Derbi je 7 u 7 sati zbog tv prenosa![]()
Javni servis neka pushi penis !![]()
Derbi je 7 u 7 sati zbog tv prenosa![]()
Javni servis neka pushi penis !![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
htv se uključuje u prijenose derbija jadranske lige, sutra prenose jadran - jug. najava kola: http://dance.hr/pogledsdesna/1097-2-kolo-triglav-jadranske-lige.html
vaterpolski portal - www.dance.hr
Da li moze da se gleda utakmica Jadran HN - Jug na Internetu (RTCG na linku 'uzivo' emituje prvi program, a isto i Hrvati) ?
Doljani forever ...
Šteta,prokockaše čistu pobjedu.
o.O
ko je 7, a ko 10 u jadrana bio večeras - jedan bi trebo bit kalinić (mislim 7)???
loša utakmica, očekivano za start sezone. jug se izvuko na kraju, nakon užasne igre, posebice sa igračem više. ako se ove sezone više ne sastanu, jug će i treću sezonu u nizu ostat bez pobjede u utakmicama s jadranom
vaterpolski portal - www.dance.hr
utakmica je bila dobra za gledanje, iako ne toliko kvalitetna. bilo je uzbudljivo, i jadran je, za razliku od prosle godine, pokazao veoma dobru borbenost. meni je jadran pozitivno iznenadjenje, jer sam, iskreno, ocekivao da ce jug dobiti 2-3 razlike. crepulja dosta koristan, mogao bi biti pravo pojacanje.
cudi me da sutic vec ima toliko slobode u jugu, sutnuo je skoro 10 puta.
7 je kalinic, 10 tesanovic.
iskreno, ja sam ocekivao da ce jug lagano ovo dobit barem 2-3 gola razlike, ali eto opet se ispostavilo da im je jadran vec trecu sezonu trn u oku. moje pohvale idu svim igracima jadrana, pogotovo novima koji su dosli, jer odavno nisam vidio ovoliku borbu i zelju kod njih. zao mi je sto na kraju nisi pobjedili, a imali su u nekoliko navrata priliku da odu na 3 razlike i zavrse posao, ali neiskustvo nekih igraca je presudilo.
onaj kalinic mi se cini kao ok igrac, ali se vidi da jos nema kredita kod sudija, pa su mu u 1 trenutku sudili iskljucenje, umjesto kontra faul dobudu, ali ajde, to je normalno.
mene je iskreno odusevio onaj igrac s brojem 6 (latinovic), kako se borio sa dobudom to nije normalno. imao je na kraju 1 iskljucenje, ali je dobud od njega tezi barem 20 kila, ako ne i vise, ali je ovaj momak vodio lavovsku borbu s njim. stvarno me odusevio.
crepulja jako dobar, i izgleda najvece pojacanje. kod ostalih igraca se vidi nedostatak kondicije, pogotovo kod novih (kalinic, premus i p. filipovic na kraju plutali, a ne plivali), ali doci ce sve to na svoje.
u svakom slucaju, lijepa utakmica za gledanje (barem meni).
<--- leuk
jeli danas zreb za grupe Evrolige??
jes u 12 je poceo
jadran, primorac, vasas, szeged
pro recco, spartak, budva, vojvodina
partizan, olympiakos, mladost, barcelona
jug, barceloneta, primorje, eger
braco bio brzi![]()
Hahhaznao sam
![]()
Veliki Gerry ponovo u Kotoru.
Prvo kolo Primorac - jhn
Nista jace![]()
budva i jug najbolje prosli....
<--- leuk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks