a na ravnom vuce brze ide preko 120km bez problema ali isto kad si npr u koloni pa vozis cetvrtom i onda kad stisnes gas do kraja nece da pojaca.znaci kad se zaleti onda ide kako treba a ovako nece gas do kraja nepovecavaju se obrtaji..
a to sto si me pitao stvarno ne znam ,nemam pojma ni sta to znaci
a da probas u manju brzinu heheheh ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
probao sam ali isto se vata
lici na protokomer... jesi radio dijagnostiku?
@Slartibarfast
Da uobrazio sam strucnostBTW: kakve DA mashina veze ima s vibracijama?
Porter Cable nema kod nas, pa sam dao cijenu iz USA, ~120$ a Makita je ~50$ vishe, znam da kod nas koshta 300€+ I porter cable ovdje neko da uveze nebi bio ispod 250e...
Da zavrshimo tu prichu oko polirki, za profesionalce je rotaciona bolja jer jednostavno zna da radi s njom i tako daje bolje rezultate...za amatere je DA masu masu bolje rjeshenje jer je tezhe nagrdit lak
Nisam primjetio da neko od nashih strucnjaka za poliranje koristi clay ili bilo shta drugo da pripremi auto za poliranje, a to je obavezan korak jer svaka sitnica koja ostane na laku ce da grebe isti pri poliranju a i auta stara mjesec dana imaju sitnica koje se ne skidaju pranjem (bubice, asfalt itd itd)
Svi proizvodi (Menzerna, Poorboy's, Wolgang itd itd ) se mogu poruchiti bez problema. Opet pricham za sebe, da odrzhavam svoje auto, ne da poruchujem 50L paste i da crncim
Da, nisam nikad uzhivo ni vidjeo polirku i sve informacije su mi sa detailingworld-a i www.whatadickhead.com
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
@Slartibarfast
Da uobrazio sam strucnostBTW: kakve DA mashina veze ima s vibracijama?
Porter Cable nema kod nas, pa sam dao cijenu iz USA, ~120$ a Makita je ~50$ vishe, znam da kod nas koshta 300€+ I porter cable ovdje neko da uveze ne bi bio ispod 250e...
Da zavrshimo tu prichu oko polirki, za profesionalce je rotaciona bolja jer jednostavno zna da radi s njom i tako daje bolje rezultate...za amatere je DA masu masu bolje rjeshenje jer je tezhe nagrdit lak
Nisam primjetio da neko od nashih strucnjaka za poliranje koristi clay ili bilo shta drugo da pripremi auto za poliranje, a to je obavezan korak jer svaka sitnica koja ostane na laku ce da grebe isti pri poliranju a i auta stara mjesec dana imaju sitnica koje se ne skidaju pranjem (bubice, asfalt itd itd)
Svi proizvodi (Menzerna, Poorboy's, Wolgang itd itd ) se mogu poruchiti bez problema. Opet pricham za sebe, da odrzhavam svoje auto, ne da poruchujem 50L paste i da crncim
Da, nisam nikad uzhivo ni vidjeo polirku i sve informacije su mi sa detailingworld-a i www.whatadickhead.com
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
meni malo prije prica drug da je na golf 5 tdi imao isti problem ka ti na 4ku i da mu je prslo bilo nekakvo crijevo za/na/oko/prema turbini. nisam ga najbolje shvatio ali vidji ta crijeva sto se motaju oko turbine
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
ok hvala na savjetima
neko crijevo od vakuma moze da bude isto.ali stavi to na dijagnostiku zabogamiloga
f6
meni ne dimi auto,jel isto moguce da je to crijevo u pitanju?
Moguce da je crijevo od vakuma sto ide pored turbine, moze bit N75, moze bit senzor pritiska/temperature, MAF...
TAKUMI
lakirer u pg koji nije skup...?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
da nije skup a da je dobar... tesko![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
jedan mi trazi 100e da mi lakira bratobran na fiatupo toj racunici lakiranje auta bi ispalo 1500e
pa trazim nekog jeftinijeg jer mi se to cini skupo...
Djuro Vuljaj 60 eura blatobran, fabrika.
TAKUMI
dje je taj da mu povedem kola da pogleda, da se dogovorimo...? metalik je boja...
069 021 513
Djuro
TAKUMI
Meni je 70 eur lakirao djuro branik prije 10ak dana. Trebalo bi da mu je to standardna cijena.
Stvarno ga je odlicno lakirao, ali je promasio nijansu jer mu nijesam ostavio auto, nego skinuo branik i odnio na lakiranje. Sacekacu jos koji dan da se boja dobro osusi i operem auto koji put da vidim hoce li se boja sto promijeniti.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks