zvijezda sve im po spisku.što ne ugase tu nesreću od kluba kad nikad košarku nisu umjeli da igraju.mamu im
Last edited by BlackVelvet; 29-10-10 at 21:12.
Who let the dogs out
zvijezda sve im po spisku.što ne ugase tu nesreću od kluba kad nikad košarku nisu umjeli da igraju.mamu im
ja nmg da vjerujem da vjerujesvu njih, neko ce se sazalit pa pustit ih da dobiju, kao mladi su ajde pusticemo ih...
tutti quanti cantano e bevono per te!
ma i ćora koka zrno ubode,dovedoše onoga crnca i još ponekoga pa rekoh dako zapnu.inače,zadar je u probleme ka i oni prošle godine
auuu sjutra je jedno od najjacih kola u zadnje vrijeme!!!ima masu dobrih utakmica!!!!vec mi se igra PSV1,milan1,porto2,vojvodina2....ufff bice VESELO!!!![]()
![]()
Lambda
Dajte ljudi koji FIX za sutra i prekosutra da se poveze na veci ulog![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
sta je ovo. sve zivo 0-2. poljaci, Inter, 8 od 10 francuza... pocela zima, vecernji termin...
aj dajte mi svi po jedan fiks da sastavim jedan tiket sjutra jer sam se ja pogubio skroz ne mogu ufatit nista eo vec tri mjeseci.
manc city2
porto2
celzi2
galatasaraj1
roma1
real2
celtik-2
werder-1 kvota 17 sa 10evrica...lagano![]()
mancester siti 2,
derbi kaunti gg,
groningem 3-5,
psv 1,
juventus x2,
barselona 3+,
okser 1,
fk brisel 1,
lozana 2 jedan tiket na brzinu..
romu ne bih igrao ni u ludilu... jos protiv lecea, ja bih to max izbjegao... sjetite se palerma
tutti quanti cantano e bevono per te!
Jednoga lijepoga dana ja cu biti administator foruma.
A onda cu da banujem svakog ko u postu, threadu, nicku ili signature-u bude imao sledec rijeci ili djelove sledecih rijeci:
Real Madrid
Milan
Mancester United
Barcelona
Ovoj listi dodajem Fiorentinu prslu, Monako mrzni i Romu gadnu. Takodje, ko god bude pomenuo svedsku, poljsku, dansku, i te lige, ima takodje da bude banovan i da mu se posalje ekipa kuci da ga izbije, slomi kompjuter, vrata ulazna, vrata od sobe, i iscupa crijevo od tople vode iz bojlera, i tim crijevom izbije kucni ljubimac
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Pazite tiket od sinoc...
Sedan 2:0 Van ~ pptm1 2+ @ 5.75 kvota
Plzen 2:0 Teplice ~ pptm1 2+ @ 4.75
RKC 1:1 Dodreht ~ pptm1 2+ @ 2.95
E oca im jbm mrtvi holandjani, dali gol u 3 minut i ne ugurashe josh jedan posrani do poluvremena sve im jbm, na kraju izbubishe 1:2 e kako mi je milo bilo!
http://croccefixio.bloger.hr/
eto ga 4 singla sa finim kvotama ufati coek sinoc
a ja idiot igram zvezdu u kosarku,a pogadjam intera 2-2,belcatov X-1
uzeh nekih 160 evrah u 3. setu meca Poljska Srbija. Pucam na te preokrete. Cak imam kvotu 12 uhvacenu... jos gledam mec, pa sam uvjek u prednost ia taj poen. Tipa, 17:20 vodi poljska, kvota 7 da dobije set srbija. Ja sacekam 18:20 i uplatim na preokret, a kvota i dalje tu... No dosadi to, a i treba dosta koncetracije. A oseca se covjek lose sto, u neku ruku, vara. A necu vise. Nije po kladionicarskom kodu.
edit: Nije 160, no sad vec 250![]()
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 30-10-10 at 09:00.
werder 1 ....fulam 1....celzi 2....lion 1.....valencia 1....sto mislite mogu se uzeti grdne pare na ovajtiket hahahah..>DD
p
Jos uvijek pratim Montanes-a.
2.75 protiv Ljubicica.
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks