S poslovima u kojima ti je "glava na panj"
Drugačije teško
Kako napraviti milion euraH??
Zakonski kažnjivi načini:
1. Švercovanje narkotika
2. Imperija prostitucije
3. Imperija auto-mafije (kradja auta)
Načini koji se ne kažnjavaju:
1. Postani vlast
REGULARNI načini:
1. Bježi iz CG i pokušaj da se zaposliš u USA/Germany/Schwiterzland
2. Bježi iz CG i pokušaj da se baviš trgovinom u nekoj stranoj zemlji
3. Bježi iz CG i dobij Jack pot u Las Vegas-u
"Da nećemo leba jest, glasaćemo DePeeS"...- prvi primjerci vidovnjaštva kod Slovenskih naroda
Last edited by cvxcomputers; 23-10-10 at 23:03.
S poslovima u kojima ti je "glava na panj"
Drugačije teško
o.O
Tesko? Ja znam nekog ko je otisao u Australiju prije 15 godina. Radio prvo u nekoj firmi, nije neki posao bio, eto da prezivi. Presao u drzavnu firmu (firma kao ProMonte, T-com) i radio tu par godina dok nije upoznao jednog covjeka iz te firme i otvorili svoju firmu koja se bavi proizvodnjom digitalne opreme za radio-tv a dje njih dvojica rade kao seller-i i sad su milioneri.![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
Nema shanse.
Pocnes da radis kao svi ovi sada milioneri, a to je od nista, (to imamo) onda se moze poceti sa prodavanjem zvaka(kao oni sto su radili), pa krem bananica, pa novina, pa kupis biciklo, pa ga prodas, pa kupis motor, pa ga prodas, pa kupis auto pa ga prodas, pa kupis mali kamion, pa ga prodas, pa kupis veliki kamion, pa ga prodas, pa kupis manji stan, pa ga prodas, pa kupis veci stan, pa ga prodas, pa kupis manju zgradu, pa je prodas, pa kupis vecu zgradu, pa je prodas, pa sve tako, tako su ovi nasi milioneri postali to sto jesu. Samo posteno radis.![]()
Samo... Nije nikoe blesav da plaća skuplje, kad može jeftinijeNeko ko je teško došao do svojih para će sigurno gledati da najbolje što može uzme za njih.
nema postenog nacina. neka mi ga neko kaze, da za 15 godina posla se moze doci u CG da imas sa strane 100.000 a ne milion. Da bi se dobro zaradilo mora se bar neko zaje8at i bar neko da ti progleda kroz prste i neko da te ne prospija i moras jacima od tebe pustit da te je8u, pa se posle izivljavas na one ispod tebe. Pa glumis dzeka kad izađes, pusis tompus imas milion a jajca u mengele.
Staviš 950 000 na banku, i poslije nepunih godinu dana podigneš milion. I sve je zakonito.
Čuješ nemoguće...
Uvije možemo da se ugledamo na premijera. Uzmemo kredit od sumnjive strane banke, kupimo akcije na berzi pod povlašćenim uslovima, a onda ih prodamo 6 puta skuplje (jer im je to i bila tržišna vrijednost). Opet, sve zakonito. Uglavnom.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Vrati se Zaro u ZIKS......... i eto para
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
jedan je šetao ulicom sa 20 feninga u dzepu, na isvici, spreman na svašta...izlaza nema!
Prolazeći izmedju tezgi, po velikoj pijaci, vidi jabuke...to je bila jedina voćka koju je mogao u tom trenutku kupiti za tih 20 feninga, i kupi je, taman krene da je zagrize i sine mu da bi mogao da je unovči!
Opere je, očisti, usija kao sa reklame, i proda je za 50 feninga!
Sjutradan kupi dvije jabuke za te pare, sredi ih, opere, uglanca i zaradi marku! Onda je kupio 5 jabuka, pa 20, pa gajbu, pa prikolicu, pa kamion "tamić", pa šleper....i onda mu umre djedo iz Amerike i ostavi mu 2 miliona dolara!:mrgreen:
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Neka neko ispriča kako je žena od muža napravila milionera...
Dok vi utrosite 6 sekundi da iskucate post, Bil Gates za to vrijeme zaradi 800e. Znaci coeku se cak ne isplati da se na ulici sagne kad vidi dolje 100e, jer dok se sagne utrosice 3 sekunde za to, a za 3 sekunde bi inace zaradio 400e. Zasto sam ovo napisao ne znam (mada ima veze sa milionima, coek i prelagano zaradjuje), ali potrudite se i vi da zaradite za mjesec koliko on za 3 sekunde
EDIT: Ja stvarno ne znam sto mi bi da ovo napisem, ali mi se ucinje zanimljivo.
ja imam plan
http://www1.hilton.com/en_US/hi/index.do?WT.srch=1
pa polako, za (upiši broj) godina...
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
opusteno udjes u S&L monte u Ul.Slobode, ukrades 50tak satove ukupne vrijednosti negdje do pola miliona eura (nije problem)
to ponovis u sto kracem vremenskom roku u drugim gradovima u regionu i ubrzo si zaokruzio taj milion eura.
Samo vidji da ubodes par dobrih frank miler satova npr
uglavnom tesko ces da ces se obogatit ako nemas pocetnog kapitala makar 200 do 300 tisuca eura pa da otvoris gradjevinsku firmu a usput si odlichan sa vladajucom koalicijom... a i tu je milion eura opet doveden u pitanju.
zasto se na zadovoljiti sa 150.000 na racunu? to nije mala para
jos ako mjesecno imas 4 do 5 hiljada sigurnih..dovoljno za CELEBRITY zivot :P
eh pijane ispovesti.
I da, sto reche kvarni - kokain ! ali mora- bi se NACHET da se vidi valja li chemu hahaha
Originally Posted by my name is ...
Dobri advokati u CG su milioneri,vjerovali ili ne...
Trebao je topik da bude "kako napraviti 10 hiljada eura" ...za pocetak je dovoljno to ,mozda bi neko imao nesto pametno da kaze...
Kako napraviti? Mislim da je lako, zasto ne bukvalno napraviti?
Jedan kvalitetni stampac, kvalitetan papir, masina za pravljenje holograma, i voala!!!
Ima na internet da se nadju veoma veoma kvalitetno skenirane novcanice u velikoj rezoluciji, ubijedjen sam da uz dobar stampac (koji ne bi imao zabranu na stampanje novca) ta zamisao prosla odlicno
Njak Njak Njak
Money can't buy you happiness.
![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Znate kako cete napraviti milion eura? Prestanite da lupetate gluposti i pocnite da radite i razmisljate o necemu korisnom. Ako smatrate da ne mozete odje da zaradite te pare i ostvarite svoje ideje kako bi zaradili te pare, vidite dje mozete pa prvo razmisljajte o emigraciji.
Naravno, ako vam se ovaj moj savjet ne svidja, uvijek vam ostaje da se skupite zajedno, da jedete pasulj i prdite u bidone, pa da prodajete gas ko Rusija. :mrgreen:
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Kupiš 20tak golf II.Zna se kako njima sa godinama rapidno raste cijena![]()
Tako sto je bio milijarder.
Sto se tice zaradjivanja, svuda postoje sanse da se postane milioner, pa i u CG. Formula je: mozak + sreca na kvadrat. Naravno da su sanse za to ovdje male, ali sve se moze kad se zeli. Svako od nas moze uzeti neki veci kredit i otvoriti nesto. Bez rizika nema zarade. Mnogi ovdje nemaju mooda da rizikuju sa tim, sto mi je neshvatljivo. Ako ne uspije zamisao, opet ce biti bijeda kao i ranije, otplatice taj kredit i to je to. A ako uspije, bice samo bolje i bolje. Postoje 3 glavne stvari kad otvarate nesto: lokacija, lokacija, lokacija. Kad imate dobru lokaciju, mozete tu da oznacite krug i poserete se u njemu i naplacujete pogled na *****, opet bi dobro islo. Uglavnom, da se vratim na stvar-otvorite nesto i ako je dobra lokacija ici ce dobro. Malo po malo, zaradicete dovoljno da otvorite jos 1 objekat, na drugom mjestu. Pa kasnije se vec prosirite na drugi grad. Mozda vec jednog dana na drugu drzavu(Delta). Onda vam je samo nebo granica.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks