kakva je nova epizoda it's always sunny
jedna od najboljih u seriji uopste. "vidjo morgenstajn"![]()
kakva je nova epizoda it's always sunny
jedna od najboljih u seriji uopste. "vidjo morgenstajn"![]()
ima li ko od vas serijal NSI MIAMI al ono baš sve sa prevodom i tako to?
jesi provalio kako je mcpoyle rekao dennisu 'don't flush' kad je ovaj otisao da povraca
u bilo kojoj drugoj seriji bilo bi odvratno, ali ovdje je smjesno. i dee kao noj.
nadam se da ce i mcpoylesi i artemis biti malo cesce u seriji, kao i charlijev ujak i cricket.
Evo neznam jeli ko pominjao i gledao seriju Warehouse 13 isto iz Syfy produkcije
Pocela "The Walking Dead"
Nisam htio da gledam onu epizodu sto je izasla na torrent jer sam cuo da nije neki kvalitet. Odlicna prva epizoda a izgleda da ce ovo bit jedna itekeko dobra serija. Nadam se samo da je nece otkazat zbog troskova i drugih gluposti kao i vecinu dobrih serija ovih dana.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
sumnjam da ce biti otkazana. prije svega, mislim da ovo ima i te kako sansu da bude hit za AMC [nadam se iskreno da ce tako biti, i zbog rubicona], a djeluje da ce u najmanju ruku imati veoma pozitivne kritike, ako i ne bude velika gledanost.
pominjali, pominjali. sasvim solidna, mada mi se nije nimalo svidjeo kraj druge sezone.Evo neznam jeli ko pominjao i gledao seriju Warehouse 13 isto iz Syfy produkcije
Teško da će je otkazati zbog troškova, ima toliko fanova i stripa i zombi horora generalno da je garantovana bar pristojna publika. Dodaj tome one koji samo vole dobar TV... instant hit. Plus, nema mnogo epizoda, prvi serijal samo 6.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Boardwalk, hmm... 5a epizoda je sjajna, ali su je ukakili na kraju nekako... Ali svidja mi se, mnogo, sve vise.
Just to slip the skin...
je li gledao ko 'Dexter'. prvi dio prve sezone vrlo dobar onda im je malo pala forma... stigoh do 4. sezone![]()
aaaaa boardwalk, kako volim kad se dve zene vole![]()
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Ja sam stao na petu, koju nisam pogledao do kraja. Nesto mi je istezinjala. Krenucu opet sa gledanjem veoma uskoro, vjerujem u seriju
Vidim da je krenuo The Walking Dead. Skida se, pa ce se pogledat to cim bude bilo slobodnog vremena.
\\OFL•GIC
Mislim da ovu Walking dead pustaju i na Fox crime..
Are you suggesting coconuts migrate?
Ja vam se u serije bas slabo razumijem, tako da vam ne mogu priustut neki konstruktivni post.
Razlog nerazumijevanja je taj sto posle Homicide-a nista ne moze da mi drzi paznju duze od 120 sekundi.
Sto se tice serija.
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Pocela treca sezona In Treatment , i pogledah prve 4 epizode i dobro je , dobro jeBtw trecu sezonu pisu ameri jer je jevrejska verzija Be Tipul imala samo dvije sezone ...
Kreč, kolica i mešalica.
Realno, forma, manje-više nastavlja da im pada - ali laaaagano, jedva primetno, tako da serija ostaje gledljiva. :mrgreen:
Stigao si do četvrte as in tek treba da ju odgledaš ili si u četvrtoj (negde/napola/pri kraju)? Jer je po meni četvrta skroz korektna. Icetruck killer kvalitet se, međutim, neće ponoviti.
Ja sam na petoj (pratim paralelno s Amerima) i, ne bez sete, moram reći da je to sve skupa malo pošlo po nekoj stvari. Ali i dalje u svakoj epizodi ima tih klasično Dexterovskih momenata, onoga which got me hooked in the first place, inače bih prolly odustala.
Enivej, svakako pokušaj da nastaviš, lako ćeš odustati ako ti baš ne legne.
Ne čitam s razumevanjem.
Ne posle Homicidea nista, jel dobar taj wire?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
the wire je neuporedivo bolji od homicide. a to ti govori osoba koja voli homicide.
Uuuu, banja, još ćeš se nauživat' u četvrtoj.
Sezona? Pet ih ima zasad. Stigli smo (ShowTime) do šeste epizode u dotičnoj sezoni - on a weekly basis, nažalos'; pratim paralelno s njima jer ne nađoh nikakve leaks na netu. Ako neko nađe, do share!
Ako budeš hteo, šaljem ti streaming linkove kad završiš četvrtu.
Ne čitam s razumevanjem.
ja batalio dextera negdje na pola trece, sa onim dosadnim kubancima. i to na pola neke epizode, toliko mi je dosadno bilo.
i prije toga, serija mi je tek na momente zabavna, ali uglavnom u 'nista posebno' rangu. doduse, cetvrta sezona bi me zanimala, s obzirom da igra john lithgow, a i neko mi rece da su naucili da glume i da je rezija bolja, pa mozda i pogledam.
anyhoo, super mi je novi in treatment. pogotovo mi je sunil zanimljiv.
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks