ckb radi sto posto , nlb ne radi probao par puta , ove druge nemam pojma , ako mi ne aktiviraju karticu ja cu izvaditi novu ckb jer je dobra prolazi , kupih kaspersky i jos nekih pizdarija mimo paypala .
Tjah, biće valjda... Ne znam više.Uglavnom bih izvadio novu karticu (koja nije kod CKB-a) i probao sa novim accountom. Pa da ako mi se posreći.
Daklem, NLB banka ne funkcioniše, pretpostavljam da mogu druge banke (a da nisu CKB, je l') da prođu kod PayPal-a?
*shrugs*
ckb radi sto posto , nlb ne radi probao par puta , ove druge nemam pojma , ako mi ne aktiviraju karticu ja cu izvaditi novu ckb jer je dobra prolazi , kupih kaspersky i jos nekih pizdarija mimo paypala .
Don't be afraid to be weak
Don't be too proud to be strong
Ma ja bih uzeo nešto što nije CKB samo da bih umanjio šanse da me PayPal ponovo provali.![]()
*shrugs*
meni stize ovaj sat sto sam narucio iz NY iako sam im naglasio da ide preko USPS-a oni su mi poslali preko UPS-a... samo su mi naplatili 5.5e carinski pregled. znam prije da su mi 4e naplacivali ali mozda se onome starome pilo pivo
the World's leading dance event
Sensation
Meni stize dukserica iz Kine.... trebalo joj je 20 dana
Njak Njak Njak
Ipak nijesam debil i nijesu mi naplatili 3 puta znaci to je u redu.
ALI MI JE NEKO PROHAKOVAO KARTICU JEBENU I SAD POLUDJEH.
Svaka nevolja mene zapane sto je to... Evo izvadio listing, bio tamo pocet ce postupak pa dako bude sto.
3 transakcije u svedsku i jedna u dansku(11 centi u dobrotvorne svrhe za pakistan!!!), tamo sam vidio da su probali neku od preko 100 al nije bilo dovoljno para pa su ukrali 43 eura samo.
Nije do para no sad poludjeh dje i kako, kompjuter mi je veoma siguran, ne mogu da vjerujem da je keylogger. Nijesam uzimao sa nesigurnih sajtova sa istih sto godinama uzimam, ne znam evo razmisljam sto da radi.
Sad cu da skidam neke programe da se testira kompjuter.... aooo
Veli drug kad su njemu hakovali odma je banka vratila i da ne brine, jes *****, to mozda u Portugaliju a u CG raspalu samo ocekujem da ce mi rec " Vi mnogo kupujete online, to je rizicno, zao nam je"
Stvar je sto ne drzim pare sem kad ocu nesto da kupi, al sad imadoh 2 3 nedelje pare pa mora da su uboli........ A ono prije kad su hakovali drugu karticu ovdje u kucu mi mora da je na isti nacin, posto je opet svedska bila. E ne znam sto sad da radim vise.
Evo razmisljam postoje samo 2 nacina da je prohakovana: keylogger za koji cu sad da pretrazim pc i formatiram ako treba, mada kad budem prebacao stvari moze otic s njima pa mi isto dodje, ili firefox prohakovan koji ono cuva podatke za auto complete jebo ga pas.
Last edited by N_L; 25-10-10 at 12:18.
Na koje si sve sajtove kupovao sa karticom, na koje si kucao podatke sa nje? Daj listu
Njak Njak Njak
Auto complete ne radi na PayPal-u... Vjerovatno je neki keylogger ili slicno... Ja ne znam shto je to, jer ja koristim Mac :zzz:
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Zlatila se NLB i besplatne sms notifikacije![]()
Evo imam listing od zadnja 3 mjeseca, ali najgore je sto ne znam kad su mogli uvatit karticu, jer ja generalno ne drzim pare na nju pa su je mogli imat mjesecima ili duze, stavise ova druga kartica je prije godinu pa ko zna jesu li i moju posto sam je duze koristio na pc... aooo. Pa tako ne znam jeli od sajta skorijeg ili keylogger.
Placano je gamersloot.net(godinama uzimam stvari kod njih, secure je sajt), amazon, shopto(jedan od vecih engleskih sajtova za igre), sportbiketrackgear(ali nijesam placao direktno vec mailom poslao karticu, pa je moguce da je neko uvatio tu sliku skeniranu, ali svaki dan gledam history na gmail i uvjek samo moj ip stoji) i steam.
Nije na paypal, ima li dje database od autocompleta, jel moguce da se to uvati? A i meni je kompjuter siguran sto se toga tice, Eset Smart security, znaci antivirus i network shield, firewall, ccleaner, spybot search and destroy, windows defender koristim cesto za skeniranje i nikad nista :S Evo sad trazim software specificno za keyloggere, mozda se na nesto stavio i zajedno s tim uvukao al bi ga prepoznao av...
Ne idem na neke rizicne sajtove, ne znam kako :S
Od sad samo s ubuntua placam na laptop...
Necu novu karticu uzimat u CKB, prelazim u NLB ili hypo, vidjet cu.
A palceno je na:
Lakar-webait vellingby swe - neka dobrotvorna organizacija za pomoc Pakistanu iz Svedske o_O 0.11 centi placeno.
ArtoDk Aps Viborg DNK, ovo kad searchujem na google prva 2 rezultata ljudi kojima su hakovali isto i tu koristena! Pogledajte prvi hit, u Ameriku po zakonu banka ti vrati za 10 dana pare... Jedva cekam dam i kaze kako nista ne mogu uradit za mene. tu 1.21e
Folkspel I Sverige AB Molndal SWE, ovo je neki sajt za kockanje, igre na srecu i slicno, tu je placeno 10.66 i 32.27.
Nije stvar od bara, eto 45eura otislo(i 270 na tu drugu karticu prije), no je sad stvar KAKO i DJE?
Sad glavu udaram razmisljajut ci, eto imam tu istu 2 godine, gdje sam je sve koristio sta sam radio.
Trenutno imam ideje iduce:
keylogger u moj PC. Evo sad cu da skeniram cio dan sa svacim ali tesko da je, e sad i da jest kad bih formatirao nista sigurniji ne mogu bit i nista mi ne garantuje da mi opet nece uc tako, plus imam oko 230gb stvari na jedan hdd, 250 na drugi, sve i da prebacam na storage pa format mozda ode s ovim stvarima(mada dosta toga su igre na jedan hdd dok su im install filovi na drugi pa duplo zauzeto). Tesko da je PC al mi najrealnije izgleda.
Neki od sajtova imao propust i ukrali odatle, al je pitanje koji i kad, posto se dosta toga koristilo...
Firefox hakovan, izvuceno iz autocomplete il nesto.
Mail hakovan, al u history nema traga nikad da se nego loginovao.
Imao sam skeniranu karticu na pc u folder neki random, mozda je to nekako uzeto, al tesko da su bas nasli 1 od 10000 slika hm
Ne znam, poludjeh sad razmisljajuci...
Sad bi mogli iz banke da dobiju IP odakle je koristena i da se sve fino vidi, ali na kraju ce bit da sam ja kriv sto su mi ukrali i nista. Dok recimo eto citam na ovaj sajt sto pomenuh gore sa googlea, u ameriku po zakonu ti za 10 dana vrate pare a onda 45 dana istrazuju sta se desilo :S A i obavijeste te i mogu prekinut transakciju na vrijeme... Izvadio bi karticu nedje vani kad bih mogao normalno uplacivat no bi mi ovako naplacivali svaki put 30eura barem...
Last edited by N_L; 25-10-10 at 16:08.
Da se nešto razumijemo... Ako na bilo kojem sajtu kucaš podatke za PayPal u onoj posebnoj formi od PayPal-a, nema šanse da se desi bilo kakav propust... Dakle šanse su jedino da si na nekom sajtu kucao direktno karticu, ili neke slične informacije, pa neko to zloupotrijebio (mada je i to jako malo moguće jer sajt ne bi trebalo da čuva te podatke, već da ih proslijedi payment metodu, osim ako sajt nije prevarantski), ili neki špijunski program... Inače, nijedan OS, a pogotovo Windows ne možeš 100% zaštititi, pa da ne znam što instaliraš... Jednostavno, ubuduće dobro pazi šta radiš sa informacijama, plus ne drži puno para na računu koji je povezan sa tom karticom kojom plaćaš po net-u...
Eto kazes da si slao mail sa skeniranom karticom, mogao je neko da je zloupotrijebi tako sto bi provalio mail ne tebi, nego njima...
Makar sam sebe malo utjesio
Njak Njak Njak
Što se mene lično tiče, ja uvijek mogu više potrošiti nego što mi može neko ukrasti![]()
Nijesam koristio paypal, samo direktno placanje.
Sajtovi koriste encrypted payment methode i zasticeni su pa i idu direktno pare ko sto rece, to uvjek gledam, a i nije da svasta kupujem nego generalno samo kod ovih velikih sajtova.
Znam da nikad ne mozes bit siguran ali se uvjek moze nac taj problem, pogotovo ako je keylogger, pokusavat cu nac i skenirat PC i gledat, ako na kraju nista ne ispane onda je neki drugi nacin bio.
Nema stajanja dok se ne nace source, znam da mozda nikad ne nadjem ali nekako su otisle i moram bit siguran, svasta tako mogu pokupit ako je do PCa, ako nije onda mi je lakse malo al sta bi drugo moglo bit hmm. Moze banka dobit IP sa kojeg je placano i onda se nac adresa i svi podaci, al onda se treba umijesat policija u Svedsku i svasta, al cisto sumnjam da ikog briga za mene i ovo >.>
U Ameriku ovo sportbiketrackgear, tesko je da su oni.
Evo nakon skeniranja i jos stvari sto cu radit ne znam, ne drzim pare na kreditnu ko sto rekoh al se desilo jer sam htio da uplatim nesto pa sam imao, i bas ubodose da uzmu toliko i toliko, a prije toga imao 500eura za nesto... ko ce ga znat.
Sad kad novu uzmem drzat cu nesto malo i stalno kontrolisat, cini mi se da sam vidio da je neko probao napravit transakciju preko 100e pa odbijna(jedan od ovih sajtova) to bi valjalo imat na vidjelo pa onda i da odkazes transakciju.
Mada kad ja napravih gresku i scedoh da mi canceluju nemogah no 60 dana cekah da mi vrate pare, a sad cu 40 dana cekat ovi da mi odgovore da mi ne mogu pomoc(99% siguran), divota...
Last edited by N_L; 25-10-10 at 16:44.
PayPal je i izmišljen upravo da bi se riješio problem sigurnosti... Dakle, svugdje gdje možeš - koristi PayPal...
Jesi mozda kupovao preko Ebay-a pa 'greskom' kliknuo na ono 'Daruj $$ za lijecenje od raka' i sl....Zna to cesto da bude, odnosno kod svake kupovine stoji taj 'dobrotvorni' link
Ne, nijesam koristio ebay. Mozda, ali necu da koristim paypal dok ne bude zvanicno mogao, takodje nije ni paypal toliko siguran posto bas kad sam ovo googlao lik kome su digli karticu je koristio paypal, a i paypal voli da zeza ljude i zamrzava pare, nego nebitno sad to. www.paypalsucks.comEvo skeniram sa 5tim programom PCa, ostalo mi jos nekoliko pa cu hijackthis log postavit na jedan forum da vidim.
Imam jedan problem sa moneybookersom a radi se o verifikaciji kartice.
Naime, kliknuo sam na verify card i oni su mi sa racuna 'skinuli' neku cifru izmedju 1,09 i 2
,99. Sljedece sto je trebalo da uradim je da podjem i izvadim listing transakcija, odnosno kako ga oni jos zovu promet kartice da bih vidio koliko su mi skinuli. To sam i uradio ali na listingu nema nikakva transakcija na ime moneybookers.. Tako da ne mogu verifikovat karticu sto znaci ni povuci pare.
Zna li neko rjesenje za ovo?
Treba 4-5 dana da se ta transakcija pojavi u listingu... Jednostavno u banci traži da ti odštampaju rezervisane transakcije, i tako ćeš odmah dobiti tu transakciju koju tražiš...
rezervisane transakcije ti trebaju..... meni kad sam se verifikovao, otisao sam u banku, i rekli su mi "Rezervisane transakcije vam ne mozemo odstampat, tj one se nece vidjeti, samo ove regularne" pa mi je izdiktirala broj transakcije
Njak Njak Njak
E kasno je sad.. Vec sam tri puta unio pogresnu sumu i zatvorio account. Crno mi je bilo trazit alternative.
Sad sam otvorio novi s novom mail adresom.
Pomoc:
Ako nije problem nekome ko cesto kupuje online da mi postavi par linkova za sajtove sa kojih se mogu naruciti muske patike,da rade dostavu u CG(ako je moguce nesto sa vecim izborom)...
Hvala
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
E ovo definitivno ici nece...
Uplatim na tu NLB Electron shto izvadih pare i bez problema prebacih na Entropay karticu...Pishe mi tamo Card Balance tolko koliko sam uplatio...sve bez problema...
Onda otvorim PayPal nalog s tom Entropay karticom, nikakvih problema...potvrdio e-mail, sve ok....nema nikakvih Limita, nikakvih problema u resolution centar....
Odem na eBay, linkujem account s PayPal accountom, sve prodje kako treba i kad dodjoh do chekout-a, na kraju mi izbaci "We were not able to process your PayPal payment because of a restriction on your account."
Sad su opalili Limit na account i trazhe da uradim verifikaciju kartice shto nije problem i da potvrdim adresu shto ne mogu uradit jer ce vidjet da nije Hrvatska ?
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks