:mrgreen:
:mrgreen:
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Kako je doslo do toga? Loše felge?
TAKUMI
a vidish li od kojeg je auta ta felna,sve ti je jasno
Da, vidim, sigurno su Carre...
TAKUMI
G sila ih je ubilaKako je doslo do toga? Loše felge?
Sigurnosni sharaf bio losh i na rupu su pukle![]()
da ne otvaram poseban thread ,interesuje me za custom tablice se placa 200eur,jel tako?
a kad se auto reg.na obicne tablice placa se sve sto ide (tehnicki+osiguranje itd) i u cijenu je uracunata registracija,e sad me interesuje ako je za normalne tablice reg. npr. 300e i ako uzimam custom tablice jel se placa +200e ili je to manja cifra?
hahaha i lik je ladno pitao da li mozhe alu-git-om da sanira ovo
Da 200€ placash samo tablicu...ova standardna valjda koshta 5-10€ (i placa se samo kad mjenjash tablicu a to je uvoz/prevod itd), provjeri jer nisam siguran...da ne otvaram poseban thread ,interesuje me za custom tablice se placa 200eur,jel tako?
a kad se auto reg.na obicne tablice placa se sve sto ide (tehnicki+osiguranje itd) i u cijenu je uracunata registracija,e sad me interesuje ako je za normalne tablice reg. npr. 300e i ako uzimam custom tablice jel se placa +200e ili je to manja cifra?
ok hvala na informaciji
Koliko vrijedi ,tj koliko nije mnogo dat za BMW 320d 2003.g restajling ,registrovan godinu ,automatik ,tiptronik ,138 000 presao ?
Pa kaze da je stvarna kilometraza ,al naravno da bi provjerio...koliko vrijede ovakve trojke ,stvarno nisam u toku...?
kako nije mnogo pobro
ili sam ja bash dobro proshao :P
Originally Posted by my name is ...
Za njega bih dao 7500, ako je top.
TAKUMI
Nije mnogo 9k ako je sve OK
6500,7000 plafon ako je u top stanju,apoteka sa svom opremom.8 god je to star auto i ispred njega su skoro dvije serije novije...
ne podcjenjujem nego je tako al uvjek ima ovaca koje bi dale vise za toliko star auto,to je dobar auto i ja ga trazum trenutno i nalazio sam ne restajling vec onaj 320d od 136ks 99god od 4300e pa do 5500e onda istih benzinaca ima od 3000e pa do 4500e da biras al svakoh hvale ulaganja...
Ja sam moj 318i '98 god. platio 6000€
Znam, ali tvoj je ipak tvoj a...znas, tvoj je najbolji BMW e46 u CG.
TAKUMI
Sve je ok, ja i ne mislim da sam ga skupo platio, ali momak kaze da BMW 320d 2003. god. FULL, apoteka, vrijedi 6500-7000 ? Pa samo pogledaj koje auto moze za te pare da se uzme (golf 4 ?) i odmah ces vidjeti da ga podcjenjujes, i to uveliko... btw.. LINK
Jebes link.
Tvoj je kupljen prije godinu dana.
Sad vrijedi 5500.
Ovaj vrijedi 7500 jer je 3 godine mladji od tvog i dizel (ako je to uopste prednost).
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks