Od koliko cu in je motor?
Od koliko cu in je motor?
TAKUMI
cekaj nije vican googleu ka i ti ;p dok se snadje i nauci da trazi pod znacima navoda
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Pa stvarno za cu in ti ne treba google.
TAKUMI
treba treba skuziti sta je cu in, pa konvertovati, jbg nisu odje ucili ljudi taj tvoj us sistem mjerenja
Ja sam za to da se uvede neki NOVI sistem mjerenja..nove mjerne jedinice...
za pocetak predlazem da se KOMATOZNOST auta (koma je, nije koma, full koma stari) odredjuje sa fbkm - fabijina koma.
Primjer - Lexus LS = 98 fbkm !
Audi a4 B7 = 78 fbkm !
Bmw 740I = 47 fbkm !
Civic vti = -12 fbkm !
i tako to...
Originally Posted by my name is ...
ja podrzavam ideju, a onda da ide novi fakat dfm to je mjera odnosa lajsni i kvaliteta ruckica , savova, kolicina ogreobitna i odnosi se na ocuvanost i kako stoji tepeh u gepek a znaci dizanje fabijine murice
dakle lexus 100 poena dfm
a alfa mijova 0 dfm jer je boca za nitro ogrebana i lose je to uradjeno
bacili su mi nekakav papir ispred vrata
![]()
shta je ovo ljudi,jeli ko ovo proba?
kakvo je to suvo pranje?!
She is only here to annoy herself!
suvo pranje - pranje sa vodom u prahu![]()
To je meni jedan drug prica, on je radio to, samo sto on nije na suvo pra', nego na suvo brija, sam sebe, u vojsku hahahhahahahahahahha
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Videjh neke tipove prije par dana ispred zgrade, trljahu nekog range rovera, njih trojica. Svakakvih preparata je tu bilo, samo nije vode
Reko mozda ga sminkaju za kakvu trgovinu ali bice da su ipak ovi bili...
Bijo si poziw koi se neodbija
najjeftiniji nacin da napravis komsiju ljubomornim![]()
She is only here to annoy herself!
ahahhha, ovi misle da je CG Amerika pa da se bas nema vremena, zamisli da im daš 7ipo eura a da ti ga ne taknu unutra, ja povedem auto na pranje samo zato jer mi se unutra zaprlja, a sto se tiče spoljasnosti, boli me ona stvar, ionako se zaprlja posle 2 minuta nakon sto izadje iz perionice...
Prije sat vremena ispred moje kuće automobilska nesreća. Čovjek vozi Dodge Duranga jedno 70 km/h i pokušava da izbjegne džukelu, međutim Dodge počne da ide iz trake u traku (srećom nikog nije bilo iz suprotne trake) i na kraju se prevrne u kanal pored puta. Po drugi put srećom, na trotoaru nikog nije bilo. Vozač je izašao nepovrijeđen, ali Durango je počeo da gori, imao je ugrađenu plinsku instalaciju, ali požar je brzo ugašen.
Eto šta su vam američku pick-upovi. Veliki motor na šasiji sa lisnatim oprugama.
Radi se o ovakvom modelu
![]()
kakva tranja od auta..evo se prodaje jedan kroz pg.
Originally Posted by my name is ...
Osim par izuzetaka, sva američka auta su smeće.
juce se jedan Dodge, model kao taxi u PG sudario sa Golf trojkom i Golfu ništa a ovome motor uša metar![]()
Dodge ima deformacione zone :-)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks