Sisanje? Odlican! Samo se bojim da neko ne izvuce pogresan zakljucak iz svega toga![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Iskreno film kao film je zestoko smece, farel je genije jedino. samo me on onako moze nasmijat!
Po meni najbolja komedija ove godine...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
aj dajte mi neki film dobar strani da pogledam sa prevodom ako znate...
P.S. Pozurite
Last edited by bole_pfc; 23-10-10 at 17:01. Reason: ONLINE
tutti quanti cantano e bevono per te!
ajte stvarno, zuri se coeku!![]()
(nečitko)
Šišanje, odličan film tačno opisuje ovaj trentak sa navijačima i nacionalizmom u Srbiji malo je ostao nerazrađen ali to ga ne čini slabim filmom.Defintivno preporuka
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
da rezimiramo:
The other guys - odlican
Sisanje - moze proci, mislio sam da ce biti standardna prica medjutim druga polovina filma me je prijatno iznenadila.
Despicable me - veoma simpatican animirani film
Machete - omaz starim trash filmovima i kao takvog ga i treba gledati, dobar.
Grown ups - sranj/e.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Machete is the man!
I am the one who locks.
Machete don't text.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Machete improvise.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
razlika u ukusima jbg, i meni je film opusten ali nije me nijednom nasmijao. Ali zato sam se na The other guys i Get Him to the Greek prekinuo od smijeha.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Oce bit jackass 3d u ster zna li ko?
Sisanje, HIT
Pinch harmonics
šišanje![]()
prijatno me iznenadi...
Ą - $ - € - Ł
Bole, ako nisi do sada shvatio ne znam kad ces. Na forumu je zabranjena piraterija, odnosno postavljanje linkova za skidanje filmova. Ti uvijek pitas da ti neko "da" film, na totalno pogresnim mjestima. Topic o Ster Cinemas je jedno takvo mijesto. To je ko da ja trazim na topicu hip hopa, da mi neko "da" novi album metalike. Obrati paznju sledeci put.
\\OFL•GIC
Odgledao i ja Šišanje večeras - po meni jedan od boljih novijih srpskih filmova.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
oce li ubrzo jackass kod nas ?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks