Iza Hrama, kod srednje skole...
vili dje si uzimao padove za poliranje kad si TS polirao?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Iza Hrama, kod srednje skole...
TAKUMI
znam dje je ...
kolko para?
Nexus ce znati bolje, ali brijem da su oko 6 eura.
TAKUMI
[QUOTE=To da komp treba da se privikne to zaboravi, on treba odmah da pocne da radi kako treba jer ECU se resetuje.
Radi li ti vakum turbine?[/QUOTE]
Nocas smo drug i ja ga malo vozikali...nakon par krugova, poceo je da vuce solidno trecom uzbrdo..sad je vec uz Trojicu, sa kotorske strane onim pravcem uzbrdo trecom 80km uvatio i kad prebaci u cetvrtu ne gubi snagu..nastavi..
medjutim, sada na nize obrtaje..prva i druga brzina..do 2000..trese..brekce..ko da ga nesto gusi..
ugradjen ti je naizmjenicni protokomjer iliti maf...
zamijeni za jednosmjerni
ahahaha
vili koja je velicina pad-a?precnik?
i ko je proizvodjac ?
Nemam kontakt, ali prodavnica je onamo kad se ide put Mexa, znaci od Gintasa vozis pravo do semafora, onda na semafore lijevo, vozis 50 metara, sa lijeve strane vijeces kiosk, ispred ima kosacice, freze, volkswagene i druge poljoprivredne masine.
A rekao bih da sam slicne stvari vidio i u Centrometal i Okov.
A ako ne nadjes gumice onda turi crni silikon.
Hvala, budem pogledao...a lako bi da mogu slicne stvari no ta gumica chim se malo pojede pocinje da vuche vazduh tu, zato mora bit takva kakva treba...
A silikon ne dolazi u obzir stvarno![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
otkud znam koji je..majstor je to mjenjaoRece da si stavio drugi MAF? Jel OEM?
meni izgleda kao i ovaj sto je skinut
Nemam.
Ima kazem, pumpa, koja se nakaci na rezervoar od rashladne tecnosti (umjesto cepa), i napuni se vazduhom tj pritiskom, i onda bi trebalo da kapa odakle li vec curi, zato se razmisljam dal je pametno otici u Anbo trade, oni imaju taj alat ali nisu neki vrsni majstori, mada to nije neka filozofija, to bi trebalo da lako odrade...
Inace na mjesec trebam da dolijem 1-2-3 cm, zavisno koliko vozim
Njak Njak Njak
Ja bih detaljno pregledao spojeve i selne, kao i dihtung kucista termostata i oko vodene pumpe.
TAKUMI
Moze li neko da me malo upozna sa DSG menjacem? Interval servisa? Ko to radi? itd...
Doppel Shit Getriebe...
Kvari se nenormalno...
Ne znam kakvi su intervali kod nas, mada ovi ovdje nemaju pojma.
TAKUMI
Bio sam jutros da trazhim te s gumicama za traktore i nema ih nidje....vidjeo sam samo turske bulk package majice
Na semafore poslije gintasha lijevo pa onom ulicom sam sve pregleda...Mozda nema toga subotom ?
GM, general motors....Rochester ubrizgavanje...Tesko da ima...Bio sam kod dosta prodavaca auto dijelova, ne samo za 'talijane, niko to ne nabavlja...Javicu ti se ovih dana da mi poruchish ono pa daako stigneKad rece GM, to onda mora u Karal Comerce bit, ako su iste kao moje... Mislim oni imaju sve djelove za Opel, ako sam te dobro razumio
Daj broj da pitam coeka, mada chuo sam za njega dosta negativne komentare...a i rachunam da ce da zakoljeStefane , ja sam muku mucio za gumice na cirokija za kocioni ... Napravio mi je gumice jedan lik u Zeti . Dacu ti broj kad se vratim .![]()
Pogresnom si ulicom krenuo, pogresno si shvatio fabiju.
Od Gintasa produzis jos naprijed petrovackom magistralom, onda skrenes na sledece semafore lijevo (kao da ides za Tuzi).
Kad skrenes prodjes 50-100m, tu ti je sa lijeve strane trafika sa djelovima za traktore itd.
Sto se tice Bernera i Wurth-a, ne znam imaju li konkretno te gumice,ali znam da ih imaju raznih dimenzija,pogotovo Berner. Oni su sad na Zabjelu,uz petrovacku magistralu,blizu Pucove kafane, mada ne znam rade li maloprodaju.
Ako se ne snadjes, javi se na pm,zavrsicemo nesto.
ahaa...sad kapiram...to je ulica bracana bracanovica, ja sam u pogreshnu trazhio![]()
interesuje me dje da drug povede Skodu Oktaviju 1.9TDI na veliki servis a da mu se to dobro odradi, koje ulje da sipa u njega ... valjalo bi da daju garanciju....
PS. koliko mogu kostati kajishevi i vodena pumpa za ovaj auto ???
PS. ima li josh sto na chem bi valjalo da obrati paznju ili da zamijeni sto kad sad vec to radi .....
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Kod Makija oko 250 eura sve, sa garancijom.
TAKUMI
to je predpostavljamo ovo https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...&postcount=687
ps. zahvaljujem
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks