inter 1
man utd 1
barca 1
tvente 1X
lion 1
salke 1
kvota oko 10
Ja vezao nesto za danas i sjutra. Cekam Inter 1 Panata 2-3 Salke 3+. Kopka me ovaj Salke,ne znam moze li tu biti tri gola.
inter 1
man utd 1
barca 1
tvente 1X
lion 1
salke 1
kvota oko 10
Last edited by bole_pfc; 19-10-10 at 23:41.
tutti quanti cantano e bevono per te!
Valencia 2 2.10
Inter 0-2 2.00
kvota na inter je presmijesna(1.65), treba to izbjec....
ja razmisljam Inter, Lyon i možda dodam valensiju x2 ili šalke 1 ... pa jače malo![]()
igračima rome sve najgore
Sta mislite:
rangers vs valencia gg
inter vs totenhem gg
twente vs werder gg
panathinaikos vs rubin 0-2
lyon vs benfica 0-2
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Probaću i ove singlove:
Meridian Vreme Igrač Daje najmanje
jedan gol
0476 20.10.10 20:45 Villa D. (Barcelona) 1.60
0487 20.10.10 20:45 Eto'o S. (Inter) 2.10
0495 20.10.10 20:45 Pandev G. (Inter) 3.50 edit:sada dobih info izgleda da nece igrati Pandev, Milito, Cambiasso, Motta.
0497 20.10.10 20:45 Rooney W. (Man. Utd.) 1.90
Tiketi:
Inter vs Tottenham 1
Twente vs Werder Bremen 1X
Schalke 04 vs H. Tel Aviv 1
Lyon vs Benfica 1
Rangers vs Valencia 1X
Manchester Utd. vs Bursa 1-1
Panathinaikos vs Rubin1X
Barcelona FC vs Kobenhavn II pol. 2+
![]()
Last edited by GuGi; 20-10-10 at 11:03.
Evo na golove danas
Barsa 3+
Inter 2-3
Lyon 2-3
Man. Utd. 2-3
Panathinaikos 2-3
Rangers 3+
Schalke 3+
Twente 5+
nece, bice golova veceras. ovo sto sam stavio 2-3 to ce biti na nekima 2:0, 1:1, 0:2, ali da ne bih gatao da ce se neka zavrsiti sa 2:1 onda je bolje da stoji 2-3 nego 0-2.
Lagano sam ceka Inter i Man UTD za 2000 i kusur eura, da me nije naravno Roma posrala..Pi.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Mislim da nema co'eka kome se oni koji nije ima one *****re na tiket
Za danas :
Inter-1
Lyon-1
Salke-1
Valencia-2
Barselona-1-1
i 2 kosarke
Roma-Brose Basket-1
Olimpija-Efes-2![]()
Derbi grupe B sigurno će biti duel Liona i Benfike na ''Žerlanu''. Lion je počeo dobro da igra, vratio se Lisandro Lopez. Zna se da je Lion sjajan u proteklih nekoliko godina u LŠ.
Tu naviku želi da nastavi Klod Puel, koji je nahvalio opasnu Benfiku. Kaže da su se osmesi vratili na lica svih u stručnom štabu. Tulalan će biti van stroja, kao i Bastos, Makun, Ederson, Lakazet i Delgado.
Benfika sjajno igra, dobili su Šalke u prošlom kolu,Imaju kompaktan i uigran tim. Horhe Hesus kaže da su došli u Francusku da pobede, jer im je to uspelo prošle godine u Marseju. Imaju čemu da se nadaju i znaju da ko izgubi bodove sa Hapoelom, neće ići dalje. I oni će biti malo oslabljeni neigranjem Kardoza, Amorima i Roderika.
nesto poceh da sumnjam u 1
tutti quanti cantano e bevono per te!
znachi Milan smrdljivi da ne mozhe gol da ubachi... ili bar X da odigra... Sramota u koga sam se ja nadao... Fak mi i Fak kladionicu... ko je znao sinocj romu da izbjegne opario se
One Ring to Rule them all...
Ja igrala Ajax, Real, Arsenal i Bayern prvo poluvrijeme 2+ i dobih 45 eura :mrgreen:
Are you suggesting coconuts migrate?
Valjaće nam ove informacije :
-Turci uveliko uplacuju 4+ , i MU daje 3+ ....znaju da je Bursa , takva kakva jeste...
-Lyon - povrijedjeni:Jérémy Toulalan, Bastos, Jean Makoun, Ederson, Alexandre Lacazette i César Delgado.
-Benfica - povrijedjeni: Óscar Cardozo, Ruben Amorim and Roderick.
-Prvi golman Barse Victor Valdes se razbolio i nece igrati ,braniće Pinto koji i nije po meni neki golman , tako ga možda gosti i zabiju...
-za Inter nece igrati Pandev, Milito, Cambiasso i Motta....znaci pitanje koliko ce efikasni biti...
Last edited by GuGi; 20-10-10 at 11:19.
GAIS vs Orebro X2 , q.1,40 9/10..jako..... za hrabrije 2 , q.2,50 ... 4/10
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks