HAHAHAHAHA sto se odje cini![]()
![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Pogledajte CT 200h. Kako je taj auto pomjerio limit svoje klase..
Moram ga imati, moram.
Konkurent mu je Alfa Djulijeta, jel?
Obratiti paznju na: Rucicu menjaca, neudobna sjedista, idiotske indikatore, nedostatak prostora, idiotski sat nav koji od sunca ne moze da se gleda jer ne vidis nista, ama bas nista...
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Na ovu boju lezhe polirane felne ludacki (iako ja to ne volim), imao sam sliku 145ce s Speedline felnama s GTV6-a poliranim, auto je bilo u slicnoj boji kao ova 159, smijeshno kako izgleda....
Ajde Vuche, goni se chistit auto od piva da ti ne pojede lak, a i lim :P I ne dozvoli sledeci put Trilu da ti sipa chivas u rezervoar, stvarno smrdi strashno.
Last edited by stefan123; 24-10-10 at 23:37.
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Pogledaj CT, ima sivenu masku! Kao moj Bentli.
TAKUMI
koja je cijena djulijete a koja lexusa?
CT je brutalan. Oce li izlaziti cisti benzinac ili ce svi biti hibridi?
Mada vozio bih i hibrid, sto da ne..
Ne mozes uporedit Lexa i Đulju (cijene).
Lex je hybrid, i sto je najjace, LEX je LEX, a Đulja je Đulja.
TAKUMI
Ona siva Djulja diplomatska se cuje kao traktor. Ma ne, kao kanta se cuje.
nema veze..aj recite mi ako znate ove cijene ?
a hibrid za pg banja![]()
Ta diplomatska Đulja je bila na slep prije neki dan.
TAKUMI
hahahaha Kako momci hejtuju u naletima
A Vuche, budalico jedna roza, morash provjerit prije no postavish sliku, mashio si model![]()
Tu joj je i mjesto.
Alfisti ovi sa foruma imaju svoj AR forum! Zamisli tu brutalu tamo..
Osoba 1. "Imam jedan problem, tacnije vise njih..Naime cijelo auto mi je u *urcu..."
Osoba 2. "Nema veze stari, navikni se."
Osoba 3. "Mozda se kvari, ali ima dusu."
How brilliant is that?
Ovaj Lexus je pervezno lijep unutra. Nisam gledao ljepsi u tu klasu.
Jednostavno je opustajuci..Automatik, hibrid..Ne cujes nista, udobno ti je, toplo ti je..Komande su ti na dohvatu ruke i kontrolises ih dok ti ruka pociva na naslonu..
Fantastican. Best buy.
Dok ga ne vidish uzhivo i shvatish da je isti ***** ka Ceed itd, ovakav dizajn se fura zadnjih 10god, nishta novo....ona oprema prikazana na slici, opshiveno kozhom itd ce koshtat ~duplo vishe no shto pomenu lepota ruzhichasta....
Dizajn auta je potpuni fail, ali potpuni...direktno s trake treba da idu na Konick. Provalite uvale, fjordove, doline i visoravni na prednjem braniku....aooj...koma.
Hibrid koji ide maltane loshe koliko i vukova honda, samo shto ne smrdi onoliko...
I o dizajnu prichaju ljudi koji su na auto stavili vrecu le dioda itd....:monkey:
Konstantno ne znash shto prichash, volish sportska auta ali da su udobna, da se ne mogu s mjesta mac, da nemaju mejnjach itd...get a gun
BTW da ne pitash Fabiu da ti izgoogla.....Ono shto si gore postavio je Mito....ovo je Giulietta, auto godine.
![]()
Last edited by stefan123; 25-10-10 at 00:00.
Da se ukljucim kao nezavisni posmatrac, i da pitam kako moze nekome ovo da se svidja ?
I da ovo bude interijer auta godine i neko da ga brani...
O BOŽEeeeeeee...
Snimi kvaku...pa boju plastike...pa pedale kao kod Yuga moja tuga...
TAKUMI
Ova crna rucka za otvaranje vrata tj. vrata u kompletu, volan... jao... pa zasto nisu napravili moderniji i ljepsi volan, mora da je "duša" sakrivena u njega, nedje pored airbag-a![]()
to je odlicno za fiata multiplu
![]()
Upravo o tome pricham, izgleda bezveze (ljepshe je uzhivo nego na ovu shigavu sliku i nikakvi kadar)....Kako god, meni se ne svidja, nikad ne bih kupio to auto....Ali isto tako glupo je izbacat rendere CT-a koji u stvarnosti nije takav....Da se ukljucim kao nezavisni posmatrac, i da pitam kako moze nekome ovo da se svidja ?
Moderno ja uglavnom vezujem za seljacko i jako ruzhnopa zasto nisu napravili moderniji i ljepsi volan, mora da je "duša" sakrivena u njega, nedje pored airbag-a
Tico, multipla je auto koje je pravljeno iskljuchivo svrhishodno. Nikad nije ni trebao da bude lijep autoto je odlicno za fiata multiplu
To je za ljude kakvih je vecina na ovom forumu.
Last edited by stefan123; 25-10-10 at 00:26.
Što ne uporuđejete Lexusa sa Njemcima u koje se pojedini kunuPustite Alfu sad...
![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks