Ne znam sto se ljudi toliko cimaju za to,ka da su oni dobili,a ne ja.Mislio sam da izbacim tiket,al sad jok:mrgreen:,pa razmisljajte jeli 0.50 ili 1.20
![]()
***** ti Rapid Bukirest, baci me za 70 eureka, a taman bi mi dobro pale. Nije ga mogao uvalit taj jedan gol.
pocet cu i ja da sakrivam mozda dobijem nesto...
tutti quanti cantano e bevono per te!
bolji ponedeljak od citavog vikenda
gledam parove za utorak i vec mi za oko pao par liga kup welsa
Bangor - TNS 1, @2.25 [da se pokusa s manjim ulogom 1-1, H1, 4+, mozda i 7+]
U prvoj utakmici bilo je nevjerovatnih 9:0 za TNS, izgleda da za Bangor ovaj kup nije znacajan pa je odmarao skoro citavu prvu postavu. Medjutim, da mu kup nije bitan to ostaje, ali poslije ovakvog rezultata imam utisak da ce gosti nastupit sa drugim timom u revansu sto otvara mogucnost domacinu da se koliko toliko dostojno oproste od liga kupa (ako to i moze biti poslije 9 primljenih golova). U ligu je Bangor prvi sa nevjerovatnih 12 pobjeda u isto toliko meceva, a sjutrasnji gosti ga prate sa ogromnih 13 bodova zaostatka. Vjerujem da imaju snage da sjutra vece i sa hendikepom dobiju TNS koji vec u petak igra prvenstvenu utakmicu sa Bala Town u gostima. U igri stoji i dosta golova za sjutra.
Last edited by BlackVelvet; 08-11-10 at 22:10.
Who let the dogs out
dok god postoji milion onih koji vjeruju u suprotno ipak ne![]()
She is only here to annoy herself!
ti si jedini za sad![]()
Who let the dogs out
Moje misljenje je da Bangora libo racku za taj kup i za tih 9:0, oni su prvi, i bitnije im je da potvrde to prvo mjesto protiv bala town-a. Dok TNS kad vec ne moze uzeti prvo mjesto onda im je za uvar da dobiju kup. Tu utakmicu ne bih igrao fix vec samo na golove. Opet ne vjerujem da ce biti nesto previse golova, ali tu nekih 5+ mislim da je ok.
That is my opinion.
Aha, ja sam razumio da Bangor igra protiv BT, opet ne bih igrao tu neki fix, lupis 5+ vjerovatno ce biti kvota oko 2,5 dodas jos dvije tri i imas finu kvotu.
Jedan mali tiket za sjutra
bangor 1, Lids 1, Totenhem 1 i Torino 1
i malo vece kvote bangor dp11, Fener x-2, Nac Breda x2
Who let the dogs out
Bangor 1, @2.25
Lids 1, @1.80
Totenhem 1, @1.60
Torino 1, @1.65
ove druge su velike, ne znam tacno![]()
Who let the dogs out
Nije vazno koliko ko uplacuje,svako prema svom dzepu,vazno je koliko je ko uspjesan u kladjenju.Na svim stranim forumima i mjestima za kladjenje imate koliko je ko osvojio poena a ne uzeo para.Ja cestitam momku na pogodjenom tiketu.
deksi
Danas opet tenis za kladjenje.
deksi
ma svaka chast momku, i ja kazhem.
mene najiskrenije nije ni briga koliko neko uplacuje ili dobija,samo sam eto radoznao koji je razlog sakrivanja uplate odnosno isplate.
ako je razlog (kao shto sam mogao da vidim) " tako to pravi kladionichari rade" ! onda mi je sve to josh bezveznije![]()
ajd da je uplatno mjesto i serijski kod pokrio, pa i da ima neke logike al ovako...
neg` nema veze.
aj pa sretno sutra.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks