vu danče je konačno, nakon nekoliko odgoda, uručio trofej rudi reš dobitniku za 2009. nikši dobudu. usput smo ga i intervjuirali: http://dance.hr/gostujuce-kolumne/1089-cinicni-komentari-ponekad-zabole.html
partizan i mladost ove godine jedine ekpe na trofeju partizanove legende (nakon odustajanja primorca) izvještaj s utakmice: http://www.dance.hr/gostujuce-kolumn...e-legende.html
vaterpolski portal - www.dance.hr
vu danče je konačno, nakon nekoliko odgoda, uručio trofej rudi reš dobitniku za 2009. nikši dobudu. usput smo ga i intervjuirali: http://dance.hr/gostujuce-kolumne/1089-cinicni-komentari-ponekad-zabole.html
Poslje duzeg vremena da napisem nesto.
Prvo, cestitka hrvatima na osvojenom zlatu u Zagrebu! O nasima: falila je jadranasima u Zagrebu, u presudnim momentima, pomoc brace Adzic, na koju su navikli u domacem prvenstvu. Taj vjetar u ledja u Zagrebu nije duvao i prosli su kako su prosli. Sve se vraca.
Gojkovicu neka je srecan put!! No sam siguran da ce igrat na OI, to vaterpolisti tesko propustaju... Mozda za Srbiju, taman ce do tad' proc 2 godine.
U Primorac me nista ne iznenadjuje, cak me nista vise i ne opterecuje. Zadovoljan sam i prezadovoljan onim sto je Denis Mandic uradio sa klubom u zadnje 4 godine (moglo je i vise da nije bilo DPSudija). To sto je u odredjenim momentima ostao sam i sto mu se ni sada niko ne nudi za pomoc - nije njegova krivica. Zamjeram mu onakav UO, dje niko nista ne cini...
Drzava i rezim su protiv nas i mi tu ne mozemo nista. Jednostavno - sponzorima ne daju ''odozgo'' da nas finansiraju.
No, najgore od svega je kad neke igrace isplatite full, a nekima dugujete po 7 plati, to je mozda najveci problem trenutno u klubu.
Olaksavajuca nam je okolnost da igraci sad, sve da pozele da odu - nemaju dje, vec su registracije u svim takmicenjima izvrsene...
A i sto pricaju u Ko - kotorani bolje igraju kad im kasne plate vise od pola godine
Za Kalaja u Singapuru :blah: pricaju da nema pojma i da smo kupili ono sto smo mogli da platimo. Da je pojacanje i nije. Cak sam i siguran da ne bi dolazio da je mali Mandic ostao...
Ovako na oko, Budva je najjaca, jadran svakako respektabilan (sa vjetrom u ledja nepobjediv u novi), Cattaro los (Z.Vicevic se reaktivirao!??), a mi malo iza Budve.
No, Budva u Ko tesko moze dobit, tako da se treba pobrinut da odlucujuce utakmice ne igramo kod njih.
Uz jos jedan debakl nase reprezentacije najinteresantnije sto sam cuo je nacin svrstavanja ekipa u sesire!
Kapiram da prvaci 8 zemalja idu direktno u EL, ali da se njihovo rangiranje vrsi po nekakvom ucinku reprezentacije (ili kvalitetu lige), a ne po rezultatima koje neki klub ostvaruje (kao u svakom sportu)...za nepovjerovat.
I tako je jadran, koji final-foura nije gledao 6 godina u prvom, a Primorac u zadnjem sesiru. Isuse...O nekim drugim klubovima da ne govorim.
Sa zadnjeg sesira ce bit jako tesko proc dalje.
Pozdrav.
P r i m o r a c
E zamislite vi kada se za neuspjeh reprezentacije optuzuju sudije u domacem prvenstvu)
Ovo jos nisam nikada vidjeo, cuo i procitao... Po ovome bi ispalo da su igraci iz jadrana odgovrni za neuspjeh reprezentacije, jer njima u finalu domaceg prvenstva sviraju svakakve stvari , pa se to onda automatski reflektuje na njihove igre ???? Znaci jadranu ne sudi niko drugi osim adzica, jadran ne odigra nijednu medjunarodnu utakmicu u toku sezone, i jadran ne odigra nijednu utakmicu u jadranskoj ligi????
A kotor, ovako kako je krenuo, polako ide ka nekim niskim granama, nadam se da grjesim, ali ne vidim neko znacajno poboljsanje stvari u kotorski klubovima po pitanju finansija.
Dovoljan pokazatelj toga je cinjenica da Vicevici skoro sami finansiraju ovu sezonu za Cattaro, aktiviranje Zeljka je jasan pokazatelj stanja u klubu, koji btw nije nigdje ni pomenuo istupanje iz nekih takmnicenja, sto su jedno vrjeme iz Primorca jasno nagovjestavali.
Jadran za sada cuti, i tamo su duzni svima, prica je da Nikola nije htio da ide negdje vani jer se bojao da ce ostati bez onoga sto su mu duzni.
Budvani su nasli pare, igrace, ako ne uzmu titulu bice katastrofa![]()
Please alowe me to introduce myself.......
Mislim da si dobro razumio moj post, a tvoje tumacenje nekom trecem na nacin kao da smo zaboravili sto nam je pomenuta ''gospoda'' ucinjela prije nepunih 5 mjseci - neumjesno je.
A PERPER mi rece da je sinoc, na utamici Primorac-POSK, Aco Adzic iskljucio sa pravom zamjene Milica i Pavlovica
Kad na jednoj takvoj utakmici (niti jaci trening) iskljucis nekome 2 igraca (i jos Milica) sa pravom zamjene dokazuje kakvo si zlo i cije interese stitis.
Sad ocekujem da dobiju kaznu od makar 2 utakmice, da preskoce jadrana...
Ista prica iz godine u godinu, svaki treci mec protiv jadrana odigramo kompletni!
Bodovi se racunaju za domace prvenstvo, te novski lobi misli na to od samog starta!
A i kotorani imaju para, te ih kaznama treba malo ''olaksat''. Sprdnja.
Mislim da je vrijeme da mi istupanjem iz lige priprijetimo zbog nekih drugih stvari, a ne zbog para, jer ovo sto nam rade nema veze sa sportom.
P r i m o r a c
E ovo za utakmicu sa Poskom nisam cuo, ni vidjeo a ni procitao, ali ako se takvo nesto desilo... Pa mozda i imas tu prostora za opravdane kritike..
U svakom slucaju mislim da je malo prerano da se odma pocne kritikovat sve i svakoga.. Mozda su momci, opravdano, nervozni zbog svega sto im se ddesava u klubu..ne znam.
Denis Mandic je podnio ostavku i nije vise predsjednik VK Primorac, o svim detaljima vezanim za to, procitacete u Vijestima sjutra, jer je Haveric istog momenta obavijesten o svim pojedinostima vezanim za danasnji sastanak izmedju igraca i uprave. D.Mandic je igracima obecao da ce im isplatit sve do zadnjeg centa i da ce se truditi da to uradi sto prije. Iduce nedelje ocekuje se da ce se primit i jedna plata. (Inace, Haveric je o nekim detaljima sastanka obavijesten dok je sastanak jos bio u toku, tako da izgleda ima nekoga "svoga" u klub)
Sto se tice utakmice s POSKom, smijesno je bilo zasto je Milic dobio s pravom zamjene. Bilo je koskanje sa jednim igracem POSKa, ali nista strasno se nije desilo, da je barem sudio obostrano, pa ajde i ajde. Pavlovic je dobio s pravom zamjene dok je bio na klupi, vjerovatno zbog prigovora, tako da o tome ne mogu nista napisat.
Da napomenem da je na bazenu bilo oko 500 gledalaca i da se solidno navijalo.
je li ostavka mandića korak naprijed ili nazad u riješavanju financijskih problema u primorcu?
ja sam chuo prichu da nikola i nema ugovor sa jadranom, vec sa uniqa osiguranjem, i da mu oni sve placaju, a ne klub.Jadran za sada cuti, i tamo su duzni svima, prica je da Nikola nije htio da ide negdje vani jer se bojao da ce ostati bez onoga sto su mu duzni.
A sto ucinjese kotoru... Poslije 2 Final 4, titule prvaka evrope, pobjednika Len kupa, ostade grad bez ijednog kluba, mislim figurativno, jer kako stvari stoje ovo vise izgleda na gasenje klubova nego li na neko funkcionisanje...
Nazalosttttt![]()
a jebiga, to je klasika na ovim prostorima. zalete se sa pravljenjem superjakog tima, a nemaju obezbjedjena sredstva. svejedno, mislim da navijacima primorca ne smeta previse, cak i da bude koja godina skromnija, s obzirom na ono sve sto su uradili u prethodne dvije
Ako mi moze ko rec kad Primorac igra sa Jadranom u Kotor jel to 6 Novembar ?! Hvalaa
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Ja mislim da je suluda borba sa Reccom. Volpi ce ulozit i 10 miliona ako bude trebalo da ostvari sto je naumio. Nama je bitno da se klub stabilizuje, vrh smo dotakli i nema vise nekih prevelikih pretenzija sto se Evrope tice (obzirom na prethodnu pricu o Reccu). Sto se situacije u klubu tice, problem su 5 igraca (necu navesti imena, brzo ce se vidjet sve) kojima hvala za sve sto su uradili za ovaj klub. Od te petorice, tri su svo vrijeme bili u Primorcu iskljucivo zbog para (a Kotorani su) tako da im srecan put. Posto se i selektor ukljucio u pricu o njihovom angazovanju u jhn i bd, zelio bih da se tamo dobro snadju, da se naplaste para i da ocaraju selektora.
Hmmm... Da vidimo ko su ti problemi: Drasko i Darko Brguljan, Petrovic, Draskovic i Radic???? Sto to znaci , da ce napustiti kotor i sta , igrati za koga i koju ligu?
Prelazni rok je zavrsio, registracije igraca takodje, isto to je i u Ligi Sampiona i len kupu... Kud ce i sto ce)
<--- leuk
Ali najjaci su mi Budvani, napune se para ljeti, pojacava se Mogren, odbojkasi, vaterpolisti, spiskaju sve pare do Nove godine i onda :monkey: do sledece sezone :grin:
Evo prica se 7mog u 7 sati u kotor da je primorac-jadran vise mi nista nije jasno
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
mislim da bi trebalo razumjeti takve odluke. ne govorim o eventualnom prelasku u jadran, vec o tuzbi protiv kluba - pretpostavljam da neki od njih zive od toga, i ako ne dobiju platu pola godine, u prilicnom su problemu. normalno je da pokusaju na svaki nacin to da naplate.Jedan od te famozne petorke je i tuzio klub.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks