Ne pise nista. Samo za SRB.
Distances: 35 km SW Kragujevac
2 km N Kraljevo
evo ide telop na rts da je šire područje BG i Srbije pogodio jak zemljotres...nema podataka o eventualnoj šteti. Čuh da je i Bar tresao maloprije, ima li koga da potvrdi?
Ja ništa ne osjetih?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ne pise nista. Samo za SRB.
Distances: 35 km SW Kragujevac
2 km N Kraljevo
I am so post-rock I shit sad birds.
Dobro je mislio sam da tripujem... Bash malo je ljuljao, 4 sprat, mozhda se na nizhe nije ni o$etilo, eo kumara $edi za isti sto i nije primjetio...
#fakenews
Bar se tresao, potvrdila 2 druga koji žive 6-7 sprat, ja na drugi osjetio nisam....
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Podgorica mirna, 13 sprat. (stan 49 :mrgreen![]()
Ja ne osjetih nista (pg).
5.4, dosta jako, pretpostavljam da u epicentralnom reonu ima stete.
Bijo si poziw koi se neodbija
A mora imat, da je&e oca. Kod mene su se vrata od americkog plakara sama otvarala/zatvarala kako je ljuljalo.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/215...res-u-Sumadiji
Last edited by RotfLmaOmGg; 03-11-10 at 01:30.
Ja sam mislio da je ovo rihterova skala.
Bez struje i vode, nije dobro...
Ja osjetih nešto ali sam nisko, tj. ispod površine (suteren) pa nisam ni mogao više.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
pa dobro ljudi, 5.6 rihtera nije malo, ali nije zabrinjavajuće...imali smo mi takvih vas bijeli svijet, samo da nije priprema za jedan malo veći![]()
Eo i dalje ljulja. Izgleda da se slijeze.
M 2.5 prije 5 min.
Dobro je, ide ta magnituda dosta nize... Vec 3,4 registrovana oko 2.5...
kraljevo bez struje i vode, kazhu..
znam, i sjećam se...doživjela i vrlo mi je živo u sjećanju, bila sam u kući u Staroj Varoši kad mi se malter sa plafona sručio na krevet u 7 ujutro...zato i kažem, 7 i kusur rihtera je tad samo malter sa zida stare, trošne kuće srušilo...što se mene tiče, od '79 svaki koji je ispod 7 stepeni je igra za mene
Naravno, ne može se jačina potresa uporediti sa jačinom u epicentru, a Kraljevo je u epicentru, tako da razumijem paniku..sjećam se da je tog dana i sledećeg u CG bilo stotinu zemljotresa i svi su bili jači, oko 5 rihtera.
Evo čitam na netu da je u pitanju merkalijeva skala...to bi trebalo da bude slabije? Zar ne? Ako sam u pravu, 5 merkalija je malo jače od 3 rihtera?
EDIT- evo na ovom linku piše da su ipak Rihteri, što odgovara skoro 8 stepeni merkalija i da je mogao u epicentru izazvati štete...
Last edited by zvoncica; 03-11-10 at 02:00.
Ja ne znam sto ne pocnu da prave gumene zgrade..
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Cak Noris ispustio tegove ,radio je zadnju seriju na biceps u 1:56h...![]()
Ima zrtava... http://www.b92.net/info/vesti/index....&nav_id=469652
u kotor nista..
Taman sam bio legao u krevet i poslije par minuta sam osjetio blagi zemljotres koji se jedva osjetio ali je bogami trajao 7-8 sekundi cini mi se..
Taman reko aj da pogledaj ima li sta na CDM (ako je bio odje ce odma bit) ali posto sam vec bio legao a ugasio komp reko aj pogledacu ujutru...
Znaci sinoc.. Bar.. cak na 3. spratu sam osjetio.. jedva ali je trajao sigurno preko 5-6 sekundi, mozda cak i blizu 10..
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks