pa ja onu utakmicu sinoc mogu uporediti s onom igrom jadrana u EL prosle godine u igalu, s tim sto onima prosle godine nije bilo opravdanja, za ove sinoc se moze reci da su vecina mladi i neiskusni.
isto tako, mislim da novo pridosli igraci (iako su neki od njih igrali JL prosle godine) nisu navikli na ovakav nivo igranja, na ovakav tempo cijelu utakmicu i izgubili su se sinoc.
a po meni od pocetka nije bilo zelje kod jadrana, ne tek kod 5:0. mozda su i htjeli da igraju (jer do juce je bilo receno da nece igrati petrovic i pavlovic) pa su mislili da ce lako, pa kad su njih vidjeli u bazen, odustali. jbg.
@Perper
svaka sala koja u sebi nema dozu mrznje/sovinizma/nacionalizma je uvijek dobro prihvacena i popracena osmjehom.![]()
<--- leuk
sreca nasa pa je scepo u formi....sad kad krene ovaj bozicni post, kuku se nama kad opet pocne da se topi.![]()
<--- leuk
je li to znači da su se što dogovorili (kad će bit spremniji značida će sad češće trenirat)? kad je uopće skupština kluba?
a kad se već spominje post, meni je kallay na tv-u izgledo ko da osim što možda ne trenira jer nema plaće (doduše on je tek došo) ko do je i postio pa damufalio nešto kila za ozbiljan vaterpolo
vaterpolski portal - www.dance.hr
Znas kako, dogovorili su se da treniraju redovno, Toni i Boris su strajkovali i tek na dan utakmice odlucili da igraju (inace oni su bojkotovali samo utakmicu sa Koprom, a trenirali su normalno), velika zasluga za to ide pomocnom treneru Vidu Lomparu. Skupstina se jos ne zakazuje, nekome tako odgovara izgleda.
Jadran je bio potpuna tuga sinoc.Nije bilo tesko natplivat one nesrecnike.Nego,barem ce se koji dan o tome pricat.Klub i dalje u haosu.Sreca (u neku ruku) sto se ovo desilo nakon pocetka sezone,mislim da bi u suprotnom sad igrali sa juniorima.
Raise my hammer,take my aim
http://www.cdm.me/index.php?group=42&news=143258
Povodom transparenta “Beštija” na utakmici Jadranske lige Primorac – Jadran, Vaterpolo i plivački savez Crne Gore (VPSCG) saopštio je danas da se odgovornost za finansijske probleme u kotorskom Primorcu ne može prebaciti tom savezu.
Navijači Primorca na tribinama tokom nedjeljne utakmice sa Jadranom istakli su transparent "Opština i Savez u kavez".
VPSCG je saopštio da ne osjeća odgovornost jer ni u jednoj situaciji nije bio konsultovan.
- Savez nije bio konsultovan u projekciji budžeta, dovođenju igrača i planiranju prihoda, te prema tome sva odgovornost je na organima klubova. VPSCG je, kao i do sada, spreman da u razgovoru sa predstavicima klubova, pomogne svakom članu, na nivou svojih mogućnosti i nadležnosti - navodi se u saopštenju VPSCG.
Iz VPSCG je saopšteno da do danas nije dobio ni jedno zvanično obraćanje bilo kojeg kluba za pomoć, te da se Savez “do sada nije miješao, niti će i u buduće, u vođenju politike klubova, planiranju budžeta, dovođenju igrača i formiranju organa”.
- Iz godine u godinu svjedoci smo da klubovi, a iz želje za što boljim rezultatima, planiraju enormne budžete, a zašto nemaju pokriće. Savez moli rukovodstva klubova da im kao nauk posluži loše iskustvo "Slučaj Bečej" – stoji u saopštenju, i dodaje se da je VPSCG do “sada najviše finansijski pomagao VK Primorac, direktno ili indirektno".
- Poslije osvajanja titule prvaka Evrope u Rijeci, angažovanjem pojedinih ljudi iz UO VPSCG pribavljena su znatna finansijska sredstva da bi se ublažila teška materijalna situacija u klubu i isplatio dio premija - saopšteno je iz VPSCG.
Iz crnogorske vaterpolo kuće navode da je prošlogodišnje superfinale Evrokupa organizovano sredstvima Saveza, jer klub nije imao novaca na računu.
- Savez je svjesno odustajao od pojedinih sponzora kako bi ih usmijerio na VK Primorac i tako pomogao u riješavanju nagomilanih finansijskih problema - piše u saopštenju VPSCG.
Originally Posted by Nk-001
dozvol'te da se nametnem sa jednim pitanjem:
posto je podforum kotor umro, zna li mozda ko od bestija kad su termini za gradjanstvo na bazen?
hvala..
Zadnja recenica para vrijedkako sam se izasmijao...
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
NVO „Beštije Kotor“ u saopštenju proslijeđenom Lokalnom javnom servisu Radio Kotor navodi da "nema običaj pojašnjavati poentu svojih poruka na transparentima jer su one ljubiteljima vaterpola itekako jasne".
VPSCG u saopštenju interpretira naš transparent u finansijskom svijetlu, sa apostrofom na to ko je koga trgao za rukav za par hiljada eura. U sretnijim društvima danas ne bi morali pisati o ovome, jer bi se institucije i sponzori utrkivali ko će prije pomoći i nagraditi prvaka Evrope. Utoliko više boli indiferentnost kotorskih gradskih otaca takođe pomenutih na transparentu.
Što se tiče VPSCG problem je nešto kompleksniji. O njegovom radu dovoljno govore skoriji rezultati reprezentacije, stalne promjene sistema takmičenja, neregularnosti u završnicama takmičenja pod okriljem VPSCG, a razvoj i unaprijeđenje vaterpola predstavljaju samo izrabljenu floskulu. Još je gorak ukus u ustima od nezapamćene sudijske krađe u trećoj finalnoj utakmici prvenstva Crne Gore u junu ove godine koju je sudio generalni sekretar vaterpolo saveza. Svakovrsno dovijanje za nabavku karata navijačima Primorca za odlučujuće utakmice u Herceg Novom nažalost postaje Modus Vivendi. Karte su nam uskraćene, a uskraćuju nam ih isti funkcioneri saveza koji sjede i u foteljama hercegnovskog „Jadrana“. Nakon kraha seniorske reprezentacije u Rimu i očitog neuspjeha u Zagrebu promjena nema na vidiku. Beštije kao najtvrđi temelj navijačke podrške vaterpolo reprezentaciji Crne Gore dižu glas protiv ovakvog funkcionisanja crnogorske vaterpolo asocijacije. Nadamo se da nećemo biti jedini.
Obzirom da smatramo da dvije riječi transparenta upućenima više kažu nego stranica saopštenja, završavamo dalju medijsku prepisku», kaže se u saopštenju NVO „Beštije Kotor“
Last edited by PERPER; 09-11-10 at 23:01.
Zadnja recenicatop :P
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
hmm.... Kotor je odigrao fantasticno, jadran je odigrao katastrofalno, u ove cetiri rjeci se moze sublimirati ta famozna utakmica po mom misljenju.
Sta vise reci o svemu tome, nista, sem cestitati igracima Kotora na izvanrednom pozrtvovanju i igri koju si prikazali. O ovim jadranovim, ni rjeci, ne zasluzuju komentar.
Malo cu vise rjeci potrositi na jednu drugu stvar koju ja nikako ne mogu da shvatim, a to je : Zasto navijaci Kotora konstantno potenciraju da je krivac za stanje u njihovom klubu opstina kotor ili savez?
KOliko ja znam V.K Primorac nije u vlasnistvu opstine Kotor, niti je u vlesnistvu VS Crne Gore, ili grjesim?
Poistovjecivati klub sa opstinom ili savezom je besmisleno, to bi isto bilo kao kada bi FK Crvena Zvjezda npr bila klub opstine Beograd, ili bi OK Budvanska rivijera bio klub Odbojkaskog Saveza Crne Gore. Slozit cete se da je to nespojivo.
I u jednom i u drugom slucaju i u svakom ostalom slucaju je jasno da iza jakog kluba stoje ili jaki pojedinci ( npr Sveto Marovic ) ili pul sponzora.
Tako da ne mislim da je korektno da se krivci za lose stanje u klubu traze svuda manje nego na prvoj adresi, u samom klubu.
Ako su rukovodioci nekog kluba nesposobni, pa sazove se skupstina pa se oni smjene, evo koliko traju protesti navijaca Buducnosti protiv uprave, ili slicno, i mislim da ce na kraju i postici svoj cilj, celebic ce otici sa cela kluba. Ali izgleda da je lakse da se glava zakopa u pijesak i da se krivci traze na drugoj strani, jer boze moj , oni jadni ( mislim na upravu Primorca) su nesposobni, boljih nema, pa da ih ne diramo, nisu oni nista krivi sto nam u klubu nema jednog jedinog centa. Po mom misljenju odlicna logika!
Ovako se nazire samo zacarani krug u kome igraci igraju da bi pokazali da vrjede, sto svi i znamo, ali u drzavi u kojoj trenutno waterpolo zauzima trece ili cetvrto mjesto popopularnosti ( budimo realni , fudbal , kosarka su nas pretekli) ne mozete ocekivati da vam neko pljune par miliona eura zato sto ste vi bili prvak Evrope prije dvije godine, i zato sto imate gomilu nezadovoljnih igraca sa ogromnim ugovorima, a sa vremena na vrjeme pokazete da imate kvalitet , i tako ce se sve to vrtjeti u krug dok ne puke ili se rasplete na pravi nacin.
Predlog: transformisati klub u akcionarsko drustvo, svi ljubitelji kluba kupe akcije pa upravljaju sudbinom kluba.
Please alowe me to introduce myself.......
A u cijem je vlasnistvu ? Pises a nemas pojma niocemu sto pises. Procitaj nase saopstenje i vidjeces da savez ne okrivljujemo za finansijsku situaciju u nasem klubu, nego zbog svega sto rade ovome sportu. I sam znas sto cine i kako sve to funkcionise. Ako si procitao njihovo saopstenje, vidio si koliko je istinito ili mozda nisi. A sto se tvog prijedloga tice, vec smo taj prijedlog dali upravi kluba, pa cemo vidjet sto i kako.
možda i najzanimljivije od svega je podatak da je savez reagirao na jedan tranparent. osim što je to pomalo žalosno (za savez), pokazuju da ih i "nešto svrbi".
savez nema novaca ni da plate suce u jadranskoj ligi aodustaje od sponzora u korist jednog kluba. očekujem sad pobunu drugih klubovajer to nije u redu prema njima
this. potpuno nevjerovatno, jedan sportski savez saopstenjima raspravlja sa navijackom grupom, pa josh uz to odgovara na transparent. wtf? retardi.možda i najzanimljivije od svega je podatak da je savez reagirao na jedan tranparent. osim što je to pomalo žalosno (za savez), pokazuju da ih i "nešto svrbi".
na stranu sto se slazem da je uprava primorca najvise kriva za ono sto se desava primorcu. nigdje ne stoji da je obavezno da primorac ima toliko jaku i skupu ekipu, mogli su krenuti sa manje ambicija, sa mladjim i jeftinijim timom i za to bi [teorijski] prije nasli sponzora.
Napisao sam da " koliko ja znam PVK Primorac nije u vlasnistvu opstine" , ali hvala na pojasnjenju , ipak nisam toliko usao u vlasnicku strukturu kotorskog kluba.
U tom slucaju opet velika greska uprave koja je otisla toliko daleko sa finansiskim zahtjevima, a znajuci da se takvi nameti ne mogu nikako pokriti iz opstinske kase..?? Kakva samoubilacka ideja!
Slazem se da je potpuni nonsens da Savez polemise sa grupom gradjana, pa makar se ona zvala Beshtije... Blago receno nevjerovatno.
Rukovodstvo Saveza treba mjenjati pod hitno, samo je zalosno sto oni sami sebi ozglesavaju povjerenje iznova i iznova...
Please alowe me to introduce myself.......
A ja ti reko da ne znas i glupo je da pises ako nesto ne znas.
Sto se tice tvog daljeg teksta, skoro u potpunosti se slazem, ali sada vec bivsi predsjednik nije se bas 100% oslanjao na opstinsku kasu, trudio se da sam iznadje sredstva, uz minimalnu pomoc opstine (po ugovoru oko 160.000). Ja sam siguran da ce covjek ispostovat sto je obecao, samo je pitanje tajminga.
Sto se tice saveza i tu si 1000000000% upravu, ali dobro rece @Dida, zasvrbljelo ih nesto, KOLEKTIVNE OSTAVKE. Mi smo nas glas digli i necemo na ovome stati, borba tek pocinje, nadam se samo da ce neko pocet razmisljat o ovome i mimo nas, nadam se da necemo bit jedini.
Inace prije jedno sat vremena, Peuro i D.Adzic su posjetili nas klub, zivo me interesuje sto je razlog tako iznenadne posjete![]()
imacemo fini TV vikend, u subotu Budva-Vojvodina, a Klasiko u nedjelju, oba termina 19:00 TVCG2.
kad je muka đe si duka
najava 1. kola eurolige: http://www.dance.hr/pogledsdesna/110...ge-201011.html
zanimljivo da bukić i kompanija nisu mogli nikako nać sponzora za jadransku ligu, a dalekovod koji je sponzor mladosti i čiji je predsjednik uprave i predsjednik mladosti sponzorira euroligu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks