nema druge nego da ja na brata izvadim medjuanrodnu i zuti karton...i da on fino vozi preko prelaza...a ostali se mogu mijenjat izmedju toga
Nisi me shvatio.
U AMSCG ne mora da dodje vlasnik s tobom, samo ti treba njegov dokumenat da bi dobio medjunarodno punomocje.
P.S. jos imas stari potpis.![]()
TAKUMI
fabia, ne znam pratis li me)) ja sam vlasnik vozila...i bicu u vozilu...da li onda treba punomocje nekome ko ce biti za volanom????
Ne, jer si tu sa njim.
TAKUMI
Ma to je sve marketing.
TAKUMI
Nisam bio zadovoljan STPom.
TAKUMI
Dali je potrebno kod sveke promjene ulja da se mijenjaju i filter goriva, vazduha i ulja ili moze na svaki drugi interval? pitanje za Fabiju![]()
zavisi koje je auto...recimo kod BMW-a se mjenja kompletan motor, ne mjenja se ulje![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
ne znam da li je pravo mjesto za pitati,no dobro...
interesuje me cijena toyote raw4,dizel,ako ga ima oko 2003/04 godiste...
JEdno pitanje ili vise:Sta misite o masinama za poliranje koje se kupuju u okov i slicne radnje kakve su?,da li obavljaju posao dobro jel imao ko iskustva sa njima..
Koji preparat da uzmem za pranje siceva i tepiha u kola?(to mora fabia da zna)?
evo da ja postavim ponovo pitanje , pitao sam prije ali ne dobih konkretan odgovor
ima li Alfa 145 1.6TS filter goriva i ako ima dje je ??? , neko mi je rekao da je njoj filter zajedno sa pumpom od goriva ali ... okolo sam gledao ali ga ne mogah nac nidje ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja imam Iskru za poliranje, vrti se na nekih 1500 rpm (PET PET NULA ide oko 90 na sat na 1500 rpm), to je kao brusilica.
Dobra za rad, ne vibrira i radi bez problema.
Sundjeri su malo skupi ali dobro je to.
Ja sam koristio neki SONAX, pjena, ima cak i cetku na vrhu bocice, cisti ali nije to to.
Mersan za tepije, u kombinaciji sa nekim velikim tvrdim peskirom...nesto najbolje sto sam probao (uz Trila naravno).
TAKUMI
Golf 4 dizel novi filter goriva,vazduha ...ali kad ide npr uzbrdo u 3 ili 4 maximum 80kmh moze da ide. stisne se gas do kraja ali nista.
sta je problem?
a jel moze biti da je lamela otisla?
na ravnom putu on ide dosta dobro ali uzbrdo stisne se gas do kraja ali nista neosjeca se da vuce niti nista
Razumijem se u mehaniku ko Marica u kriv *urac, ali vidjeh poznate simptome pa reko da ti skrenem paznju, to ti je najbezbolnije provjerit.
Morao bi osjetit i po ravnom da ne vuce kad ga nategnes.
Razlog moze bit mali milion stvari.
Iz iskustva, crijeva (tanka kojih ima dosta, onda od interkulera), maf koji se moze ocistit, turbina koja zvizdi i mora na reparaciju.![]()
Last edited by Mad_dog_KO; 18-10-10 at 21:27.
Bijo si poziw koi se neodbija
da nije sdi ?
niujedne mi gace lastike nema
ok hvala ti a ako jos ima ko da da savjet slobodno![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks