Partizan 1
Roma x2
Bajern x2
Celski 1
5.4 kvota
Real 2
partizan x2
Bayern 2
Arsenal 3+
Partizan 1
Roma x2
Bajern x2
Celski 1
5.4 kvota
Kreč, kolica i mešalica.
kako stavljate ovaj betslip sa online kladionice odje? htio bi malo da se pohvalim...
Poluvrijeme, Seul vodi 1-2. Pola posla odrađeno![]()
Pazite se Arsenala nocas, vec imaju 9 bodova, odmaraju pola tima a Sahtjor vec 50 utakmica nije izgubio na svom terenu a zadnjih 14 cini mi se je dobio![]()
vjerovatno u zadnjih 14 nisu igrali sa arsenalom.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Stavih ovako
Roma ~ 2
Bajern ~ 2
Santos ~ 1
Korinthians ~ 1
Montepaski ~ H1
15 kvota.
Dubl koji igram je Milan i Partizan. Kluz mi je onako bomba za veceras, a valjda Zilina 0-2. Fiks koji mi ide na cak 3 tiketa je Boston H1 (7.5). Nesto bas fino za odigrat je Kluz 1X, Milan 1X, Sahtjor 1X i Partizan 1X.
Ja igram :
Roma - 2
Marsej - 2
Arsenal - X2
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Nebih potcjenjivao Bazel-a.. posle pobjede na Olimpiku 1:3 i dobrih partija u prvenstvu(dvije pobjede od 3:1) sigurno sa puno samopouzdanja ulaze u vecerasnji mec.I protiv bajerna su pokazali da mogu dosta s toga se nebih zalijetao nocas na pobjedu Rome cija odbrana je blago rec katastrofalna i svaku njihovu gresku igraci Bazela ce znati da iskoriste,plus roma je bas slaba u gostima ove sezone tako da je kvota od 2.5 na pobjedu domacina i vise nego vrijedna za probat![]()
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Vala sve bih igrao ali Romu 2 nocas ne sigurno,kakva crna roma
super tip
posalji sms na 14560
tik-za jace kvote
mix-za mix tiket
sig-za siguricu
gol-za igru na golove
sin-za singl
poČni da pobjeĐujeŠ
SUPER TIP
POSALJI SMS NA 14560
SIN-ZA SINGL
SIG-ZA SIGURICU
TIK-ZA JACE KVOTE
MIX-ZA MIX TIKET
Evo sad cemo ahahah
Meni drug prije neki dan posla sofru 2 poruke i nijesu mu odgovorili ni na jednu![]()
hvala i saljite poruke.
POCNI DA POBJEDJUJES
Last edited by SUPER TIP; 05-11-10 at 12:59.
SUPER TIP
POSALJI SMS NA 14560
SIN-ZA SINGL
SIG-ZA SIGURICU
TIK-ZA JACE KVOTE
MIX-ZA MIX TIKET
Hahahaha, a što se radi.
AA ja juce strefih benfiku 1-1 hapoel x i baci me verder 1-1![]()
nije u pitanju sofrov servis.radi se o pretplatnickom servisu.besplatna registracija i svaki dan dobija se poruka za taj servis.odjava je jednostavna ako ne zelite da primate vise poruke.
cijene su 0.15€ za singl, 25€ za siguricu i golove, 0.35€ za jace kvote i mix tiket
postavljacemo povremeno na forum predloge i informacije koje su aktuelne i koje vam mogu pomoci za igru.
Last edited by SUPER TIP; 05-11-10 at 13:00.
SUPER TIP
POSALJI SMS NA 14560
SIN-ZA SINGL
SIG-ZA SIGURICU
TIK-ZA JACE KVOTE
MIX-ZA MIX TIKET
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks