sta je ovo, nigdje nikog? nista derbi groznica, ovoono?
cattaro sinoc lagano izgubio od medvescaka. kakav je taj medvescak, kako su uspjeli mladost dobit? izgleda da imaju solidnih talenata chim takve stvari uspjevaju..
sutra derbi. hr kladionice su precijenile jadrana (1.60), odnosno podcjenile primorac (2.80). ne može jadranbit toliki favorit u kotoru,pogotovo sa ovakvom ekipom, unatoč svim problemima u primorcu.
najava kola: http://www.dance.hr/pogledsdesna/110...nske-lige.html
vaterpolski portal - www.dance.hr
sta je ovo, nigdje nikog? nista derbi groznica, ovoono?
cattaro sinoc lagano izgubio od medvescaka. kakav je taj medvescak, kako su uspjeli mladost dobit? izgleda da imaju solidnih talenata chim takve stvari uspjevaju..
Jeste groznica kako nije![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
to je tim mladosti protiv medvescaka. granted, ne znam kako je bila rasporedjena minutaza, ali cak i da su udovicic, hinic i muslim odmarali dobar dio meca, opet je mladost valjda dovoljno jaca od medvescaka.Perčinić, Vukičević, Perić, Letica, Petković, Živković 2, Udovičić 2, Brlečić, Karač 1, Muslim, Hinić 3, Buljubašić, Pavić (6 obrana), Lončar.
stvarno malo je zamro forum.
što se tiče medveščaka. tu je najveći talenat kristian milaković(91), bek izvrsnih fizičkih predispozicija, iznimno duge ruke, samo upitnog radnog momenta. nije mu se dalo igrat za reprezentaciju U20 2009. nakon što je s U18 osvojio zlato. mladost ga je htijela već 2 godine zaredom dovest, ali medveščak ne pušta.
zatim tu su sidruni geratović (91) i ćuk(90) koji su igrali za mlade uzraste reprezentacije,ali čini mi se da im fali tehničkog znanja da se nametnu i u seniorskom vaterpolu. golman Selem (91) je isto bio član reprezentacije lani u šibeniku.kao i kolar (91).
što se tiče utakmice smladosti, nažalost nisam gledo pa ne mogu reći je li bilo kakavog puštanja (koef 13 na medveščak), a 3 danaranijeisti su suparniciigrali u 1. kolu jadranske lige i mladost je lakoćom dobila. malo sam se raspito i rekli su mi da je nikolić cijelu drugu četvrtinu igrao s 2. postavom (u stilu evo vam sad prilike pa mi se dokažite) i tu je medveščak napravio 4:1. ali kasnije su se vratili prvotimci paje čak i udovičiću ispadala lopta sa igračem više na -3.
navodno je selem odlično branio, pavić je imao loš dan, i tako to.
ali razlika u kvaliteti između ove 2 ekipe je prevelika da bi i slučajno medveščak pobjedio pa mi je baš žao što nisam to gledo. moralo se poklopit puno toga negativnog u mladosti i sve najbolje moguće u medveščaku. možda je tako i bilo. nakon 44 godine su uspjeli dobit mladost
surovih prvih 10 minuta primorca za 5:0, ali, izgleda da je Scepo progledao.
dzaba Scepo, 8:2 za Primorac. tragicna igra Jadrana u napadu
Last edited by dukacrmnicanin; 07-11-10 at 18:32.
kad je muka đe si duka
pustamo ih, zato sto nemaju para
brutalno losh jadran.
HHAHAHAHAHAHH AUUUUdobro je
nije loshe
![]()
Nasoj krizi sada ne vidi se krajaaa,opstina nam ladi jaja
nanannanana
Primorac demonstrirao moć večeras, Jadran ugašen totalno. Totalna suprotnost od one utakmice sa Jugom.
totalno gaženje, mislim da nije toliko lošiji bio jadran u odnosu na utakmicu s jugom, koliko je primorac bio puno bolji od juga iz te utakmice. ono kako su sekulić i tešanović izgubili lopte na vanjskom pozicijam iz kojih su sjevnule kontre ne bi ni osrednji juniori. da se ne ponavljam, o utakmici možete pročitat na linku: http://dance.hr/pogledsdesna/1106-debakl-jadrana-u-kotoru.html
Aj ako bi neko bio ljubazan da mi kaze kad je evroliga jer 13 tog ili 14 tog tj Primorac-Jadran ?
totalno gaženje...
Nedelja je ipak !
Jeste tacno u 19h
sto je ono bilo sinoc, hesuse i marijo....nemam rijeci.
ne bi se dida slozio sa tobom da jadran nije bio losiji od utakmice s jugom, jer ako nista drugo, u utakmici s jugom su imali veliku zelju, i sve se to pretocilo u bazen i igru. sinoc ni zelje, ni igre. imao sam osjecaj kao da su od pocetka htjeli da to zavrse i da idu doma, jos da su mogli malo ubrzat vrijeme, vrh.
jedino je scepanovic igrao da valja, da njega nije bilo moglo je biti i 15:0 u jednom momentu. a u pocetku smo stvarno neke jeftine golove primili i raspad sistema, ako ga je uopste bilo.
u svakom slucaju cestitke primorcu i igracima koji su ipak skocili u bazen i lavovski se borili, bez obzira na sve probleme van bazena.
<--- leuk
nije bilo želje jer su igrači primorca ubili svaku želju u jadranašima. da je primorac odigro na jugovom nivou ne bi bilo 5:0 nakon 10 minuta, sve je to povezano jedno s drugim
Fenomenalan osjecaj sinoc nakon zavrsetka utakmice... Stvarno utakmica za ponos i prepricavanje... I onda se pitas kada ce kraj mukama za te momke? Da li postoji kompanija koja ne vidi interes u sponzorisanju Primorca? Da li postoji pojedinac koji bi PONOVO pokrenuo stvari sa mrtve tacke i svojim poznanstvima i autoritetom mogao da trajno rijesi problem?
Originally Posted by Nk-001
meni kao laiku nije jasno kako je moguce da ekipa koja, kako citam u komentarima, ima samo sedam treninga u mjesec dana onako natpliva (ako se tako kaze) Jadrana koji je u stalnom trenaznom procesu? i jos Jadran apsolutno nije imao ne drugu, nego ni prvu napadacku opciju, nego su se ispucavali kao da se bira najnerezonskiji sut sezone? igra u odbrani je posebna prica (hvala momcima sa Danceta na dobrom prikazu utakmice).
ovim naravno nimalo ne umanjujem pobjedu Primorca, ali, da sam ja u upravi Jadrana, trener bi danas imao sto-sta da objasnjava.
Dodatni bonus Primorcu nakon onako ne ubjedljive, vec upecatljive pobjede jeste cinjenica da se na ovakva Igijeva pitanja
iskreno se nadam, vec od danas lakse mogu pronaci odgovori.
kad je muka đe si duka
rispekt, ono je bilo plivanje "na gasnu turbinu"![]()
kad je muka đe si duka
primorac je bio daleko motivisaniji, od pocetka. u jadranu su valjda mislili da ce biti lako zbog problema primorca. sumnjam da ce primorac tako lako opet ponoviti ovakvu igru, a sumnjam i da jadran moze opet ovako beskrvno odigrati. sto ne znaci da primorac nece opet u nedelju pobjediti [kao sto vjerovatno hoce]
Po meni je jadran igrao ocajno, dok smo mi to lako koristili. Ni nama ni jadranu "nije bio dan" za igraca vise, mi smo bili daleko motivisaniji. Ne bi se slozio da Primorac ne moze ponovit ovakvu igru u nedjelju, bice sigurno spremniji fizicki nego sinoc, a slazem se da jhn ne moze gore odigrat, ono sinoc je bilo stvarno smijesno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks