ocekivano?
kako od koga..kako od koga...
je li imao ko iskustva sa stavljanjem distancera? kakve promjene (osim vizuelnih) da očekujem?
ocekivano?
kako od koga..kako od koga...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Zavisi na koliko mm idesh, ako je do 1.5cm, onda, bolja stabilnost naravno....
a ochekivano...extra auto za svachiji ukus + sigurno naj u klasi...ja ga nikad ne bih kupio![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
evo za stefana123 nestopominjao je nedje da ubaca PC u alficu
http://forum.alfa145.com/index.php?s...ic=11730&st=40
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Gleda sam to davno....
Uskoro cu ga ubachat (u 156) ako bog alah dadne i bude bilo full fabrika, otom potom...
neznam koga bih pitao pa reko najbolje odje posto pretpostavljam ima dosta ljubitelja alfi.
trazim da kupim dobu 156 1,9jtd.
e sad nasao sam jednu dosta jeftino ali je 2,5 benzinac v6 sa full opremom cak ima i navigaciju a jeftinija je 1000e nego 1,9jtd.
e sad sta je zapravo pitanje da li se moze izvaditi ovaj 2,5 motor i ubaciti 1,9 jtd bez nekih prepravki.
znam da recimo kod golfova svi motori pasuju u skoro svakoga,posto se u alfe ne razumijem molim za pomoc .
i ako neko zna dje ima kakva havarisana zbog motora.ja imamm 2,4 jtd motor za male pare ali bih radije da nadjem 1,9
Ne mozhe, najveci problem je shto tako rizikujesh da neko izvrshi atentat na tebee sad sta je zapravo pitanje da li se moze izvaditi ovaj 2,5 motor i ubaciti 1,9 jtd bez nekih prepravki.
Shalu na stranu, ne mozhe.
Trazhi 1.9JTD ili TS pa ubaci sekvencijalni plin ako ti je problem potroshnja...
Kloni se jeftinih, nisu bez veze jeftine, kad pocnesh u njih da ulazhesh nece biti kraja![]()
She is only here to annoy herself!
Mislim da je bila, al nece da skodi![]()
Bogami joj dobro stoje niklovane felme..
Inace, moje sledece auto Alfa Romeo. To sam danas odlucio. Posto me smaraju kvarni i ekipa da se zaljubis u auto i da dusu ima, da vidimo i to cudo.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Izbrisah tvoj broj...
Ne slucajno.
TAKUMI
ahahahahahahhahahaha
btw ova alfa je B O C A!![]()
I to cu da kupim 159. Benzinjaru.
Naravno, sve to kad budem ima 100.000 € za kvarove i prikolicu punu mehanicara, elektricara i sl.
![]()
za tu priliku se mora sampanjac kupit
vili potvrdi?
Vracen broj.....
TAKUMI
pogle ljepotu...
Lijepa - da.
U totalnom kurcu - da.
Mogucnost popravke IKAD - ne.
Zakljucak, kanta - da.
Pogledaj centralnu konzolu..Zasto nijesu stavili neki drugi materijal ako nece drvo? Zasto su morali da stave ovako jeftine i lizijerne materijale..
Pi.
Pa zamislite samo covjeka koji vozi Alfetinu 159 i dici se sa njom, onda ga sjedne komsija u Benza ili Jagga ili tako nesto..
Mora li on da se stidi? Mora.
Alfa je super ako si mazohista sam prema sebi. Ako volis da budes ponizavan iznova i iznova.
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks