Pa coek "vozi" Hondu, koju josh niko ne vidje u njegove ruke, a mi Alfisti dolazimo bash cesto na ta okupljanja sa tim Alfama.....cudno mi to vashe poimanje pjeshaka?
Bar ja ne kazem da se ne kvari za razliku od tebe i slicnih pjesaka-alfista.Ja kazhem ?
Mlatite o nekim imaginarnim autima.....sva auta se kvare, u CG se kvare vishe nego napolje...kraj priche svake
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Fabija kad ces uzet taj 550i? Da bude bijeli il plavim molim!
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Crni naravno, sa crnim staklima, crnim tockovima 20" i 5 crnih kurvi u njega.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Otac je digao kredit...
TAKUMI
Evo nesto novo i zanimljivo Saab 9-5
![]()
Novi Saab 9-5 u ponudi dva dizelska motora 2.0 Tid jedan od 160ks Turbo jedan od 190ks dva turbo punjaca,benzenjare 1.6 T od 180ks,2.0T od 220 i 2.8 V6 od 300ks sve turbasi u ponudi 4x4 sa 6 stepenim automtikom i manuelnim...Mnostvo opreme prikazivanje sata na sofer staklu,harman audio sistem....inace uskoro se sklapa saradnja Saaba sa BMW i planira se ugradnja 1.6 motora iz BMW.
Inace meni ima smeka na insigniju jesam li dobro izgovorio?
Lepi, troshim gorivo samo na ozbiljnije makine, taj tvoj hrcak je 3ca liga, tako da..... bez ako nisi toliko lud da platish to zadovoljstvo gledanja od pozadi prelijepe zelene Alfe, onda mozemo stavit neku paru na taj singlic, pa se nadajte da ce Alfa da umre na pola staze, i onda mozda, ali mozda dobijete pare....
P.S. Bez nitra naravno, to vec cuvam za stvarno ozbiljnije makine i ljude :hardrock:![]()
Zaqovnava se opasno...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Ma koje, ako bi se trkali na tastaturu onda mozda i bude zajebano, ovako......![]()
Samo ti dodji, ostalo ce biti istorija...
A ne no jos nitro protiv 1.6 ne zaebaaj
Ja odma da se ogradim, da ne bude posleda sam pustao Nitro, jer si preslab![]()
Samo ti dodji.
Pa posle da opeglamo trila, zajedno.
I nemoj cackat oko turbine nista od sad pa do ponedjeljka hahahah
Nemash frke, samo reci, koliko para donosish?
500.000 € i kljuceve od DBS-a.
Ja sam ozbiljan, gorivo troshim samo u pare, moze nesto simbolicno, al nema za dz, mora se napravit da bude interesantno....
Bice ti interesantno coce, kad te prodjem 3com ka od sale.
Da je sa Trilicom htio bi u pare, ali ces ti 2-3 zice prospojit, ucinjet kakvo cudo i eto mene po dzepu.Jedino na kvar da racunam?
Pa i na kvar, tu ste najvishe price potroshili.....a sto se tice prespajanja, ta shivaca mashina nije vrijedna truda oko cackanja![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks