Šta vam je ljudi, pa za The Wire je opštepoznato da svako voli neku drugu sezonu najviše, da ne pričam o likovima itd. Ne mogu se ljudi složiti ni oko verzije špice.To sve znači da je sve dobro, zar ne?
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Aight, all good.
![]()
Ne čitam s razumevanjem.
^Upravo tako, ja sad da počnem opet da gledam seriju vjerovatno bih malo više pažnje posvetio nekim stvarima preko kojih sam možda samo ovlaš prošao (ili ih gledao iz drugačijeg ugla), tako da... ko zna onda koja bi mi sezona i lik bili omiljeni.
Dobro, nego što!![]()
Ja kad sam završio prvu sezonu i krenuo da gledam drugu, ugasio sam odma jer me nešto smorila. I nisam to onda gledao sigurno pola godine, dune mi jedan dan, upalim opet drugu sezonu i slistim je za 3 dana. Ostalo mi još da pogledam petu sezonu, samo da se skine. Četvrta mi nije legla najbolje, treća je dobra, a prva se krlja tu neđe sa drugomAl zato ima def. najbolju uvodnu špicu.
Nisam u početku skapirao ovu seriju, al kako čovjek krene da gleda, navuče se. Ipak mi je Homicide bolji.
Meni su likovi u Wire baš dobri, realni.
navodno u ponedeljak startuje na atlasu. svakim radnim danom od 11 uvece.
definitivno:
23:00 Serija: Žica
Sa srecom.![]()
Odlicno!!!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
3 puta sam je skidao i nijesam uspio da odgledam prvu epizodu do kraja... Dako nedje skupim zhivaca...
#fakenews
Meni je toliko dobra prva epizoda da sam je gledao jedno pet puta.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ja sad vidjeh da je pocela na Atlas prva epizoda u 19:00. Ali imam seriju u PC a ne mogu gledat nista sa reklamama kad ne moram. Ali eto obnovicu to gradivo. Malo je dobrih policijskih serija. Bombarduju nas s ovim CSI serijama nemamo dje pobjec.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Kako prva epizoda otvara glavu...Nedovoljan 1.
Meni su ostale jos 2 epizode od 5 sezone, ali nesto nemam volje da zavrsim. 5 sezona me je ubila, nije toliko dobra kao prve 4. I pored toga sljustio sam seriju nevjerovatno brzo. Svidjaju mi se najvise prve dvije sezone. Preporuka i od mene za seriju.
\\OFL•GIC
Ne smaraj Fokeru. Leti.
nedje davno i ja poceh da gledam prvu epizodu te me smori i ne odgledah do kraja.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
ovo je najveci hit do sad. prison break bolja od wire.
mislim, prison break bolja od bilo chega![]()
Ja ne shvatam ljude kojima se prva epizoda nije svidjela. Ne znam ustvari sta su ocekivali od prve epizode serije o detektivima. Ocekuju li ljudi masu pucanja ili sta? Prvo treba da se ustanove glavni likovi i radnja sto je prva epizoda ostvarila u potpunosti. Morate da shvatite da je ovo realna serija a ne neko njesra gdje forenzicari nose pistolje i pucaju kad god im se ukaze prilika.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks