Page 343 of 832 FirstFirst ... 243293333339340341342343344345346347353393443 ... LastLast
Results 8,551 to 8,575 of 20783

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    597
    Thanked in
    448 Posts

BN, SvetPlus, RTS Sat, ORT prvi ruski, Russia Today,...?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    veruj mi da su bolji no montena i mbc
    ili recimo ENTER da pustite
    ili RAI TRE
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Te si vidio kanale a ove nijesi u osnovnom paketu - Discovery ID,Fox Crime,Fox Life,History Channel,MGM,National Geographic WILD,RTL HR,Sci Fi,TV 1000, Pink Music,Pink Kids,Chasse et Peche .... Nemoj tako , vaša ponuda naspram ove Cabling je :burp: , i zamisli sva ta ponuda kosta 10 eura . A pogledaj im HD paket - MTV HD,LUXE HD,National Geographic HD,Bebe.tv HD,Discovery HD,History HD sve za 6 eura.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

cabling trenutno ima najacu ponudu sto se kanala i cijena tice

jedina im je mana krs od risivera i za sd tv i za hd .

ako ovog puta ozbiljno shvate posao njihova ponuda moze biti daleko najbolja u sferi hd kanala . extratv ne mize ni ovaj jedan reklamni da izgura . totaltv moze sadasnja tri sve dok ne bude uspjesno lansiran satelit .

p.s sale da li znas koliko rusa stalno zivi u bd ? a koliko ih je u hotelima godisnje

e onda ce ti biti jasno zasto ruski paket

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Našao je ko će da se podsmijeva, sinoć je 6 kanala istovremeno bilo u crnini od toga 4 bez razloga!
    SLO1, SUN TV, DM sat , tvserbska i ova lokalna sranja su stvarno vrhunski izbor kanala sa kojom se Extra TV može pohvaliti. Nemate no 4-5 kanala u OP koji su gledljivi, a to je sramotno malo za 9,50 €. Uzmemo li u obzir da su vam zbog netačnih programskih šema i neurednih zacrnjavanja napredne funkcije skoro neupotrebljive, osim "malo" bolje slike od ostalih provajdera T-slom nema više niti jednan konkurentni adut. Dodamo li na sve to i degradaciju interneta koju izazove uvođenje ipTV servisa, ne probude li se malo i dovedu servis u normalno stanje, teško da će kraj 2011. dočekati sa više od 20.000 korisnika. U to sam spreman da se kladim!

U ovom trenutku, svi provajderi su bolji izbor od ExtraTV.
    Last edited by Tivatech; 09-11-10 at 15:55.

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    597
    Thanked in
    448 Posts

Scepane, jel ti to Jakuza poslao "extratv.txt"? :lolblue:

Eto srecom mozete da biratre providera kablovske, do prije neku godinu dobro je bilo sa RTCG 1/2 i Elmag, a eto sada malo li je 70 kanala

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

Eto srecom mozete da biratre providera kablovske, do prije neku godinu dobro je bilo sa RTCG 1/2 i Elmag, a eto sada malo li je 70 kanala

cabling postoji od pre devedesetih tako da smo mnogo pre vas imali mogucnost izbora

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

:burp::burp::burp: e žalosti .....

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    597
    Thanked in
    448 Posts

I ja kazem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad smo kod extratv.txt, evo refresh, dakle, slijedi spisak kanala kojih NEMA na Extra TV-u:

Viasat Nature
    AXN
    E!
    Viasat History
    Viasat Explorer
    History
    Investigation Discovery
    DoQ
    Fox Life
    Fox Crime
    SciFi
    Film+
    Cinemania
    TV1000
    MGM
    Pink Family
    Sport Klub
    Sport Klub+
    Motors
    Golf Klub
    Fishing & Hunting
    Disney
    Ultra
    Pink Action
    Pink Movies
    Pink Film
    Pink Srbija
    Pink BH
    Pink Music
    Pink Kids

Uzdravlje!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    38 Posts

@neptun
    kako si ti neupucen
    ima hiljade kanala koji nisu na extra tv

ps. jedno je sto nema a drugo sto bi ti htio da ima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa ja sam htio da napisem, preciznosti radi, "spisak kanala kojih nema na Extra, a IMA kod konkurentskih provajdera", ali Sale kaze da Extra TV nema konkurenciju pa da ga ne ljutim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Danas je Agencija za radio-difuziju objavila lzvjestaj a stanju trzista usluga distribucije radio
    televizijskih programa do krajnjih korisnika (septembar 2010. godine).
    Saglasno izdatim dozvolama Agencije za radio-difuziju Crne Gore, pravo da distribuira radio i
    televizijske programe u odobrenoj zoni servisa ima sest operatora ita: tri kablovska i po jedan MMDS, lP1V i
    DTH operator.
    U odnosu na kraj 2008. godine, broj prikljucaka za distribuciju radio i televizijskog programa putem
    razliCitih plathformi (KDS/MMDS/DTH/lP1V) se povaeao i iznosi 107.225. Naime, doslo je do uveeanja za
    19.223 korisnika ili rasta ad ad 21,84%.
    Od ukupnog broja korisnika ovih usluga u Crnoj Gori, najvise ih koristi lP1V (34,11%) i DTH
    (satelitsku) distribuciju (32,17%). Sa druge strane, MMDS platforma ima zastupljenost ad 18,36%, a
    kablovska distribucija 15,36%.
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    597
    Thanked in
    448 Posts

S obzirom koliko ih placaju i operateri i gradjani kroz budzet, mogli su da budu azurniji u tim analizama trzista

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

S obzirom koliko ih placaju i operateri i gradjani kroz budzet, mogli su da budu azurniji u tim analizama trzista
    ako zelis recu da imate vise korisnika to tunije po telekom i sve nas . jer imate sve preduslove da budete ne za par procenata nego dominanti na trzistu . ali , uh uvjek ali curi srecu kvari . imate linije jedini na svijet u privatnom vlasnistvu , samo uredjaj i vec sve spremno . ali imate strucnjake ubilo se . mislim na one koji odlucuju ne na tehnicku koj je ok , umjesto da imate daleko najbolji izbor programa , da imate vec uvelike hd paket vi ste po izbori kanala najgori ( u odnosu na one koje pored vas imam u kucu , total i cabling).

zar je moguce da nemate ljude koji ako vec neznaju sta korisnci zele mogu pogledati izbor drugih .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default USB port

Odavno nisam pratio ovu temu. Ima li nešto novo u vezi USB porta? Bilo bi lijepo kada bi extra TV risiver mogao da se koristi i kao media player. Sav potreban hardver je tu, nedostajala je, rekao bih, samo dobra volja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

^Nema, sve po starom .
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

S obzirom na to koliko i mi plaćamo pretplatu isto važi i za vas.

Da je sreće i da ta Agencija radi svoj posao kako treba vi bi ga odavno "ugasili" nego je to jedna klovnovsko-reketaška organizacija koja će vas puštati da plajčkate sve dok im trpate euriće u pakšu.
    - Agencija ne može i ne smije da toleriše emitovanje kanala za koje nemate ugovor, i izgovor da bi gašenje takvih kanala bilo na štetu nas građana je jedna NOTORNA GLUPOST i zamajavanje javnosti. To je učešće u pljački koju operateri provode na građanima! Platite programe koje ilegalno prenosite a za KOJE MI UREDNO PLAĆAMO PRETPLATU a ne da čekate zabrane i ukidanje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Molila bih Saleta za odgovor. Sinoc gledah malo neki film na Prvoj (nekadasnji Fox). U jednom momentu mi se zaledi slika (u toku emitovanja filma), i tako ja misleci da je to trenutno nesto, cekah malo, pa kako videh da nema vajde, prebacih na drugi kanal i vratih na isti, kad ono tamo pise: Nemate prava jer je program otkupila lokalna stanica, a kad sam prelistala program, pise da ide emisija Ja volim Srbiju (znaci i to je neka lokalna stanica otkupila)! E nista mi nije jasno. Ne gledam bas cesto TV, i nemam pojma iskreno ni o cemu se radilo u tom filmu koji sam gledala na preskoke, ali svakako nije normalno da se film zaledi u nekom momentu jer je zaboga predvidjeno da sad ide druga emisija! Kakav je to nacin? Tako mi se isto pre neki dan desilo sa emisijom Vece sa Ivanom Ivanovicem i bas mi je bilo krivo sto ne uspeh da je pogledam (mislim da je repriza bila u pitanju). Ko je to otkupio Vece sa Ivanom Ivanovicem, i zasto ga ukidaju u reprizi a ne u prvom emitovanju? Moze li bar to da se dopuni informacijom koja je lokalna TV otkupila nesto, da bar znam na kom kanalu mogu da ga gledam.

A drugo, zasto vec nekoliko zadnjih dana kada listam kanale pise Nema informacija za emisije koje su u toku, a ako prelistam njihov program, ima informacija (znaci nije do TV koje emituju emisije, vec do Extra TV)?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Posto kod mene u Vranicima (2km od grada ) ne moze Extra posla sam do BBM-a i tamo mi rece momak na info da je pocelo sa kupovinom exluzive i za serije i za filmove tako da te to ne cudi jer se to desava sa sportskim prenosima a eto sad su poceli i filmove.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sani81 View Post
    Posto kod mene u Vranicima (2km od grada ) ne moze Extra posla sam do BBM-a i tamo mi rece momak na info da je pocelo sa kupovinom exluzive i za serije i za filmove tako da te to ne cudi jer se to desava sa sportskim prenosima a eto sad su poceli i filmove.
    Ovo je bio neki stariji film, ne bih rekla da je nesto novo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sale, evo i mene.. skopski.

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    597
    Thanked in
    448 Posts

Quote Originally Posted by Teodor View Post
    Odavno nisam pratio ovu temu. Ima li nešto novo u vezi USB porta? Bilo bi lijepo kada bi extra TV risiver mogao da se koristi i kao media player. Sav potreban hardver je tu, nedostajala je, rekao bih, samo dobra volja.
    ... i software upgrade na klijentu, koji ce biti u toku naredne godine

Quote Originally Posted by Zizak View Post
    Molila bih Saleta za odgovor. Sinoc gledah malo neki film na Prvoj (nekadasnji Fox). U jednom momentu mi se zaledi slika (u toku emitovanja filma), i tako ja misleci da je to trenutno nesto, cekah malo, pa kako videh da nema vajde, prebacih na drugi kanal i vratih na isti, kad ono tamo pise: Nemate prava jer je program otkupila lokalna stanica, a kad sam prelistala program, pise da ide emisija Ja volim Srbiju (znaci i to je neka lokalna stanica otkupila)! E nista mi nije jasno. Ne gledam bas cesto TV, i nemam pojma iskreno ni o cemu se radilo u tom filmu koji sam gledala na preskoke, ali svakako nije normalno da se film zaledi u nekom momentu jer je zaboga predvidjeno da sad ide druga emisija! Kakav je to nacin? Tako mi se isto pre neki dan desilo sa emisijom Vece sa Ivanom Ivanovicem i bas mi je bilo krivo sto ne uspeh da je pogledam (mislim da je repriza bila u pitanju). Ko je to otkupio Vece sa Ivanom Ivanovicem, i zasto ga ukidaju u reprizi a ne u prvom emitovanju? Moze li bar to da se dopuni informacijom koja je lokalna TV otkupila nesto, da bar znam na kom kanalu mogu da ga gledam.

A drugo, zasto vec nekoliko zadnjih dana kada listam kanale pise Nema informacija za emisije koje su u toku, a ako prelistam njihov program, ima informacija (znaci nije do TV koje emituju emisije, vec do Extra TV)?
    Informacije o zamracenjima mozes da pronadjes na Extra TV Info kanalu (pozicija 0 ili Menu > TV kanali > Extra TV Info kanal).

Quote Originally Posted by zodra View Post
    sale, evo i mene.. skopski.
    Willkommen!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

i software upgrade na klijentu, koji ce biti u toku naredne godine
    samo nemoj rec da menjate izgled menija?
    Bako, jebeš li što?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

kada ce hd paket ????

za nas koji nismo na optici

Page 343 of 832 FirstFirst ... 243293333339340341342343344345346347353393443 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)