Moze li se Obicni Plin ugradit na Alfu 145 1.3 Boxer ....... ???
moze! i posle toga moz je bacitne umije niko da ugradi obicni tj na alfu ne moze obicni.. minimum mora landirenco plin ili sekvent pozeljno.. tu vec nema razlike sto se tice performansi plin-benzin,, a potorsnja do 1,5l veca na plinu kod sekventa kad se kompojuterski nasteluje da ide isto kao na benzinu
Ajde da je 2.3 ili 3.3...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
evo za alfiste malo manuala
vjerovatno vecina vec zna za ovaj sajt ali eto moze nekome valjati
http://david.alfa-romeo.eu/alfa/
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
pljas!
![]()
33 i 155 od starijih alfi su mi najace moguce.. i rado bih nedje uzeo DOBRU 155cu i sredio je kao 33 sto sam.. obavezno crvena, ali motor da je min 2.0
nista bez Q4![]()
She is only here to annoy herself!
uh kakve su ove lutkice odozgo mmmmm
PS. Q4 je stvarno poseban prica ali u njih je dobar i onaj 2.5![]()
![]()
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Q4 kod nas nije posebna pricha nego nemoguca![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
znas sto mi je palo na pamet , moze li se tu upakovat onaj 2.5 iz 156 isto sa 190ks umjesto ovog njenog 2.5
to bi bilo tu sa ovim Q4 a opet je koliko toliko moguce![]()
Prije bi onda pakova neshto vece od 2.5 kad se vec radi...mada kad bolje razmislish efikasnije (lakse i sigurno bolje za voznju obzirom da je koliko toliko lakshi motor a FWD je auto) je uzet TS neki i ubachit 16VT(isti je ishao i u Q4) plug n play shto bi kejs reka
Kako god, najmanji je problem motorQ4 je dobra jer je Q4
![]()
Q4 - smece.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
nemojte da se prepireteu inat kejsU cu kupim 156 GTA
![]()
Banja je kad kupis Alfu sto imas trajnu registraciju. Naime, vazda je pokvarena tako da je nemas sto registrovat opet..
Sto ce ti GTA? Vazda je u kurcu, nema djelova, nema majstora, porez na luksuz, gume u krv itd itd..A tek potrosnja...
To je auto jedino dobro da ga sameljes pod presu, iz razonode.
Eo ima "VELIKA ZURKA EKONOMSKOG FAKULTETA" u petak..
DObri ekseri u Okov, a?![]()
Ekseri iz Okova su voda za one u stijenu ukucane :P
Ponekad se zapitam... Ne, stvarno se zapitam... Kad će Vam (nam) prestati biti zanimljivo da spamujete pričama tipa:
Euro krem je VODA za Ekrema
Wurth je VODA za SEAFOAM
Fabia potvrdi, Tićo potvrdi, :castellana: :drift:
Alfe se kvare, umriješe... itd itsl...
Meni moj SKUPI BMW 740i niko ne smije ponijet kad ga parkiram na parking za diplomate
Sinoć sam sjedio u SKUPOM lokalu s 2 strEašne ribe koje ukupno imaju 29 godina...
Usisao sam te kroz K&N zamalo...
APOOOTEKAAAA, APOTEKAAAA
Schumacher :inlove:
-Stvarno, sto vi ulichni trkaci radite, oloshi jedni odvratni i gadni, znate li vi da se zbog vas gine na ove puteve
-treba bezbjedno vozit i propise poshtovat (kad neko pogine ili se bilo sto lose desi)
-PI kakva su stoka ovi policajci nagrdishe nas (kad neko dobije prijavu)
-PI kakva su stoka ova policija, da su pisali vishe kazni ovo se ne bi desilo (kad neko pogine)...
I tako u nedogled...
Ok, nisam stvarno osoba koja je bi trebala IMATI PRAVO da kaže sve ovo, jer sam sigurno jedan od gorih, ali... Stvarno gledam imam li što korisno pročitati na nekoj od ovoj tema... i... ...![]()
Last edited by cvxcomputers; 09-11-10 at 00:18.
Vele u cetvrtak razvedravanje.
malo ti je sto ucis na fax pa oces i odje
E NEMOZE BRALE!
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks