menaz? za kuvanje? zar nije gorka?
menaz? za kuvanje? zar nije gorka?
dva i dva su tri
nije...zar sve ostale nijesu preslatke?
a u pm kako ih volim... alergican sam na cokoladu vec par godina, pucaju mi bubuljice sa svih strane a opet ne mogu odolit da je ne polizem svu kad je blizu mene
toliko sam se najeo njih da sam cak probio tj postao imun na alergicnost... the pain is gone![]()
ja bas ne volim cokolade nikako...nikad mi se nije desilo,recimo da kupim sebi cokoladu,a sve sto dobijem,dam nekome...e,dodje mi jednom u ne znam koliko da uzmem ovu menaz i ona mi je super,lijep ukus,a nije preslatko...i da...donijela mi je jednom prilikom kuma iz Svajcarske neku crrrrrrnu crnu,strasnu...
Coooooooooooookkkkooooooooooooooooooooooooollllaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddddaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! !
Živio mi Srđane Aleksiću!
Wanna be friends?!
Pa, ok, rispekt, crne čokolade ekčuli rulaju. Samo mi je malo bezveze što se ograničavaš na Menaž, kad su nam dostupne (domaće included - Štark, Bambi, Kraš) sjajne gorke čokolade, sa 60+ procenata kakaoa po sasvim ok cenama... Lindt i ja jedem dva-tri puta godišnje, malo je out of my price range za redovnu kozumaciju i stravično zavidim ljudima koji ju često jedu; zapravo, mrzim ih. :mrgreen:
Ne čitam s razumevanjem.
Sad sam smako jednu Mignonnette Noir de Noir. Bogami su ove crne čokolade zakon.
A ove domaće su uglavnom da polomiš zube, bez ako nisu punjene ili sa pirinčem.
Prije neki dan napokon probah ovo... preračunato 3,77 € za 50 gr. :mad::mad::mad: što b.t.w. skroz sramežljivo piše sitnim slovima a upakirana je na način da iznutra ima neku tvrdu foliju tako da misliš kako ima 100 gr.
I... totalno bezveze. Jednostavno je neukusna, već ona 85% mi je gornja granica, ova čak i nije toliko gorka koliko je zapravo neukusna i nekako "masna".
Ali zato volim ovu ljepoticu...
A i ova nije loša...
![]()
Upisujem svoje srce u uličnu prašinu,
od Urala do Sierra Nevade,
od Yokohame do Kilimandžara...
Tek prije neki dan mi je otkrivena čar ove čokolade..dobra
![]()
Last edited by Emp; 25-11-10 at 10:08.
@Emp jeli to ona sa onim cudnim ukusom od menthola? kad sam je probala nije mi nampalo na chokoladu jedno 3 mjeseca
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
haha jes..ima neki specifičan ukus
meni se baš sviđa
da se ne ponavljamo, čisto da potvrdim da je Lindt kvalitet i da nema dalje.
Mis'im, ima li ko kompetentniji na tu temu od mene?
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
imam ja ;p i slazem se sa tobom ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
E slucajno svratih na ovu temu. Ne razumijem se bas u cokolade (moja omiljena je bila bijela Milka sa kokosom ali je enma vise), samo sam htjela da vam kazem kako sma sad kad sam bila kod sestre jela neku extra cokoladu.
Podjem na net da vidim koja je, pitam nju, kad ovo ova sto je navodite Lindt, a ja prvi put cujem za nju hahhha.
Znaci ne da je dobra, nego, jaooo, ovi tanki listici, sa narancom, opuvala sam je zacas haha.
Vidim da je izgleda ta cokolada na cjeni i glasu haha. Nije ni cudo sto mi se dopala.
Jela sam bas ovu, pa ako vam bude pod ruku probajte je. U Andorru je 250g oko 5 eura i nesto.
![]()
![]()
Zavisnik sam o cokoladi, kriza me hvata kad je nema u kuci
Od mlijecnih cokolada mi je omiljena "Najljepse zelje" mada u principu vise volim crne cokolade, ali apsolutno sve, pocevsi od one za jelo i kuvanje u providnom celofanu pa sve do...mmm svake![]()
Ja sam dobila na poklon neku čokoladu 80% kakao, 60% kakao i sl.. Baš je jaka, tj. gorka i istopim je u čaši mlijeka po nekad, baš super ukus...
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Sa marcipanom, svaka!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks