Nije ti valjda na grlo izašlo?
25 cm khm khm..![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
Nije ti valjda na grlo izašlo?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pa jeste. Htjedoh sa nekim grupu za podršku da oformim.
Eto vidj,ne pricam ja vazda uzalud da ljudi treba da budu oprezni..no aj' sad..
Treba treba grupa jedna..![]()
Danas nista. Dan je bio super.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Motori,automobili,telefoni,kajle,turbo-folk,pjacoti cipelice,armani odijela,DPS,crnogorska policija,hercegovachka ulica,delta city,gintash,nice vice,kulto,market,mint i Ivan Maksimovic i Maksim Zhivaljevic.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
iskreno?
ljudi koji su tako lako bolji u svemu od mene.
:/
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
a ne osta nishta onda ljudi![]()
Po ko zna koji put - nemoj pričaš iza leđa, mojne lerma da te tera, bolje reci kada treba, alal vera alal vera.
A ne da mrziš...
Aaaaa kakav je NHM sa svojim čudnim stihovima.
Spava mi se, to me malo nervira.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Zna Phenix dobro koji su to stihovi (Beogradski Sindikat - Alal vera), ali su se baš fino uklopili za repliku.
A tebi je najbolje rješenje da ti se ne spava. Ne znam što se sama ne sjeti toga.
Pa pokušavam sa raznim zadacima i evo već drugom kafom, al mi ne ide. Trebala sma spavat sinoć malo duže ed 3 sata hahaha. Pi bruka... Naspavati se ne mogu.
kad chEtujes do zore![]()
Poslije četovanja nema kajanja.
mene iznervira na zoru što bii hitno da se dignem jer treba poziv da primim...i evo 2 sata čekam taj poziv! E neću se vala ni javljat!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Nervira me sto spavam samo po 3 sata,i sto evo 2. dan ne idem na fakultet,jer ne mogu ustat,piiiiii'..![]()
Mislim da mi je tel ispao u Taxiju i zovem ih, i ladno me lik ubjedjuje da se nijesam vozila sa njima, da nema te voznje ni po broju tel, ni po imenu, ni po lokaciji, a cak ni po iznosu voznje. kao da sam izmislila voznju. Uzas!!! Doslo mi je da poludim. Neka sto mi je tel bio poklon, nego sam imala unutra poruka i slika koje su mi izuzetno drage, i koje nijesam uspjela da prebacim na komp jer nijesam imala kabal za taj tel... Samo o tome mislim.. Strasno sam nervozna. Izbicu nekoga!
Uh. Baš baksuz. Meni je ispao telefon prije mjesec dana, ali sam primijetio 10 minuta poslije završetka vožnje. Kad sam ih zvao, prvo su rekli da im kolega nije ništa našao, a poslije deset minuta su me zvali i rekli da ga je našao. I vratili ga. Doduše, ja nisam držao poruke i slike.
nerviraju me ove djevojke iz hemijske znaci krs i sve ali opet nesto mi tuda izigravaju neke ribe ovo ono a bjezi znaci ono laserom ... cast izuzetcima
inace sve je bas ok![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks