Eto, sve je zavrsheno, samo da vidimo koliko oce Case para da ulozi u svoju prelijepu plavu mashinu
Evo ja cu vam obezbijetit djevojku da mase zastavicom, da budete ka pravi![]()
Pinch harmonics
Eto, sve je zavrsheno, samo da vidimo koliko oce Case para da ulozi u svoju prelijepu plavu mashinu
Last edited by Balsa; 18-10-10 at 11:08.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
I to sve zbog prelijepe plave Honde, od koje se usra i on i po grada..... :P
po vasione , to je sa cetinja , dakle vasioneeee !
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
eo ga taj VTEC cuveni!
**** ga, promasio brzinu..
Ma Vuk je mislio na prespajanje kartera....karter kad se prespoji da radi na 12V umjesto standardnih 4,97V onda auto ima 2 do 3 puta vishe snage...![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Da ja uletim sa jednim pitanjem,znam da ima u BG ali zna li ko ima li gdje u Podgorici da se kupe distanceri sa sarafima?
ja bi to prije pravio kod nekog od ovih shto imaju strug, nego kupovao u sumico itd distance upitnog kvaliteta
ima u sumicoal mozes napraviti kod nekog sa strugom
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
I to sam mislio ali trebam naci nekoga ko ce to dobro da odradi da ne bude posle vibracija,zna li neko dobrog majstora sa strugom?
Originally Posted by my name is ...
Da.
Ako nadjesh nekoga koga znash, tj. ko oce da uradi posao kako treba mozhe da ih napravi bolje i od mnogo jacih firmi a ne plastik-fantastik-pilot-komastik :P
Nije to astronomija![]()
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
hehehehe
3le, meni su radjene distance na strug, samo treba da nadjesh materijal koji je nemoguce naci, a i prekup je, ne mislim na obicni aluminijum![]()
Ne, aluminijum, samo valjani, jedino preko veze da ga uzimash... a moze i Carbotanijum, ima ga na Zondu zadnju i na stitnik muda za supermena....![]()
Pa svi (i HR) rade distance od aluminijuma...preskupo bi bilo da se rade od nekog jacheg materijala koji nije pretezhak...
Vazda mi je presmijeshno bilo da je tonu lakse nac aluminijum (kakav god, ploce, komadi itd itd) u zemljama koje ga uvoze od nas nego kod nas a fabrika je u grad hahahahah
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks