tel ne nađoh još... Migrena me napala... Smučilo mi se na pojedine osobe... E ne znam ima li koja muka još na mene da naleti danas??
tel ne nađoh još... Migrena me napala... Smučilo mi se na pojedine osobe... E ne znam ima li koja muka još na mene da naleti danas??
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
mene nervira obicaj u nase kafice da konobari sele onaj jedan secer sa stola na sto i uzimaju ti ga pred nos
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
lijep dan, svi $ede napolje i srcu kafe a ja radim!
Već novembar...![]()
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
klik-klak me nervira,umesto petardi za Novu godinu puca ce klik-klak![]()
mene mali od komsije sampion zgorica u klik klak u 7 krene u skolu i niz ulicu spoji 10 minuta bez pauze hehehehe uzas
A pi kako iritira ono, užas...
mene ne ni zere, jer sam ga ja imo prije 20 godina i sabijao se od kliklakanja, i maltretiranja cijele ulice
Sprdaš li se? Ja sam mislila da je ono neki novi glupi izum, i samo se mislim E kome pade na pamet onooo i ZAŠTO, ZAŠTOOO...
najisfrustriranija na forumu kuglica - non stop na ovom topicu![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
nije ovo kuglica ovo je povedila![]()
spori ljudi
ahahaha i ja se navikoh na klik klak kad sam mala bila... eh kad se $etim kako su svi oko mene ludjeliimam jos moj stari zuti klik klak, vala bih ga mogla opet u funkciju ubacit ahahahaahaha
![]()
there is no dark side of the moon. as a matter of fact it's all dark.
uzasno me nervira kada moram da ostanem posle radnog vremena na posao i to 'do daljnjeg'
dok se problem ne rijesi
i tako cekas i cekas i cekas dok ti zivce ne pokidaju
nervira me kad cekam...mrzim da cekam. :\
Kad je neko djetinjast a nije dijete. Ok, razumijem s vremena na vrijeme da se neko djetinji, blentavi itd. ali konstantno. Amputirao bih
I kad mi udare kola na parkingu a ne ostave poruku izvinjenja ili sto god no kao kukavice pobjegnu zapravo to nisu kukavice vec bezobrazna maloumchad. Vec 7 godina vozim i ne udarih nikad kola svoja ni tudja.
Živio mi Srđane Aleksiću!
Nervira me što tottenham nije dao još koji gol.
Are you suggesting coconuts migrate?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks