Al ce ipak da mu grije klupu?
Nidzo je igracina. Veliki radnik, pun snage, posten momak...
Poredjenje sa Milicicem je presmijesno. Nebo i zemlja
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Al ce ipak da mu grije klupu?
Kad se on i Miličić popere ispod koša teško će iko prići lopti mada sa dva centra rijetko ko igra danas izuzetak su bili Dankan i Robinson.Peković je po meni najdominantniji bijeli centar na svijetu a po snazi i od većine crnih centara izuzimajući onu životinju od Dvajta Hauarda
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Znate sto je fora - Nidzo igra strasno jednostavnu i zahvalnu kosarku. Posebno, izuzetan je suter slobodnih bacanja, i to ce mu kupiti zlatne minute na terenu u cetvrtim cetvrtinama utakmica.
Ako bude igrao za nas, osvajamo medalju...
Mašina na korak od Crne Gore
Aleksandar-Saša Vujačić je rođen 8. marta 1984. u Mariboru. Otac mu je Vaso Vujačić, bivši košarkaš i sadašnji trener, a i majka mu je iz Crne Gore. Karijeru je počeo u Braniku iz Maribora, kratko je bio i u Polzeli, a sa 16 godina je otišao u italijanski Snajdero. Lejkersi su ga 2004. godine izabrali kao 27. pika na darftu, a sa tim timom je za šest sezona osvojio dvije titule i upisivao 4,9 koševa, 1,7 skokova i 1,2 asistencije za prosječno 14,5 minuta provedenih na terenu. Zbog sjajnog šuta za tri poena i velike brzine dobio je nadimak Mašina, a od 2009. godine je u žiži svjetske javnosti, jer je u vezi sa jednom od najljepših svjetskih teniserki, Marijom Šarapovom.
Za mlađe selekcije Slovenije je igrao samo 2002. godine, kada je osvojio srebro na Evropskom juniorskom prvenstvu, odnosno šesto mjesto na šampionatu Starog kontinenta za mlade. Nikada nije nastupio za A selekciju „dežele“, a čelnici KSCG se nadaju da bi FIBA mogla da mu dozvoli da igra za „crvene“ na Evropskom prvenstvu u Litvaniji, i to kao domaći igrač, jer su mu oba roditelja iz Crne Gore.
N. NIKOLIĆ
ne znam ko je gostovao u emisiji kos shofra i rece da mu svira crnogorska himna kad ga neko zove na telefon...
Dašić potpisa za Lotomatiku. Dako se sad skrasi, tamo ima šanse da se dokaže.
Konačno vijesti koje sam dugo čekao a tiču se budućnosti Radosava Spasojevića. Tekst iz današnje "Arene":
------------------------------------------------------------------------------------
NAŠ NAJBOLJI JUNIOR KARIJERU NASTAVLJA U AUSTRIJI
Spasojević ide među „lavove”
PODGORICA - Dugo je trajala neizvjesnost oko izbora novog kluba za našeg najtalentovanijeg juniora. Kapiten juniorske reprezentacije Radosav Spasojević, konačno je završio svoju dvogodišnju epizodu u Donjim Kokotima, a dres “vukova” zamijeniće za dres “lavova” iz Arkadije. Na ime , 18-godšnji Nikšićanin juče je potpisao četvorogodišnji ugovor sa austrijiskim prvoligašem Arkadia Lionsima, kojima će se prikljućiti već danas, na popodnevnom treningu.
- Drago mi je što sam bio član KK Podgorica, gdje sam naučio mnogo. Klub iz Donjih Kokota imao je najveću ulogu u mom napredovanju tako da bih se zahvalio trenerima, saigračima i Upravi kluba na uspješnoj i korektnoj saradnji svih ovih godina. Smatram da je odlazak u Austriju pravi potez u pravo vrijeme, jer ću imati sve uslove da još napredujem - izjavio je Spasojević
putem zvaničnog saopštenja KK Podgorica. Radosav Spasojević proglašen za je najboljeg juniora Crne Gore, a to priznanje upotpunila je kapitenska traka nacionalne juniorske selekcije. Upravo u “crvenom” dresu Spasojević je proglašen za MVP Evropskog juniorskog prvenstva B divizije u Izraelu ovog ljeta, a isto priznanje dobio je i na juniorskom Balkanskom prvenstvu, u Bukureštu prošle godine.
------------------------------------------------------------------------------------
Last edited by amnesiac; 16-10-10 at 14:32.
Dick Laurent is dead!
pa to si moga da pitas odje jos prije..
You'll Never Smoke Alone..
Pitao sam ja prije 40 dana i niko nije odgovorio
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...postcount=3607
Dick Laurent is dead!
Strašan je klub našao![]()
oprosti, onda nisam vidio..![]()
You'll Never Smoke Alone..
Što se događa sa Suadom Šehovićem iz Union Olimpije pošto vidim da još nije debitovao u NLB ligi? Od informacija koje sam uspio pokupiti sa interneta čitam da se nije nešto pokazao na pripremama. Ima li ko još neku informaciju jer je momak bio zadovoljan kad je prešao u tim kojeg trenira njegov bivši trener Jure Zdovc.
Dick Laurent is dead!
E pa tako vam je,sta drugo da vam kazem.
Last edited by GreatMontenegro; 17-10-10 at 22:24.
Steta, brz oporavak zelim. Mada iskreno, meni se njegov brat u perspektivi vise svidja. Nema snagu i borbenost, ali ima vise talenta.
http://cafemontenegro.com/index.php?...18&news=139414
valja i ovo pomenuti jer je ovo malo je reci ogroman uspjeh doktora kosarke
Last edited by kaemSe; 18-10-10 at 12:55.
to Dule legendoooo![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Kakve su sanse da Sasa Vujacic zaigra za Crnu Goru?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks