View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 507 of 2251 FirstFirst ... 740745749750350450550650750850951051151755760710071507 ... LastLast
Results 12,651 to 12,675 of 56262

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Što je to Vlada uradila da bi imala privilegovan status kod fudbalera neka mi neko pojasni jer prema saznanjima koje ja imam iz onoga što vidim svojim očima ova Vlada je samo kamen spoticanja cijelom fudbalu u CG a već je pomenuo odredjena ministarstva !!!Moga je bez ovoga
    Poenta je... tako je kako je, kod nas. Barem nije lagao ni izvrcao pricu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Default utorak, 26 oktobar 2010 18:13

Kranjčar najavio da neće biti debitanata na spisku za utakmicu sa Azerbejdžanom

Selektor fudbalske reprezentacije Zlatko Kranjčar najavio je da će u petak objaviti spisak za prijateljsku utakmicu sa Azerbejdžanom, 17. novembra u Podgorici. Na spisku za posljednji meč hrabrih sokola u ovoj godini, neće biti debitanata, a Kranjčar je najavio da će priliku dobiti igrači koji nijesu igrali u kvalifikacijama ili su rijetko dobijali priliku.

Kranjčar je kazao da će utakmica sa Azerbejdžanom biti prilika da šansu dobiju igrači koji su manje ili nijesu igrali u kvalifikacijama.

On je istakao da u svakoj utakmici, prijateljskoj i zvaničnoj, želi na okupu jaku reprezentaciju, najjaču u tom trenutku.

“Bez obzira što je prijateljska, vodiću brigu da rejting koji su igrači napravili ne prosipamo i da svaku utakmicu odigramo sa najkvalitetnijim timom u datom trenutku. Moramo vidjeti i situaciju sa povredama ili ko će sve biti na raspolaganju. Sigurno je da će kadar koji je iznio prvi dio kvalifikacija biti pozvan, a ko će igrati odlučiću u par dana zajedničkih priprema”, kazao je Kranjčar agenciji MINA.

On je rekao da dopušta da samo povreda može spriječiti nedolazak nekog igrača.

“Time nećemo umanjiti kvalitet, jer mislim da kadar igrača koji je oko nas ima potreban kvalitet da fudbalere koji nijesu prisutni dostojno zamijeni i pruži dobru partiju”, kazao je Kranjčar.

On je najavio da neće biti debitanata, navodeći da do poziva novim igračima može doći samo u slučaju otkaza pozvanih zbog povrede.

“Možemo očekivati da možda na golu dođe do izmjene i priliku dobiju Srđan Blažić i Ivan Janjušević. Ne mogu još da govorim o spisku, dok ne vidim zdrastveni bilten i koje ću igrače imati na raspolaganju. Nove igrače, koji nijesu bili na spiskovima za kvalifikacione utakmice, pozvaću samo ukoliko dođe do određenih odbijanja poziva zbog povreda”, rekao je Kranjčar.

On je kazao da se zdravstveni bilten značajno popravio da u odnosu na kvalifikacione duele sa Švajcarskom i Engleskom.

“Oporavio se Savo Pavićević, kao i Mirko Vučinić i Nikola Drinčić. Sada je mnogo bolje. U predstojećoj utakmici nemamo mnogo izbora, moramo pozvati svega 18 ili 19 igrača, jer je prijateljska. Osim četiri-pet izmjena nema potrebe da kadar širimo na 23 ili 24 igrača”, rekao je Kranjčar.

Crnogorski selektor najavio je da protiv Azerbejdžana neće biti upućen poziv golgeteru Dejanu Damjanoviću.

On je istakao da Damjanović treba da odluči - klub ili reprezentacija.

“Treba da se opredijeli i to saopšti, a ne da mi krećemo u neke poteze koji nijesu popularni. Ne želimo da se odreknemo dobrog igrača, kvalitetan je fudbaler i potreban je reprezentaciji, ali mora da odluči šta želi. Poziv protiv Azerbejdžana neće dobiti, jer je prijateljska utakmica, a za put iz Južne Koreje trebalo bi mu nekoliko dana”, kazao je Kranjčar.

On je rekao da Damjanović, ukoliko želi da igra za reprezentaciju, na proljeće se mora odazvati pozivu.

“Nadam se da ćemo organizovati bar dvije utakmice, u drugom i trećem mjesecu, kako bi spremni dočekali Bugarsku. Tražim samo jedno, da se Damjanović izjasni. Znamo njegove želje, do sada smo mu izlazili u susret, ali dalje moramo nešto preduzeti”, rekao je Kranjčar.

On je istakao da su rezultati u kvalifikacija i napredak na listama FIFA i UEFA potvrda kulta reprezentacije.

Kranjčar tvrdi da se kult mora održavati dobrim igrama i rezultatima, ali i odnosom prema reprezentaciji. Naredni meč u kvalifikacijama Crna Gora igra u junu naredne godine protiv Bugarske, a Kranjčar se nada da će savez uspjeti da dogovori makar dvije prijateljske utakmice u februaru i martu.

“Svaki igrač i svi mi oko reprezentacije počastvovani smo da budemo prisutni i da smo joj na raspolaganju. Kult je stvoren i ranije, ali smo na njemu u ovim kvalifikacijama postigli puno. Moramo biti spremni da ovo što smo stvorili ne izgubimo, nego da budemo još koncentrisaniji, profesionalniji i mobilniji i da to stečeno ne gubimo lako”, zaključio je Kranjčar.

http://www.rtvin.com/index.php?optio...dbal&Itemid=27

Thanks Thanks Given 
    9,345
    Thanks Thanks Received 
    6,827
    Thanked in
    2,687 Posts

slazem se da trena pustit u napad npr tandem delibasic-beciraj a generalno je u pravu bitno je da se srecu ti mpomci jer se gledat nece sledecih minimum pola godine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jel ovo ozbiljno u 13:00 pocinje utakmica? xaxax WTF?
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cico je pravo mudo! Svaka cast

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Damjanovic je paklen igrac. steta sto se nije vratio u Evropu... Mada mislim da su mu i dalje u sjecanju oni zvizduci, prozivke, ..., koje su mu bas tesko pale.

Thanks Thanks Given 
    9,345
    Thanks Thanks Received 
    6,827
    Thanked in
    2,687 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Damjanovic je paklen igrac. steta sto se nije vratio u Evropu... Mada mislim da su mu i dalje u sjecanju oni zvizduci, prozivke, ..., koje su mu bas tesko pale.
    prima 1m eura godisnje i sam je kazao da tesko ko to moze da mu ponudi u evropi (primjera radi mirko nesretni prima 1.9m) i sam je rekao da ga je trazilo tri tima iz bundes lige ali da nijedan nije ponudio ni pribliznu cifru, naime njega placaju sponzori a ne klub. Vjerovatno da mu porave probleme da odsustvuje po 10 dana a posto nije bas premlad oce da se obezbijedi pa nece da im se bas buka nego zamoli Deja da mu ne zamjeri a ovaj vjerovatno ima razumijevanja i gleda mu kroz prste. No i tome ce jednog dana doci kraj tako da sam siguran da ako se ne pojavi protiv bugara pozdravice ga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a sto znam... da je to situacija sa basom, ili bozovicem, drincicem, pa ajd. ovako, spiceva stvarno imamo barem. ne da on nije dobar igrac - stvarno mislim da jeste, ali mislim da je to i razlog zasto mu se malo gleda kroz prste.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    prima 1m eura godisnje i sam je kazao da tesko ko to moze da mu ponudi u evropi (primjera radi mirko nesretni prima 1.9m) i sam je rekao da ga je trazilo tri tima iz bundes lige ali da nijedan nije ponudio ni pribliznu cifru, naime njega placaju sponzori a ne klub. Vjerovatno da mu porave probleme da odsustvuje po 10 dana a posto nije bas premlad oce da se obezbijedi pa nece da im se bas buka nego zamoli Deja da mu ne zamjeri a ovaj vjerovatno ima razumijevanja i gleda mu kroz prste. No i tome ce jednog dana doci kraj tako da sam siguran da ako se ne pojavi protiv bugara pozdravice ga.
    Sta reci sem tragedija! Nasi igraci imaju katastrofalnu logistiku. Iz nase lige se niko ne prodade, a svi znamo da su iz Srbije odlazili "menadzerski" igraci put Rusije, Ukrajine, Francuske, ..., i to sve za odlicne pare. A posle trt. A nasi talentovani igraci kace kopacke o klin sa 25-6 godina, tj. kad se ozene i dobiju dijete... Mateja Kezman da ima ugovor slican Mirku?! Ma daj...

Thanks Thanks Given 
    9,345
    Thanks Thanks Received 
    6,827
    Thanked in
    2,687 Posts

mateja kezman prima 2.5m smijali su se francizu jer je onaj Oro primap 5x manje od njega. Gojko kacar he kad je otisao u bundesligu odmah uzeo 800k za prvu sezonu. Kuzmanovic kao i sada kacar primaju preko 2m a ivica olic 5m. Koji je mirku pa ne ide odatle ne znam ali takodje i klasnic je u nant primao 3m a gori su svi zajedno do njega trenutno. Momak treba da sto prije bjezi jer 27 za fudbalera i nije malo godina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Sta reci sem tragedija! Nasi igraci imaju katastrofalnu logistiku. Iz nase lige se niko ne prodade, a svi znamo da su iz Srbije odlazili "menadzerski" igraci put Rusije, Ukrajine, Francuske, ..., i to sve za odlicne pare. A posle trt. A nasi talentovani igraci kace kopacke o klin sa 25-6 godina, tj. kad se ozene i dobiju dijete... Mateja Kezman da ima ugovor slican Mirku?! Ma daj...

Pa za to su krivi nasi klubovi ponajvise.Nikad ne pogode pravi trenutak da prodaju igrace.Ko zna sta bi sad bilo sa nekim igracima da ih je Buducnost prodala barem godinu(neke cak i nekoliko) ranije.
    Mislim da je cak i Beciraj trebao da ode jos prosle godine i da je samo izgubio jednu godinu bezveze.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Što se tiče odlazaka igrača iz naše lige mogu samo ponoviti ono što sam već pisao. Dakle, ukoliko ti neki klub sa strane ponudi određeni novac za igrača prihvati ga bez mnogo razmišljanja jer će ti se ta prilika teško ponovo pružit. Zapravo, ja i ne znam kako naši klubovi mogu funkcionisati ako ne prodaju igrače. Mnogi igrači su prodati mnogo kasnije nego što je trebalo i za vjerovatno manje novca jer su godinu ili dvije unazađeni u našoj ligi te je logika tu jasna. Zadnji primjer je Bećiraj koga je trebalo prodat još prije dvije godine. Time bi se i finansijska situacija u FK Budućnost stabilizovala. Ali oni su bili prepametni jer su htjeli duplu krunu i prodali su ga sada za vjerovatno manje novca pritom ne osvojivši ništa. Ne znam tačan broj onih koji su prodati iz naše lige pa makar i u Srbiju ove godine a vjerujem da je taj broj manji od deset. To je poražavajući podatak što samo govori koliko je teško prodati igrača iz naše lige. Imamo i primjer Bojovića za koga su se navodno interesovali Genk, Zenit, Partizan, neki tim iz prve francuske lige, bio čak na probi u bugarskom Liteksu (naravno da nije zadovoljio) i što se desi na kraju s njim? Ostade čovjek u Rudaru. Početkom naredne godine puni 23 godine i ne može se više računati kao premlad. E kad jedan od najboljih defanzivaca lige ima problem da nađe angažman van Crne Gore što onda reći za nekog ko je gori od njega? A vjerujem da je Rudar njega mogao prodati pa makar za cijenu koja im se činila kao previše niska.

Kad je Damjanović u pitanju treba napomenuti da je on rođeni Mostarac, ima već 29 godina a dobro zarađuje u Koreji i vjerovatno je ono što je napisao kaemSe tačno. Iskreno, ne vjerujem da možemo više računati na njega što jeste šteta jer za razliku od mnogih ja ne bih rekao da smo naprijed toliko jaki, makar ne sada dok je Jovetić povrijeđen i samo oduzmite Vučinića i to ostade vrlo skromno s tom razlikom da je Bećiraj i dalje potencijal koji može napraviti razliku.

Nijesam oduševljen što neće biti debitanata protiv Azerbejdžana. Tu sam se, kao što sam već pisao, nadao u poziv Vešoviću zbog toga što je Vukčević kažnjen protiv Bugara. Treba još reći da je Tomašević odigrao samo dvije utakmice ove godine u portugalskoj ligi a on će vjerovatno dobiti poziv dok sa druge strane Kecojević je odigrao sve utamice za Ofk Beograd. Postigao je kao štoper 3 gola a tim je primio 7 golova u 9 mečeva (istina, nije to ništa spektakularno jer je Vojvodina primila samo jedan). Napominjem da ga baš nijesam pratio ali ovi podaci govore da makar ima 90 minuta u nogama. Dodajmo tome da Tomašević ima pravo igranja u mladoj reprezentaciji u narednom ciklusu dok kod Kecojevića to nije slučaj. Ipak, vjerujem da Kranjčar mnogo bolje zna te stvari od mene ali nije grijeh izložiti svoje mišljenje.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa on je trazio jos 2 meceva u martu i aprilu tako da ce za dzudovic i vukcevic najvjerovatnije neke druge igrace pozvati.
    tako da ce biti bar 2 nova imena u naredni prijateljski mec

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neka malo mijenja,neka gleda igrace ali da pobijedimo
    BBNSC

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bećo opet pogadja za Dinamo !
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Kad je Damjanović u pitanju treba napomenuti da je on rođeni Mostarac, ima već 29 godina a dobro zarađuje u Koreji i vjerovatno je ono što je napisao kaemSe tačno. Iskreno, ne vjerujem da možemo više računati na njega što jeste šteta jer za razliku od mnogih ja ne bih rekao da smo naprijed toliko jaki, makar ne sada dok je Jovetić povrijeđen i samo oduzmite Vučinića i to ostade vrlo skromno s tom razlikom da je Bećiraj i dalje potencijal koji može napraviti razliku.
    Ovako, u varijanti gdje je povrijedjen Vucinic, pa i Jovetic - u napadu smo, eto, prosjecni, vjerovatno i ispod toga. Najveci je problem sto Joveta i Mirko sami moraju ucestvovati u kreaciji igre, pa kad njih oduzmes i ostavis same Djalovica, Beciraja i Delibasica, ne ostaje ti mnogo. Ipak, nije realno ocekivati da ce stalno (ili ikad vise, sto se toga tice) biti ovako. Dodajmo jos tu Simona, koji je na papiru klasa, i zaista mislim da je najmanji problem koji mozemo imati neigranje jednog napadaca (koji nije Vucinic ili Jovetic). U mnoooooogo vecim problemima bi bili da igraci na nekim drugim pozicijama ne igraju za reprezentaciju.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

To sto Kecojevic igra kako igra u Srbiji, nije nikakav reper. ta liga je katastrofa. isto tako moze zvati nekog stopera uz nase lige, sa slicnim ucinkom. Gledao nekoliko meceva i zgrozio sam se. A pokazatelja ima koliko hocete. Neki nasi zesci rezervisti (zasluzeno sjedjeli na klupama) tamo su nosioci igre. Isto tako u BiH ligi imamo neke nase prosjecne igrace, koji nose igru svojih klubova. Jedan od primjera su Kojasevic i Gutic... Ne kazem a je nasa liga bolja, vec da su to ista sranja.
    Damjanovic jeste Mostarac, ali je u pitanju Crnogorac rodjen u Mostaru. otac mu Crnogorac, on to javno saopstavao i mislim da nisu nedostajale emocije kad je nastupao. napunio je 29g, znaci jos bar 2god odlicnog fudbala. U pitanju je klasa, koju ne smijemo tek tako pustiti. Sem za reprezentaciju, gdje je u onom "sivilu" imao nekoliko odlicnih partija, gledao sam ga i u korejskoj ligi. momak je napadac kao Mirko Vucinic. to je i File nedje rekao. A mi realno imamo katastrofa napad, ako sklonimo Vucinica. Vucinic je rodjeni pobjednik, ovi nasi ostali napadaci su tipa "ne samo meni loptu". djalovic ima pobjednicki mentalitet, ali taj covjek ni u Hrvatskoj ligi ne postize vise od 7-8 golova po sezoni... mislim da nije slucajno sto cekaju Damjanovica. mislim da je u pitanju posten, odlican momak, koji pritom moze itekako da odmijeni mirka, ukoliko bude povrijedjen. da nije tako, zahvalili bi mu se davno.
    Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 27-10-10 at 17:48.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja bih pozvao Djikanovica iz Buducnosti !!! Novi Lucio

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Onda treba zvati i Tanasijevica. Novi Kordoba. Mislim da bi to bio odlican tandem. Dopunjavali bi se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako vec mora neko iz crnogorske lige neka to bude Djikanovic, bolji je od Pejovica i Bataka 247509 puta.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

To da. Na taj nacin bi se i pomagalo domacim klubovima. A ne ono sprdakanje sa Batakom, Tanasijevicem, Ognjanovicem, ..., u proslom ciklusu. U domacoj ligi ima odlicnih igraca, a to definitivno nisu ovi koji su pozivani.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

djikanovic nije kalibar za repku, mnogo nestabilan igrac... a vesovic je isuvise zelen da bi se forsirao tj mora jos da se dokaze da bi zasluzio poziv a do sada nista nije uradio, nemojte me zaebavat igra u posranu zvezdu tj jelen ligi koja se raspada svakim danom. a neka ih pozove obojicu na prijateljske utakmice sa reprezentacijama poput azerbejdzana ali opet ako ih ne bude zvao treba ga razumjeti, ipak to nisu igraci za cg, barem ne u ovom trenutku a za djikanovica mogu slobodno reci da nece biti nikad.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Evo Beco pogodio za 1-0 u kup danas!!!
    Samo neka stave beca u prve previshe je na klupu.

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,673
    Thanked in
    1,047 Posts

Mislim da vam je smiješna priča sa poređenjem naše i liga iz okruženja.Ako ništa drugo ekipe iz tih liga povremeno dođu do grupnih evro takmičenja ili prođu više od predkvalifikacija đe mi standardno poziramo.To što rezervisti iz naše lige igraju tamo za prvi tim je samo pokazatelj lošeg stručnog kadra koji radije drži penzionere od 30+ godina negoli da nekom 20 godišnjaku daju šansu.
    Iskreno mislim da iz domaće lige nikog ko ima preko 23g ne treba zvat za reprezentaciju.Da je što valja već bi se neko makar interesova da ga kupi.

Thanks Thanks Given 
    9,704
    Thanks Thanks Received 
    6,017
    Thanked in
    2,295 Posts

Bata na desnog beka...
    #fakenews

Page 507 of 2251 FirstFirst ... 740745749750350450550650750850951051151755760710071507 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)