a na BBC ga zovu Halkenberg :mrgreen: Kako bilo, preko sekund prednosti nad ostalima, car!![]()
(nečitko)
‘On Saturday evening (November 6) on the way back from the Interlagos circuit to Morumbi (Săo Paulo), armed would-be assailants made an attempt to approach the car that was carrying Jenson Button.
Neither Jenson nor the other occupants of the car were hurt. (The other occupants were John Button [Jenson’s father], Mike Collier [Jenson’s physio] and Richard Goddard [Jenson’s manager].)
Vodafone McLaren Mercedes had provided both Jenson and team-mate Lewis Hamilton with reinforced armoured vehicles driven by police drivers, who had been trained in avoidance techniques and were armed.
The police driver of Jenson’s vehicle reacted swiftly and, using avoidance techniques, rapidly forced his way through the traffic, taking Jenson and the other occupants of the car immediately away from any danger and back to their hotel.
The Săo Paulo authorities have also acted efficiently and will be providing additional security to transfer Jenson and other senior Vodafone McLaren Mercedes personnel to the Interlagos circuit for Sunday's Brazilian Grand Prix.’
Update:
According to The Daily Mail, six men armed with machine guns targeted the vehicle, with Button's driver then making contact with several other road vehicles in the consequential escape.
"My driver bounced off about five cars," Button told the newspaper. "We were driving over the top of them.
"'We were going back from the track and were outside a shanty town and moving slowly on a busy road. I saw a dog come out. It was very cute.
"The next thing I saw was a man with a gun. Our guy angled the car and floored it. That's when we saw six men, all of them brandishing machine-guns.
"My driver was a legend. It was very scary. I don't know whether they knew who it was they were ambushing.
"I said, "Isn't that a gun?" and as soon as I said that the driver angled the car. I am glad I didn't have my girlfriend Jessica with me – she would have been terrified."
Lici li ovo malo na 1959 Cuba GP?
TAKUMI
U 5:00 pm.
TAKUMI
vidji, kralju, ti fabija i massa, batalite se pisanja i kopiranja ovih retardiranih tekstova.
?
da ostavimo tebi da nas informises o svemu vezanom za F1? :blah:
razmisljao sam se da jednog dana podjem za Brazil, al bas danas mi drug prica da cak i panduri znaju da ti pridju, tutnu drogu u dzep, i onda "pronadju", pa traze pare da te puste. Brazil nou tenk ju![]()
(nečitko)
sto se desava sa bolidom hamiltona, ovo je uzas, evo sad na team radio kaze svojima NO GRIP, uzas
Nije do bolida nego do set up-a.
Odlichna trka, krajnje zanimljiva. Shteta shto Hilkenberg unisthi Alonsa i Hamiltona na startu. Ali teshko bi se stigli bikovi danas.
Buemi je danas bio u elementu. Bezobrazan kod pomjeranja brzhim vozachima, voli da se cushka sa ostalima. Masa malo vidio od njega pa i on pocheo
Mislim da je zadnja trak vishe nego interesantna. Stho zbog potroshenih motora, shto zbog bodova.
Red Bull prvak u konstruktorima, prva titula. Proshel godine Brawn GP isto prva i jedina titula. Interesantno.
Ako Alonso uzme titulu onda Ferrariju idu brojevi ali ce i dalje bit 3ca garazha ako me pamcenje sluzhi.
Komentatori na nivou danas.
Last edited by hercules; 07-11-10 at 18:03.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
odlicna trka...bikovi jednostavno su bili perfektni,alonso zadovoljavajuce 3 mjesto
ne znam sta reci za poslednju trku....bojim se da ce i sledece nedelje bikovi biti nedostizni za alonsa
uzasno je smijesno vidjeti kako jedan tim je toliko dominantan kao npr vecheras u odnosu na ostale timove...prosle godine je to bio BRAWN GP,sad RED BULL
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Red Bull, kako vam nije sramota???
Imaju 2 vozaca, jedan ima sanse da postane sampionat, drugi ima samo teorijske, i kockaju.
Pa jebote, gdje ima toga?
P.S. NAJVECI odlican.
TAKUMI
Odlichan u pratnji Sutila 90% trke?
Kubica fer propušta Vettela,dolazi do udesa,ulazi SC i MSC koji prije toga bio na 2-3 sec. od Kubice kad se nastavila trka odjednom cio krug ispred zbog toga što se računa od Vettela...jel se meni to samo učinjelo...
deuscroix
Uchinjelo ti se.
A rezhiser prenosa nije najbolje ispratio boxove pa ti se zato pogubio poredak.
Kako je Jaime usporio Alonsa pod blue flags, mada i drugi su stopali tako. Kakvi kreteni.
TAKUMI
sta za ocekivati na poslednjoj trci ?
oce li opet red bull biti toliko perfektan,ili ce ipak alonso uspjeti da im pomrsi racune ?
A to je posebna pricha. Fino se zna da kad te stizhe brzhi bolid propusti ga iako ti neko dishe za vratom, jer taj ne smije da iskoristi taj ternutak za preticanje.
A oni opet usporavaju.
Fetela su omrchili, ali i Webera je Buemi okinuo za jedan krug skoro cijlu sekundi. Ladno je lik samo na pravac jedva pushtao bolide da ga prodju.
Cestitke za Red bull, za konstruktorski naslov svaka cast i zasluzili su ga pored svega sto se dogadjalo.
Last edited by metabond; 07-11-10 at 18:43.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks