Lazio gubi veceras!!!!!!!!!!
Lazio gubi veceras!!!!!!!!!!
pozdrav postovaocima ove drevne igre
evo odigrah nesto maloprije:
gent 1-1 2.1
palmeiras 1-1 2.1
ldu quito 1 1.55
genoa 1 1.75
milan m1 (1&3+) 2.15
arsenal m4 (2&3+) 2.25
kvota: 57
Ja danas gadjem najjaci dubl u zadnje vrijeme
HARTS-CELTIC 2 @1.6
ROMA-FIORENTINA 1 @ 1.8
owa roma mi je i vishe nego sigurna 1 !!!![]()
Lambda
moze li mi rec neko koliki je u OLIMP hednikep 1 na poluvrijeme na caja laboral i malagu??
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Misle li Italijani davat golove?
Haha Seltik i Rendzers,kakve namjestaljke.....
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
ugrabi mi post afi.. nevjerovatno! :mad:
a italijani vidimo se.. i ja sam nasa kolo kad cu GG da igram..
Pospremi mi tikete, i pare, Prokom. Ko mi je kriv kad citam usljive novine, kosarkaske "znalce"... "Mocna ekipa Prokoma"... Nije nego. Usranije ekipe odavno nisam gledao.
NAjjaci Celtic i Rendzers,,kakve namjestaljke jbt,,ne mogu da vjerujem,,, xD
vila, milan, roma 1
siti, liverpul, inter X
i padam na kaljari sa 1e za 428.2
ka da sam crkve palio mi se stvari desavaja nece da ga zalomi da ga da kaljari u zadnji napad nego izvode neku bijedu od akcije i puca im kontra i vidimo se
Sjutra opet kosarka.
deksi
Kad idemo u Glasgow da lomimo noge ovih *****cina? :devil:
Ali nije sve lose uhvatio sam dvije singles
W.Ham - W.B.A X
Everton - Bolton X
Ja bas nista ne mogu da pogodim...bruka.
Prodjoh opet svoju kosarku. +26e danas. Da ne bi strucnjaka sto velicase Prokom (u Meridijanu oborili kvotu, a nedje bila samo 1.25), i par vrhunskih savjeta odavde, mogah se napunit para na ovakvo vece (padoh na tiketa po jednu, za ukupno 1000e (aproksimativno)). Italijani i Englezi standardno 0-2, kao sto je i prirodno u vecernjim terminima... Ne mogu prezalit tiket gdje hvatam 5 svojih 0-2, a ubacio jos predlog Vila 0-2, cemu su kumovale i kvote u Meridijanu. Stajalo Vila Blekburn. Kad vidjeh na tiketu posle da je Vila Blekpul, znao sam koliko je ura.
Kosarka je zakon ...na 6 parova kvota 47...Npr ,ako uplacujes po 10e i promasis 45 od 47 tiketa ,bices u plusu 470e ...najbolja stvar na dugi rok ,ko bar malo prati i razumije se...
Izuzetno je tesko pogoditi sest meceva u nizu u kosarci prijatelju.Jako tesko.Kockanje mi je hobi,iako igram sa velikim parama nije mi posao ali ja ovo definitivno obozavam.Kakva partija Jute u poslednjoj cetvrtini veceras a ja ne odigrah cistu dvojku ali nije vazno.
deksi
Jeste teshko ali je takodje vrlo vjerovatno da cesh od 47 mogucih tiketa pogoditi bar 2 (ako imash malo bolje znanje onda su ova 2 minimum), i ponovo si u plusu 450e...
#fakenews
stvrno je ovo smijesno.............. kako cu se danas vadit....
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Malaga - Hercules GG3+, @2.20
Wrexham - Luton 2, @2.20
...
Who let the dogs out
Da ne zna neko koliki je hendikep u Sporting na Real i Barcu u kosharku?
Ne znam shto je problem pridodat taj list u kvote...
ne znam za sporting ali na bet365 online ti je na barsu -20.5 a na reala -16.5
Who let the dogs out
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks