Što na YouTube ispod ama baš svake lijepe i romantične pjesme izvođača sa prostora Balkana mogu da pročitam samo psovke i svađe na relaciji Četnik-Ustaša-Turčin.
Nervira me što me boli glava...
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Što na YouTube ispod ama baš svake lijepe i romantične pjesme izvođača sa prostora Balkana mogu da pročitam samo psovke i svađe na relaciji Četnik-Ustaša-Turčin.
Last edited by Kliker17; 03-11-10 at 09:35.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
i ja sam gladan, jer sam na dijeti, pa jedem voce, ali nisam nervozan kao neki![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
ja na kasu maloprije u Maxi i jedan covek ispred mene kupio 50 limenka piva a ona na kasu umijesto da ih izbroji i ukuca jedno,ona sve pedeset kroz ono cudo aaaa imala sam zaspat' stojeci!
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
a jes' vala muka ziva,no smotana neka
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Zadnji Hari Poter iz 2 dijela.
Pix!!
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Nervira me neko kad se mijesa' u moj dio posla a u koji se NARAVNO ne razumije!
Živio mi Srđane Aleksiću!
Ne bih smio javno reći![]()
The more things change, the more they stay the same.
kad stoka ne umije uljudno da stane i ceka u red...
Ova situacija
djevojka..
jebe mi se za liftinge,stajlinge,pilinge i kenja mi se od dijeta,book-ova,look-ova,bekstejdzeva muka mi je od sranja u vezi sa modom,muka mi je od glupix televizija gdje glupe voditeljke po cio dan kenjaju o modi i tako nekim projektima ,kenja mi se od projekata!
Sergej Trifunovic rece u jedan film i tako je.
Nervira me sto ne mogu da se zaustavim kad jedem cokoladu... A cas prije pojedoh cijelu?! :mad: Smucilo mi se sad...![]()
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
One babe u studentskoj sluzbi. Aoo, pa kidao bi ih na komade i davao ovima iz "kanibalizam" teme bez senfa i majoneza.
I am so post-rock I shit sad birds.
Mnogo si surov. Kako da ih jedu bez senfa i majoneza?.
nervira me kad moram "zeni" da objasnjavam zasto nisam odgovorio na por, zasto kasnim, zasto nisam javio da cu bit sa drustvom u lokal...
nepismenost
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks