Moze li neko dati tutorijal dzejlbrejka iphona
koristi li ko navigaciju na i4 i kako mu se pokazala?
Moze li neko dati tutorijal dzejlbrejka iphona
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
moze li vise sa ovim jebenim pwnage toolom da se unlockuje na macu 4.1 verzija Iphone-a 4?
dje ima u pg da se kupi car kit za iphone 4?
Da ne zna neko nešto o IOS -u 4.2 za iPad?
Zna li neko dje mogu da kupim usb dock za iphone, tako da mogu da ga drzim i punim na stolu uspravno i, naravno, sinhronizujem sa itunesom?
Originally Posted by Nk-001
javi se vebmasteru, on ti svasta prodaje za i uredjaje.
mene nesto ovih dana bagovao 3gs koji je bio na 4.0,1 i pokusah format i kad je to uradio pokusao je po qurcu i nije htio da se upali... morao sam ga nakacit i updateovat na 4.1 jer nisam umio drukcije da ga napravim... tj skinuo sam bio opet 4.0,1 i ubacio da njega opet instalira preko restora, ali je odma pucalo...
sad narawno mi je telefon zakljucan, tj trazi da stavim karticu kako bi se aktivirao.. posto ovo prvi put radim, sigurno mu treba jailbreak jer ne mogu nizasta da ga koristim sem za emergency pozive..
pa ako moze neko da me posavjetuje kako da ga jailbrekujem i kad izlazi unlock za 4,1 ?
Mozes ga jailbrejkovati ne i unlockovati ....moras cekati novi unlock koji bi trebalo u novembru da bude za sve nove Baseband-ove .....vidjecemo ...
mozes da kupis karticu hardverski unlock u iSrbija Shopu ....http://www.iphone-srbija.com/ishop
samo nisam siguran da li moze 3GS raspitaj se kod njih ...pozz
Last edited by bokolo; 24-10-10 at 23:02.
trebaevo sam ga jailbrekaovao preko greenpoisona, jer sad mogu da ga koristim za sve sem jednino ne mogu pozivi i poruke... a zvacu bokija sjutra da vidim to..
nema sanse da se mogu sjetit kako se zove onaj program sto mijenja ime Carrier-a (ime mreze)
ako neko zna neka napishe , da ga instal
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Mime, make it mine, tako nesto ;-)
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Dajte neki dobar sajt dje se mogu gledat' filmovi on-line...a da nije Veetle ....
evo da stavim i ovdje , ako nekome treba ili ne daj boze zatreba
Nov Digitizer za 3G
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=69380
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks