U nedjelju parma za 117 a sad Usrani arsenalpogledajte sami http://img2.imageshack.us/img2/8976/dscn1271c.jpg
ahahhahahahahahha PEDRO LEONNNNNNNNNNN
jadni sofrooooooooooooooooooooooooooooooo
ali me baci partizan za 170e
U nedjelju parma za 117 a sad Usrani arsenalpogledajte sami http://img2.imageshack.us/img2/8976/dscn1271c.jpg
Odlican tiket, stvarno steta...
Neka sto sofro nece spavat',nego ni ja...igrao dubl real-roma...Uzas. Gol iz ofsajda,a drugi greska golmana. I da ne popizdi covjek...
Bayern 2-2
Roma 2-2
Real 2-2
za 256e
Marsej 2
Roma 2
Bayern 2
Real 2
za 113e
Na ostale tikete mi je skoro na svaki bio Sahtjor 1 ili 1X al me obalio Partizan 1, 1X ili GG
Rekoh vam ja preskacite Arsenal...
nema smisla igrat preko 2-3 tima na jedan tiket, a onako kad izmjesas parove na 10 listica na svaku te baci nesto...
Evo ja i drug ubodosmo nesto sa 2 eura![]()
![]()
uhvatih sve (nesto na golove i neki fix) i padoh partizana 1x.........za 60 eura
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
pomazite danassssssssssssss
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Ja sam , izgleda, srećniji no pametniji. Ne dolazi mi sistem 3/6 na koji je do 40. minuta bilo 5 od 6 parova pogođeno...a dolazi mi Chelsea 4+
Last edited by david_coverdale; 04-11-10 at 07:36.
A ža mi je jedan sistemski juče, moglo je lijepo bit....no, ne valja se žalit![]()
sinoc samo cluz GG, ali imam osjecaj da ce nocas biti bolje
tiket1
CSKA 1
Liverpool 1
Hajduk 2
Club Bruge GG
Samdorija 1
kvota 19
tiket2
Bate 1
Leverkuzen 1
CSKA 1
Dinamo kijev 1
Juventus 1
Porto 1
Liverpool 1
Sevilja 1
kvota 21
aj sa srecom![]()
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
Dubl:
Sampdoria - Metalist X2 , q.1,90 ..... Metalist na krilima 5 uzastopnih pobjeda , u full sastavu , Sampdoria bez Cassano-a...
Dinamo Kiev - AZ Alkmaar 1 , q.1,55 ... Ševa se vratio...
Singl:
Hajduk S. - Zenit 1X , q.1,75 ... Trener Zenita , Spalletti najavio tim bez Bruno Alves, Danny, Kerzhakov, Zyryanov i Bystrov .... Oni su i tako jaki , ali mislim da ce izvesti mlade igrace , jer moze im se....na vrhu su tabele
Srećno...![]()
Last edited by GuGi; 04-11-10 at 11:17.
super tip servis
Last edited by SUPER TIP; 05-11-10 at 13:02.
SUPER TIP
POSALJI SMS NA 14560
SIN-ZA SINGL
SIG-ZA SIGURICU
TIK-ZA JACE KVOTE
MIX-ZA MIX TIKET
CSKA 1
Hajduk X2
Juventus 1
Dinamo Kijev 1
Rapid Bec 1
Partizan ( kosarka) 1
Leverkuzen 1
PSG 2-3
Porto 1
Djokovic 1
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks