VOZIO. Odličan auto, ali nije ni primać sedmici, novu sedmicu nisam vozio ali po izgledu je bruka u odnosu na S. Alpina daje eksluzivnost BMW-u koja ne može nije tjunerska kuća. Imaš Alpina registar koji ima podatke od 80-ih godina do dana današnjeg ko je vlasnik kola, kad su izašla iz fabrike i slično. Svaki model je jedinstven. Da ne pričam kako sa ukusom odrade svaki auto, svaki ima seriski broj i znaš da si tipa jedan od 300 u cijelom sviejtu koji ima taj auto. Zašto npr Alpine B2, B7, B12 iz 80-ih godina skupljaju kolekcinori, nešto ne primjetih da Brabus ili AMG imaju takve kupce.
you must spread some reputation before giving it to JOLE again..![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
da, nova sedmica je naljepsi auto od tih 'glomaznih' i meni, medjutim kad je testirao fifth gear rekli su da je super auto, ali 'nije to to' u poredjenju sa S klasom. dodushe, pretprosla sedmica je bila ruzna samo tako, sa onim razvuchenim farovima :lolblue:
meni mercedes u toj klasi mnogo zvuchnije stoji, kao samo ime... ne mozes spojit lezhanje na putu i udobnost, neshto mora da se zhrtvuje
medjutim, da mi neko sad da te pare, iz te klase bih uzeo 2010 740i, naravno zbog izgleda. a ovo shto kazhes za alpinu, meni je naravno josh ljepsha od same sedmice spolja, unutra mi je neshto previshe formalna.
Last edited by appelle moi; 10-11-10 at 14:29.
Druze, vozis Benz i ne vidis dalje od nosa (kad su auta u pitanju) i zbog toga ti je S tako dobar.
TAKUMI
jebo vas hrvatski u :ass:
niujedne mi gace lastike nema
mladjo glavni voajer na BMW klubu, kako kompleksi?![]()
She is only here to annoy herself!
Mercedes, ultimat drivers car :lolblue:
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
iskustvo prosto izbija iz tebe
She is only here to annoy herself!
i iz tebe nesto drugo![]()
niujedne mi gace lastike nema
Alpina se poredi sa BRABUSOM neznalice!!! Alpina je nezavisna kuca.
AMG ide sa 760i jer cigani nemaju M7.
S Class Brabus je najbrzi LIMO na planeti i miljama je ispred B7.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Vuče,
Nema potrebe da prave M7 iz jednog prostog razloga, jer 760i je BRŽI od AMG-a. Corpus delicti:
Što se tiče ovog drugog. Koliko košta S brabus ? Ako GL Brabusov košta 365 000 eura, S ne vjerujem da će bit ispod 400 000e. A znaš li da možeš da kupiš skoro tri Alpine B7 za te pare. A i čemu 800 konja na limuzinu ? Da letiš autobahn-om 400 i niđe drugo.
Objasnio.
..............
Do chega dogura danas automobilizam, tuga...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
jedva cekam da kupim 85mm, onda cu i ja moci da pravim fotke kao ova druga sto je![]()
ova shestica i nije toliko ruzhna koliko je ispala na ovim slikama...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks