aooo pogrijesio covjek kakve veze ima..
tenerife daje neke znake zivota, ali ne mogu ga pogodit, sanse nema....
edit: kako da uzmem screenshot onoga sto sam odigrao na bet365, ko sto su neki radili odje, npr coverdale i mr.signore(tako nesto)...?
Last edited by mr.bobby; 17-10-10 at 18:18.
Smijem li stavit Liona 1x i Sevilu 2 sa 50e ? momci recite
i ja cu to da odigram sa 25
Ja dobih..Eo tiketa dolje..
Pogledajte vrijeme uplate..Eto kolko sam zakasnio za Inter..Na svaki tiket je trebala cista dvojka da mi bude.
Pi, sve izgorelo!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Pogodih i HofenhajmA mislio sam se pola sata da stavim 10 eur, iz 2-1, al nisam smio, pih ebo mi pas mater
Ih kako cu sjutra da opustosim kuhinju Venoma na Case-ov racun, hahahahahaha
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Philadelphia(bejzbol) 1.6. lagano ce doci, mozda i lion
Lion 1 2.10
Boka 1 1.45 na ove dvije igram sa 50 eura
Sa 10 Herkules X i Lacio 2 i obrnuto Herkules 2 i Lacio X
Ja se izmlatih nerealno sad, 4-5 tiketa s prelazima, iksevima na poluvrijeme, svakakve kombinacije s 5 mecheva![]()
Trixie
A trixie consists of 4 bets involving 3 selections in different events, 3 doubles and 1 treble. Any two winning selections guarantee a return. If any 2 of your selections win, 1 of the double bets gives a return. If all 3 of your selections win, all 3 of the doubles, and the treble give a return.
Pretpostavljam da si na bet 365,imas lijevo opciju services pa help pa rules,sve ti pise
^ Da nesto kao sistem kod nas, na tri odigrana para , odigra ti 3 dubla u svakoj kombinaciji i jedan tiket od sva tri para... Makar sam ja to tako ukapir'o![]()
Kreč, kolica i mešalica.
A da ce ova sevilja izjednacit do poluvremena imam je X-2 otvarila bi mi 3 tiketa namrtvo ;P
Meni treba Sevilja x2 na kraju. A dako dodje oca im je*em.
E pas im majku, igra sam Lyon 1-1, Lacio X-2 i Sevilju X-2 s 2 za 204e
Eo ga i Lacio, e Spanci mrtvi zivaca me kostase danas....
Last edited by BiTrAtE; 17-10-10 at 20:56.
***** ti sevilju i mene konj jebo... pored lacija,liona,genka ja stavih sevilju e ***** im sve nocas...
tutti quanti cantano e bevono per te!
I ja ***** anderleht, majku mu zlocinacku *****
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks