Kola: Cush kola, ne no zaprega....
Marka: Alfa Romeo
Model: 156
Oprema: osnovna oprema (ili ti kod njemaca full/elegance/sport/q p )
Godiste: 98'
Motor: 1.8 Twin Spark
Sta mi se ne svidja:
1. Aluminijski trap kao i na svim autima ove "novije" generacije nije bash idealno rjeshenje za ove chuke crnogorske...+ djelovi koji stizhu kod nas su made in turkmenistan 
2. Turbina mi fali ka nekima mozak...No to ce biti rjesheno kad utaknem lancia/fiat 2.0 16VT i josh neke djakonije....
3. Fali mi LSD-a (ne droge no diferencijal) mada i to ce biti rjesheno kad se bude radilo ovo iz chlana 2.
4. Fale mi opruge da zaljegnem auto bar 30-35mm, tj komplet s amortima jer je to prava stvar, ja uvijek glasam da, pravim stvarima.
5. Auto nije za grad, mada to i nije neki minus, znao sam shto kupujem 
Sta mi se svidja:
1. Direktno upravljanje koje je daleko od svih iz klase, s druge strane ono van ne dozvoljava da se okrenete iz jednog puta na bulevaru ali dobro je to, lako mi je za te "probleme"
2. Osjecaj vozhnje sportskog auta (koliko to mozhe biti u serijskoj legalnoj limuzini te klase u osnovnoj varijanti/ne sport verziji) i sve shto ide uz to preciznost svih elemenata koji utichu na voznju, mejnjacha, upravljanja, gasa, kochnica itd
3. Nema kojekakve budalashtine od sistema nego ono shto mi je potrebno, abs...
4. Prorachunao sam koliko para mogu da dam na auto pa zato moga da ga vozim 360/365 dana u godini, ne stoji mi kao nekima neregistovan, na klocne itd...
5. Zvuk koji je i full stock dobar
6. Volim to auto vishe no vecinu ljudi :mrgreen:
i tako dalje...
Kola: Cush kola, ne no zaprega....
Marka: Alfa Romeo
Model: 145
Oprema: osnovna oprema (ili ti kod njemaca full/elegance/sport/q p )
Godiste: 95'
Motor: 1.6 Boxer
Sta mi se ne svidja:
1. Malo je wobbly, tj ne lezhi bash po meraku, mada shvatljivo. Ipak je manje auto, manja shirina, manji tockovi a i trebalo bi promjenit amortizere i opruge 
2. Kvachilo je normalno, nije tvrdo kao kod 156, mada to je dobro za grad..
3. Isto tako volan i sve je mekshe masu od 156...
4. Ne bih se sad mogao sjetit', mozhda shto se chuje zuljanje sica o plastiku sa strana, mada se to mozhe rijeshit ochas posla
Sta mi se svidja:
1. Trap je za razliku od gore navedenog tenkovski, jednom sam ga sredjivao i nikad problema, lupanja itd...
2. BOXER !
3. BOXER !
4. Za 1.6 i 103KS ide jako dobro
5. Zvuk je ludnica, + je radjen sportski izduv tako da je :wub:
6. Volim to auto vishe no vecinu ljudi :mrgreen:
i tako dalje...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Bookmarks