na arenu sport 4 ... u 04:00..
Onaj brav od Badr Harija je prebio nekog momka,tj. nagrdio ga je, u nekom nocnom klubu u Amsterdamu ,pa je ,da bi izbjegao zatvor pobjegao ,ili ljepse receno - odstupio u Maroko dok se ne zataska malo to. Morace da plati grdnu lovu da ne bi isao u zatvor. Extra je borac,ali nema grama mozga,siromah...
na arenu sport 4 ... u 04:00..
evo i streamova tu u prvom postu http://www.myp2pforum.eu/threads/46832-Ufc-121
Kao sto sam i prognozirao Valaskez ga je odrao od batina kao vola u kupusu. Prekid pri kraju prve runde,iscijepao ga je ispod lijevog oka bas dobro. Brok nije pruzio nista( za jednog sampiona kakvim su ga proglasili) sem jednog bacanja...Nikako podnosi udarce,neka mi bude oprosteno-kao p...a. Odbrana nikakva,rucna tehnika nikakva. Ajte uzdravlje,idem da lijegam.
Ruku na srce, ovo se moglo i ocekivati od Lesnara. Sto ne znaci da manje ne volim ovog meksikanera i jedva cekam da ga Fedor dohvati.
http://mmafightvideosonline.blogspot...uez-fight.html
lesnar vs velasquez
Last edited by makelele; 24-10-10 at 07:45.
Neka ga ja popio onaj steroid americki, odvratni, napumpani, bez grama tehnike...dobro rece Rogan: "That was a matter of technique vs horse power, and technique just won in a big way"..hvala, dovidjenja, prijatno![]()
Hoće li ikad dobiti tim/takmičar za koga ja navijam?
što se sprdate sa lesnarom!???čovjek je razbio Hulk Hogana ka devojčicu!
Ako ne vjerujete,evo snimak...
![]()
Cain Velasquez vs Junior Dos Santos, 1. odbrana titule!!!
vrh...
Jao jao..kakav mec.kakva ce to poslastica za gledanje da bude..ne mogu da kazem ko bi mogao pobijediti izmedju Dos Santosa i Velasqueza.
Evo citam sad da je Sonen u borbi protiv Silve koristio PED (performance enhancing drugs) i da mu je Dana oduzeo sansu za rematch protiv Silve..
To ce da bude borba...pretpostavljam da ce trajati min 2 runde. Cigano je ekstra borac,ugasio je Verduma,i mnoge uz Verduma...Iskustvo je na njegovoj strani. To je MADE IN IN BRASIL,moguca je i poluga. Cain je pravi krvolok,ne vjerujem da ce tako lako predati pojas. Navijem za njega,svidja mi se njegov stil.
Sonen je prebio silvu (do pred kraj) i cudio sam se dje bio do sad ovaj covjek...kad ono - steroidi. Moguce da ce mu sledeci mec biti sa Wanderlei Silvom,ovaj mu je kivan sto je pljuvao po Brazilu...
Last edited by karadaglija; 27-10-10 at 14:57.
Ne znam kako sad funkcionise to..oce li usledit kazna kakva za Sonena, NAC obicno kaznjava ovakve slucajeve tipa zabrana borbe na pola godine ili godinu kao Barnetta..sad ne znam sto da mislim o Sonenu, na stranu sto ga ne volim zbog trash talk-a pitam se da li Sonen moze da ponovi ono protiv Silve..naravno volio bih da ga Wand odvali od batina ali mislim da nece doci do tog meca..
Dana White za 1. januar najavio: Anderson Silva vs Vitor Belfort. Čini mi se da odavno nije najavljivan bolji meč.
tipujem na dos santosa.duže ruke,noge,dobra bokserska tehnika,poluge...
kongo da je bio smireniji,moga je pobijediti velasqza.2 puta ga je uzdrmao...
http://www.mma-core.com/videos/_Cain...005305&tid=100
strašan meč je bio.i velasquez koji se majstorski izvukao...
dobar je dos santos,ali isto mislim da nema nikakve sanse
ima ima
lijevom lomi...
Pa ako je tako lako bacit dos Santosa sto ga ne baci Werdum vrhunski bjj, Gonzaga, Roy Nelson koji ima crni pojas u bjj pod vodjstvom Renza Graciea..dos Santos ima vrhunsku odbranu od bacanja ali i dalje stoji da ako ga Cain baci i dodje u poziciju za ground and pound dos Santosu se ne pise dobro..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks