rubin 1
united 2
valencia 1
werder 1
kvota 6 na bwin
Rubin x-1
Barselona 4+
Mančester 2
Valensija 1
kvota 29,11
rubin 1
united 2
valencia 1
werder 1
kvota 6 na bwin
Barsa h2
salke 2
mancester 2
werder 1
rubin 1
totenxem px
Sa 10 e za 430![]()
Walsal - Peterborough 2 2.20
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
VAZNO !!!
Ako ko primjeti kvotu na Verder 3+ da je minimum 1.70 ili veca ,neka javi odje ili na pm...I naravno ,da moze da se igra u singl...
U Global bet na stari a. je 1.70,sa bonusom 3+ izadje na 1.78 ,ali ne daju singlove ,nego mora 4 para...
evo od mene tri fixa:
benfika - lion x2 1.60
kopenhagen- barca 2 1.45
valencia- rengers 1 1.45
50e za 168e...
tottenham 1
united 2
werder 1
barcelona 2
valensija 2 - 3
nocas mi je ovaj Lyonnais sigurica
Lyon 2
Barca 2
Mancester 1
ima li neko kakvih predloga za duple pobjede?napravio bih neki sitem,..3/6,3/7 ili sl..
ja imam osjecaj da ce tottenham pobijedit nocas...
Last edited by bulit; 02-11-10 at 16:19.
Monaco-Bordo 0-2
Southampton-Dag&Red 1-1
Brighton-Exeter H1
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
ja sam uletio 50 evra na PANATINAIKOS 2, dobicu 325 i j.ebe mi se, ne pratim bash neshto taj fudbal u zadnje vrijeme
a na drugi sam igrao Benfiku 1, Verder, 1, Valensiju 1 i Barselonu 2, na ovaj cu uzet 350 evra. i dolazi Mancester X, Totenhem 1 ali necu vishe nishta uplacivat, trebaju mi pare za put
sve mi se cini da ces castit gazdu 100![]()
totenam 3+ nocas, verder barsa valensija
a drushtvo, shto je Rubin 1.60 kvota? ja za taj tim nisam chuo do prije godinu dana, pa valjda je Panatinaikoss jachi od njih u pich.ku materinu, kvota 6.50 mi je nenormalna, vidim Sise i Silva igraju za Grke, ma ima da se useru taj Kazanj
samo sto taj rubin proslo kolo razvalio panatanikos u goste 10 sansi je ima
LION mi mirise na dvojku veceras , nece pobjediti favoriti svi i mancester i rubin i benfika i salke , neko ce kiksati , a po meni je benfika prva![]()
e moj cana kad ces naucit kako se igra..![]()
po meni benfila ni ne spada u favorite...ja ocekujem pobjedu Liona, x2 sigurno
![]()
A sto se radi... Taman htjedoh da odigram X2 na Lyon ali kad vidjeh da forumasi igraju isto treba samo cijepat kontra![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Lionu bi bilo previse cetiri uzastopne pobjede.Jos idu tamo bez Lisandra i Bastosa.Benfika je favorit,ali mec moze da bude bilo kakav,i sto se tice 1X2 i sto se tice golova.
Raise my hammer,take my aim
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks