Ikli bolje reci neki novi radio da se uvede![]()
a da nema neki novi kanal u najavi?
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Ikli bolje reci neki novi radio da se uvede![]()
Evo cool radio na kanalu 13![]()
zanima me kad ce se maknuti ona oznaka test signal sa srpske televizije i poceti da se update-uje program za srpsku tv ?
i dal je moguce neki sistem da se nadje:tipa da se program sa receivera salje ka TV preko HDMI kabla ili slicno a kasnije sa TV da se taj program snima,odnosno da TV snima program,pitam zato sto na svom Tv imam USB prikljucak koji koristim za reprodukciju medija,moze li se kako obrnuti taj proces,ili mora da se ubaci neki treci uredjaj koji ce odvojeno da vrsi tu radnju i koji bi to uredjaj mogao da bude,da li neki media player ili slicno !?
Bako, jebeš li što?
Kada budu emitovali redovni program, a ne muziku iz studija.
Taj USB na TV-u je kao sto si sam rekao za reprodukciju, pa se ne moze koristiti za snimanje. HDMI izlaz ima HDCP zastitu.
a je li moguce nekako drugacije,da se ne snima direktno sa extra tv nego da TV bude taj sa kog ce se snimati,da se naprimjer poveze receiver sa tv-om preko HDMI kabla a TV da se sa nekim drugim uredjajem koji bi snimao poveze preko drugog HDMI kabla,posto na TV imam dva HDMI ulaza,pa da proces izgleda ovako !?
Bako, jebeš li što?
"imam dva HDMI ulaza", nadam se da ti je jasnoA i cemu tolika zelja (i non stop se pojavljuje pitanje) da se nesto snimi? Piraterija? Arhiviranje?
hahvredilo je pokusati. piraterija
Bako, jebeš li što?
Da ne zna neko kad ce se pojaviti aplikacija za telefone TV Vodic za extra tv kao sto su uradili za MaxTv
to bi bilo extra![]()
Kad budu imali krstenog programera u TCG...
vec postoji, ali u priznajemo skromnijoj verziji.
http://www.extratv.me/mobile/
mozes da vidis sta je na programu i zakazes snimanje sa mobilnog telefona.
Ako bi mi ko pojasnio zasto je ARENA 3 ZAMRAČENA?????????????????????
Zato što prenose istu utakmicu kao IN...
a kakve to veze ima?
i ranije su iste prenosili...
Nisu,nemaju prava,tu je Arena kriva,nije uopste trebala da daje taj mec na svojim kanalima,vec da ispostuje ljude koji placaju njihov paket u sv im zemljama u kojima posluje(Srbija,CG,BIH) i da prenosi utakmice koje ne prenose televizije iz Srbije,CG i BIH koje imaju pravo prvog pika![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Slucajno sam saznao da ARENASPORT emituje samo u HD. Znaci t-com downconvertuje pa salje nama.
Ocemo HD.
Druga stvar: vec tri sedmice pokusavam da snimim sou ivana ivanovica za vrijeme emitovanja ili reprizu. Ne moze jer ja podesim snimanje, a prethodna emisija zamracena, pa moram cekati da pocne pa da aktiviram snimanje. Isto tako, emisija se prekida prije kraja. Isto tako, bivaju zamracene emisije bez ikakvog razloga. Isto tako, ovo je cisti shit. Horror.
Last edited by =]Vlado[=; 08-11-10 at 13:43.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
da se necemo prevarit da nesto ucinjet sa SPORT KLUBOM?
arena emituje SD preko satelita, oni rade downconvert prije slanja na sat.
Zna li mi iko odje odgovorit hoce li se sto radit na centrali ili mrezi u Vranicima da bi se valjda pojacao signal ili sta vec kako bi i mi mogli koristit extra tv ili adsl ...
Pisao sam email-e zao info i niko nista konkretno mi nije rekao a odgovor na email-e nikad![]()
Podnesi zahtjev u T-Shopu, pa ce se ispitati tehnicka mogucnost i eventualno staviti na listu cekanja.
Vec sam to uradila jos kad se adsl pojavio pa nista sad nakon par god ni extra tv ne moze zbog slabe mreze ili slabog signala ne znam sta mi napricase. 2 km od grada naselje sa nekih 5-6 ili 10 hilj ljudi a mreza i signal nula iako su pricali da su sve centrale modernizovali i bla bla bla
Sale pogledaj ponudu Cablinga - http://www.cabling.tv/index-1.html . Za 10 eura u osnovni paket 77 kanala , a HD paket od 6 kanala 6 eura . Jedina je mana Cablinga sto imaju losiji resiver ....
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks