Bice svasta na startu sjutra...!!!
U osam casova.
Imas na HRT2 najbolji komentatori, Avala ako ne kodiraju nije lose, i RTCG2 zadnja alternativa.
Izvinjavam se nije Avala nego Fox.
Baripierlo opet?
http://www.autosport.com/news/report.php/id/87658
Nesto ga proslost zajebava, a?
A ovo je lose:
http://totalf1.com/full_story/view/3..._car_also_bad/
Last edited by Fabia_Elegance!; 23-10-10 at 23:51.
TAKUMI
Kisa!
NO SHIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TAKUMI
Kakva bruka za cijelu F1. Pada kisa pa idemo kuci.
Sjeca li se ko Belgije 1998?
TAKUMI
Jedini Hamilton oce da se krece.
Edit: Mercedesi sa kisnim setupom.
Release Yourself
Webber je medju najiskusnijim vozachima u karavan sa mnogo km iza sebe.
Je li moguce da je napravio ovakvu greshku kad svi znaju da se ivichnjak ne smije tac jer dobijash skije??
Kakav gubitak titule, smjeshniji od Hamiltonovog promashaja boksa u Kinu 2007 godine.
Greote za Rosberga![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Barem je priznao da je samo njegova greska.
Release Yourself
A najbolje da nece priznat![]()
A mozhe on rec no ce ga drugi vozachi demantovatjes vidljivost losha, mnogo vode na stazi ali ono je chisti njegov kiks. Chim taknesh ivichnjak na kishu vidimo se sa kontrolom bolida.
Opra Shumi Buttona i to fino.
***** ti nesrecu... pa kako se ne da vettelu jbt... prosle godine pet puta nije osvojio bodove zbog bolida, i na kraju izgubio titulu za 11 poena... danas treba da izadje na prvo mjesto, vozi majstorski, sve idealno i ode motor... pa jbt sta treba coek da uradi da ga mallo srece okrene... a ovog jebenog komentatora sa rtcg nikad vise u zivotu necu slusati majku mu jbm. covjek nerealno navija za hamiltona, i neka sto navija, nego pljuva po svim ostalim vozacima... a najjace mi je koliko blati sutila, koje je cinio trku zanimljivijom ovamo pozadi, dje su svi bili smoreni danas, i gledali samo kako da zavrse trku... ja mislim da bi on volio da gleda trku dje nema nijednog preticanja, dje hamilton osvoji pol i vodi do kraja... jb mu pas mater... eto tako... ispizdio sam...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Jeste li chitali knjigu od indijanskog poglavice,Crvenog Bika? "Kako sve izgubiti za 2 sata"
Slazem se.
Hahahahahahah
Kisa i sve ode u muricu.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Interesantna trka. Dobra ova staza u Koreu. Ima 2-3 krivine koje su za zatvor
Vettel nema srece stvarno. Zato je Alonso ima. Od onih kixeva na satrt do danas sve bez problema. Mozhda mu se vrace to sa pcohetka sezone.
Hamilton je prekukao kako mozhe da se vozi na intermediate josh pod SC, au po trke na te iste intermediate kad je staza suvlaj bila je u prvu krivinu poslije SC-a (ko zna koji put je bio SC na stazu) kiksao i poshao shiroko? Shampion i to sebi dozvoli. To mu je ovaj odozgo vratio za busanje da se po jezeru mozhe vozit na intermediate.
Alonso smiren, samo sakuplja bodove na tudjim greshkama. Imao je dobre krugove i bio konstantan. Vettela je pratio tu do 3 sekunde. Sreca pa u box nadjoshe onaj sharaf. Komedija.
Massa na momente bljesne pa ga nema i sve tako.
Button - gdje se izgubi onaj shampion od proshle godine? Lishe par trka ove sezone, danas ga nigdje nije bilo. A on voli kishu. Bash loshe cijelu trku.
Shumi odlichan.
Spretan rasplet za Ferrari. Malo bodova nakupishe i kao konstruktori ali ce opet bit 3ci ;(
Josh 2 trke, sve je moguce. Mislim da Alonso osvaja.
Last edited by hercules; 24-10-10 at 10:27.
zivio ALONSO !!!!!!!!
kralj bre KRAAAAAAAALJ !!!
ajmo nando jos 2 trke lagano
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks