sad tek vidim, proslo mi sve ovo do sad i fali mi st pauli i genk da daju go za 500.
ima li kakve sanse da se ovo pokrije?
ajte veliki kladionicari dajte mi 4 fixa za sjutra kvota preko 2...
baca me hofenheim amateri x2 @1.28. a sve kvote na tiketu 1.8-2.3 ...bruka kako me lose okrenulo,ne znam vise sta je ovo
Mora ovaj GENK da dobije nocas!
Lambda
Ti se kladis??!!! Imas poroke???!!! A ovamo podrzavas Dawuda??!!! C c c c c c
EDIT ONTOPIC
Dragi kEDOWN.e i dragi ShOne, ubicu vas kad vas vidim, s vasim parovima!! Od sad za prvog auto kosta 35k![]()
a za drugog nisam smislio jos kaznu
***** ti Troyes usrani, samo me on vadio nocas, pih
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Ne znam sta da se radi nego da se odigra neki tikeet da se povezu subota i nedelja
Real
Inter
Barsa
Mancester
Arsenal
3.7 kvota
smije li se ovo sa vise igrat i koji su jos fixevi?
Milan,Fiorentina,Lacio?!![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
ajde genk viseeeee
Lambda
da igram ponekad po koji tiket , to sto jes jesa iskreno dawud je daleko najpametniji tamo , on prica sa argumentima a drugi napamet... ali ovdje je topik za fudbal pa pricaj mi nesto o fixevima imas li koji za sjutra
DECIC- MOGREN zajeban tip za prognozu , ovi Albanci su poceli dobro igrati cak ce im Albanija dati 50 hiljada eura za pojacanje ako budu na kraju medju 4 najbolje tj ako budu izborili mjesto za izlazak u evro scenupa jbg dosta zajebano za prognozu...moze X
hahahah kvarni ne brini sjutra uzimaš pare na moj predlog :P
Momci,igrao sam Viljem-Venlo 4+ a prekinuto je kod 0-3.Igrao sam u sporting bukmejkersu.Zna li neko kakva su tu pravila?
deksi
onda i ja da uzmem na tvoj predlog kE, pusti Kvarnog, vidis da je nasilnicki nastrojen![]()
Nije pitanje je li najpametniji, ja sam njemu prvom rekao da jeste pametan, samo eto meni se ne svidja na koji nacin on koristi tu pamet, i dje je kanalise, razumijes?
A za sjutra nemam nista, prosledjujem ti ovo sto mi kEDOWN posaljepa da ga zajedno fatamo da ga bijemo...ne ne ne njega da bijemo, njemu necemo prodat auta za normalnu cijenu, no Shonea treba bit
![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks