Hahahahahahaha Benfika 111111
edit: 2-0, nestvarno![]()
Panatinaikos,Tvente,Rengers.Kvote na X2 na svaku od ove 3 su od 2.10 do 2.50.Potpuno nerealne kvote.Dobro da sam ja to mudro zakljucio,ali ne i odigrao.
Raise my hammer,take my aim
Hahahahahahaha Benfika 111111
edit: 2-0, nestvarno![]()
Last edited by Mad_dog_KO; 02-11-10 at 20:19.
Bijo si poziw koi se neodbija
Kako gazi totenhem i VAN DER VART!![]()
Lambda
@Orgullo_Vikingo
ahhahahahhahahahahhahahahaha
Nemoj se nadat, sad kad Lion krene da gazi u drugo, da prorade ovi tiketi forumaski
Pa veceg malera od ove teme nema...
3333333333333 hahahahaha
aaaaa sta je ovo sa ovim Interom???
Ja X2 jos jutros, ali sam pao na Rubin tako da mi je svejedno.
Jedan od najvecih promasaja ikad. Dupla sansa i 3-0 poluvrijeme...
AHAHAHAHAHAHAHAHA a ja 0-2 i ispostavilo se da ce mi to biti "najjaci tiket"![]()
hahahaha po***** ti se u lionja sam bio za x2 i dvojku , ali iskreno nisam znao da ne igraju LISANDRO I BASTOS
![]()
totnam 1
benfika 1
manutd 2
barsa 2
salke 2
u lutriju je kvota na manutd 1'65 sramota
2-0 totenhem.......padoh
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Benfica 4 - 0 Lyon ahhahahaha
barsa izgleda malo pocela da regulise sa kladionicama nase novcano stanje![]()
Ajmo Verder,ajmo Rengers.Make me rich![]()
Raise my hammer,take my aim
ovaj Coentrao nije normalan, j*bem ga u noge nenormalne
baci me "samo" lion
jebala ti barcelona kladionicu,lopovi
E pose*em se na werder mrtvi neumije go dat!
Gazi totenhem i bejl!!!
Lambda
Prosirujem anatemu na igrace Rubina, Intera, i onoga debila koji je dobio crveni iz WerderaJednoga lijepoga dana ja cu biti administator foruma.
A onda cu da banujem svakog ko u postu, threadu, nicku ili signature-u bude imao sledec rijeci ili djelove sledecih rijeci:
Real Madrid
Milan
Mancester United
Barcelona
Ovoj listi dodajem Fiorentinu prslu, Monako mrzni i Romu gadnu. Takodje, ko god bude pomenuo svedsku, poljsku, dansku, i te lige, ima takodje da bude banovan i da mu se posalje ekipa kuci da ga izbije, slomi kompjuter, vrata ulazna, vrata od sobe, i iscupa crijevo od tople vode iz bojlera, i tim crijevom izbije kucni ljubimac
Ovo listi dodajem povracu od Torina, kao i irvase iz West Broma. Takodje, sve najgore zelim i kosarkasima neke austrijske lige
Isto tako, bacam anatemu na igrace Duisburga, sa zeljom da svi dobiju cerke, i da ih ja za 15 godina sve okupim i kolektivno silujem
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
razocarala me ceta KURBANA BERDIJEVA ...
Ajde ako neko ima kvote da izbaci koliko je roma i real dvojke...interesuje me gdje je najjaca kvota na te 2 zajedno.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks