hahahahaha kako smo pametni.
A što mogu napravit vijesti u ovakvim slučajevima, ništa naravno. Nego neka fino uprava policije ili ko već daju bidončiće policajcima pa neka toče i mjere![]()
hahahahaha kako smo pametni.
hohoho
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Do 10-15 lit mozda ne radi taj sistem, ali preko, 20-30...ohoho...
TAKUMI
dakle ja koji vazda punim ~60L sam na promaji :P
Mislim da toga ima svuđe... Ako nije najbolje na bidone kupovat fino. Imaš bidon od 20 litara, ako ga ne napuni za sa 20 litara lijepo izbiješ radnika i tako svaki put dok te radnik ne izbije.
Zamisli parkirash auto pored (Bentlija) i izvadish s zadnjeg sica 3 bidona po 20L, podjesh da ti napune i onda pored usipash u auto ahahhahah
Da, to je fora, bas
U Bentlija stane 80 i kusur litara.
TAKUMI
Kad bi ti sipali tacnu litrazu, realna potrosnja i potrosnja sa BC-a bi bila ista.
TAKUMI
TAKUMI
Samo da pohvalim majstore iz fabrike peugota danas na 206-ci skidah sredisnju konzolu da promjenim sijalice ubodne od osvetljena i nadjoh iza kablova malu koverticu i u njoj 10 eura valjda su mislili da se iskoriste za promjenu sijalica ili je neki radnik ostao bez rucka prilikom sklapanja hahaha u svakom slucaju hvala im inace koliko vidjeh nijedan saraf nije nikad skidan tako da ne bih rekao da je neko prckao pa zaboravio posle izlaska iz fabrike
Sad ce svi auta da rastavljaju da traze pare :d
a neki ostatke bureka i hmaubrgera i majoneza
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Sta li onda u bentlija mozes nac, jer nije isti topli obrok u pezo i u bentlijevu fabriku
Njak Njak Njak
Ne sprdam se zivota mi ne vozim pezoa da bih ga hvalio tako da nema potrebe vec me komsija zamolio da mu promijenim jer je vidio da sam sebi na auto stavljao ledice pa mu se svidjelo plavo da svijetli i htjeo da vidi koje su sijalice u njega da kupi plave u shumi i nadjosmo 10 eura ubili se od smjeha kaze on mora da su oni to namjenili da se ima za sijalice kad crknu hahahaha
Koje je godiste pezo?
Njak Njak Njak
Prije nego saopštiš godište da te obavijestim da je euro uveden 1999.
Povoljno mijenjam osvjetljenje u Pezhoima![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks