Page 49 of 276 FirstFirst ... 394546474849505152535999149 ... LastLast
Results 1,201 to 1,225 of 6877

Thread: Total TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Znaci meni bi trebalo ovo da gledam Total TV (bez HD i snimanja):
    "Osnovni satelitski SD prijemnik sa kompletnom satelitskom opremom (antena, LNB monoblock)"?
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

Quote Originally Posted by Rave92 View Post
    Znaci meni bi trebalo ovo da gledam Total TV (bez HD i snimanja):
    "Osnovni satelitski SD prijemnik sa kompletnom satelitskom opremom (antena, LNB monoblock)"?
    http://www.totaltv.tv/Total+TV/303/Oprema.shtml

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Jeste, ali je li ovo meni dovoljno : "Osnovni satelitski SD prijemnik sa kompletnom satelitskom opremom (antena, LNB monoblock)" da bi gledao TTV (bez HD-a)?

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Nezvanicna informacija (dobio od coveka kome je u timu aenasport za pregovore)!!! Arena se najverovatnije vraca u Total. Sto se tice pregovora, krece se skroz ispocetka, kao da nikad nisu ni saradjivali. Valjda ce sad da nadju zajednicki jezik, a ne da dizu patku jedni na druge. Ako sve prodje kako valja, Arene se vracaju krajem novembra, a mozda cak i sredinom novembra.
    http://www.novisf.com/wbb3/digitalna.../index273.html
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by Rave92 View Post
    Jeste, ali je li ovo meni dovoljno : "Osnovni satelitski SD prijemnik sa kompletnom satelitskom opremom (antena, LNB monoblock)" da bi gledao TTV (bez HD-a)?

To ti je potrebno , a montaza je 50 eura

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

^Ok, hvala svima na odgovorima .

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Htio sam u BG da kupim karticu, i likovi mi ladno kazu da moram i risiver da kupim. Ma mars bre u pm.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imali neko informaciju kad ce SK 3,4,5 biti na Total TV? Na SBB u Srbiji ih ima ali samo na HD paketima. Koliko tacno da se pregovara sa Arenom? Na Areni kazu da se nece vracati.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

SK 3,4 i 5 su dostupni sam u SBB mrezi u Srbiji i to iskljucivo u D3,kao i u BiH i Sloveniji u ponudi Telemach-a(to je isto kao SBB),takodje samo u D3.
    Docice u Total,ali ne jos...
    Sa Arenama se pregovara,ti sto odgovaraju na sajtu Arene pojma o zivotu nemaju,oni cak prenose i Bundes i PL,a bice NBA sledece sezone na Areni,kao i EL,alpsko skijanje,rade na tome...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    SK 3,4 i 5 su dostupni sam u SBB mrezi u Srbiji i to iskljucivo u D3,kao i u BiH i Sloveniji u ponudi Telemach-a(to je isto kao SBB),takodje samo u D3.
    Docice u Total,ali ne jos...
    Sa Arenama se pregovara,ti sto odgovaraju na sajtu Arene pojma o zivotu nemaju,oni cak prenose i Bundes i PL,a bice NBA sledece sezone na Areni,kao i EL,alpsko skijanje,rade na tome...
    ovo o ovima sa arene stoji, cak i mailove salju, eto sam jedan okacio na topic o arenama, i nije normalno da SBB odbije Arene, ja ih znam na CT dosta koji micu Total zato sto ne emituju italijansku ligu.
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

trebaju arene ali shvatite da je samo 6000 njih placalo arena paket tako da o nekom velikom odlasku sa totala zbog toga je smijesno pricat

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dali cemo morati uzimati HD za SK3,4,5?

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Quote Originally Posted by citizen View Post
    ovo o ovima sa arene stoji, cak i mailove salju, eto sam jedan okacio na topic o arenama, i nije normalno da SBB odbije Arene, ja ih znam na CT dosta koji micu Total zato sto ne emituju italijansku ligu.
    Ja ne znam nikoga ko je promijeni operatora zbog Arena,stavise,ja sam jedan od rijetkih koji ih je placao dok su bile tu,90% ih nije placalo i nije im padalo napamet da ih placaju...
    Ja se nadam da se nece vracati,to bi onda znacilo i njihovo brze propadanje.

Quote Originally Posted by brodomaketar View Post
    trebaju arene ali shvatite da je samo 6000 njih placalo arena paket tako da o nekom velikom odlasku sa totala zbog toga je smijesno pricat
    To je to,SBB osjetit' nece,a Arene oce,itekako!Da ne bude zabune,6000 u cijeloj SBB D3 mrezi u Srbiji+TTV Srb,CG,BiH.
    Nego skromini su strasno,malu su sumu trazili
    Quote Originally Posted by Grobar View Post
    Dali cemo morati uzimati HD za SK3,4,5?
    Kakav HD,zasto?Nisu to HD kanali,nego SD,kad dodju neces morat' da imas HD risiver da bi ih gleda'
    Last edited by Jakuza; 18-10-10 at 17:36.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Da ne bude zabune, ja sam moj post veza za Cetinje i to je potpuno logican potez posto se na Cetinje vise prati italijanska liga nego sve ostale lige, svi ostali sportovi, kanali bilo filmski bilo dokumentarni...
    I mislim da ce kad je u pitanju CG u slucaju neuvodjenja Arena Total izgubiti bar 20% pretplatnika u korist ostalih kablovskih operatera...i na kraju ovo uvodjenje pa micanje Arena iz ponude i jeste jedan vid prevare pretplatnika, stavite se u kozu onoga ko je uzeo Total zbog fudbala
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Tacno je italijanska liga se najvise prati u CG(mada vidim da se Pl opasno primice),ali ne vjerujem da ce Total izgubiti 20% pretplatnika,jer ljudi moraju da promijene operatora da bi dosli do Arene,znaci da plate ugradnju drugog i dfa raskinu ugovor sa Totalom ako su naravno pod ugovorom + da placaju 5 eura za Arene mjesecno,da nece Extra Tv da uzmu?Bice i takvih,ali takvih je vrlo,vrlo malo.BBM nije svima dostupan,iako po ko zna koji put ponavljam,oni imaju najjacu ponudu!

Da je Total kriv za ovo,odnosno SBB,to bi bilo u redu,tvoja prica bi stojala,ali posto je krivica iskljucivo Arenina,dodje covjeku da se zapita postoje li zbog krajnjih korisnika ili ne?Jer je malo nelogicno ne nalaziti se u ponudama ubjedljivo najjaceg operatora na Balkanu i ucjenjivati istog,zar ne?
    Last edited by Jakuza; 18-10-10 at 21:22.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

ja ne znam dje vidis ucjenu osim ako arena nije trazila vecu sumu novca za emitovanje u sklopu totala od one za koju je vec bila dio totala...medjutim ako je total trazio manju nego sto je vec bila onda je on taj koji ucjenjuje...
    prijatelju, ne pricam ja ni o extra, ni o bbm-u ni nzm o cemu...znas ti kolko je naroda zagrizeno italijasnkom ligom i ti bi njima reka da nedjeljom u 3 popodne sto je kultni termin italijanske lige da gledaju diskaveri, fox ili NG...
    a u price da je arena pred bankrotom ne vjerujem, neko je ulozio ogroman novac i sigurno nije ocekivao da ga vrati ni prve ni druge godine...

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Arena je trazila ogromnu svotu novca za nastavak saradnje!Prvo je prica bila 2.5 miliona za nastavak saradnje(sto malo cudi,jer SBB ima te pare iako sigurno ne vole da ih neko ucjenjuje),da bi dosli do toga da je Arena trazila 60 centi po pretplatniku,to ti je 2.4 eura za 4 Arene od svakog pretplatnika.Primjera radi,SK uzima 25 centi po pretplatniku,zajedno sa SK+ 48 centi,ES 28 centi,zajedno sa ES2 50 centi.Vidis li razliku mozda?
    Nemojte samo price o kvalitetu,za fudbal svaka cast,ali oni u LS i LE nemaju pravo da izaberu onu najbolju utakmicu kola i u startu su hendikepirani,uzeli su ekskluzivitet za Calcio i Primeru i to je krajnje repsektabilno.Ali dje im je NBA i EL,dje im je najjaca fudbalska liga,dje im je tenis,dje su im zimski sportovi,dje im je Moto GP,itd...
    Cinjenica je da su u sve ovo usli krajnje nadmeno,prvo su poceli saradanju sa Telekomovim IPTV-om u kojem se evo preko godinu dana nalaze u osnovnoj ponudi(fora promo,inace taj IPTV ima oko 20 000 pretplatnika,jaki su u pm)),kostaju dinar,a onda dodju i ucjenjuju operatora koji ima oko 1 000 000 pretplatnika i traze 2 i po eura po pretplatniku mjesecno,ima li ti logike,jer meni nema?Da drze trzsite,pa ok,ali ovako,oni sa smijesnim brojem pretplatnika na Arena paket se kurce i traze pare.A zasto ih traze,zato sto su ulozili masu,previse,a to treba da se vrati,a oni nemaju da vrate
    Last edited by Jakuza; 18-10-10 at 21:51.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Shvatas ti da npr Cica Kranjcara ne zanima kolko Total placa Areni, kolko Arena uzima od toga, kolko ide na porez...Cico Kranjcar je zelio da gleda italijansku ligu, zakljucio je da Total ima Arene koje to emituju, uzeo je Total, potpisa ugovor i odjednom Total mice Arene...mislis ti da Cica Kranjcara zanima ko je koga ucijenio, ko je koga zajebo, ko je diga a ko spustio cijenu...

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Sve ja to znam,ali bi li ti pristao da dajes njima 2 i po eura mjesecno,od 10?Total bi se odma ugasio s takvim poslovanjem,ne bi sigurno bio lider.Morace da nadju zajednicki jezik,a za to su potrebne dvije strane meni se cini
    Mada ih ja nikad ne bih vratio,no to je samo moje misljenje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Sve ja to znam,ali bi li ti pristao da dajes njima 2 i po eura mjesecno,od 10?Total bi se odma ugasio s takvim poslovanjem,ne bi sigurno bio lider.Morace da nadju zajednicki jezik,a za to su potrebne dvije strane meni se cini
    ja vec dajem 5 i da bih jos 2 i po eura za SK ali mi ne moze bit

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

citizen jedno pitanje . koliko je pretplatnika sa cetinja placalo arena paket ?

6000 ukupan broj sbb i total .

ne favorizujem total jer koristim pored njega i extratv i cabling

samo se nepotebno pravi areni reklama koju ne zasluzuju

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Quote Originally Posted by citizen View Post
    ja vec dajem 5 i da bih jos 2 i po eura za SK ali mi ne moze bit
    Eto vidis i ja sam davao 5 za Arene,pa oni odose,nije fer ni prema meni jbg,zato opet kazem,da se zapita covjek postoje li radi krajnih korisnika uopste
    Nego,ja jedino SBB-u zamijeram sto nisu napravili svoje specijalizovane kanale SBB Sport,Film,itd...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by brodomaketar View Post
    citizen jedno pitanje . koliko je pretplatnika sa cetinja placalo arena paket ?

6000 ukupan broj sbb i total .

ne favorizujem total jer koristim pored njega i extratv i cabling

samo se nepotebno pravi areni reklama koju ne zasluzuju
    italijanska liga je startovala 31 avgusta, kolko su imali to vremena da se pretplate?
    kolko naroda je tek posto je pocela italijanska liga shvatilo da nema na zemaljskoj tv prenosa?
    ja znam momka koga su ovi sto instaliraju total ubijedili da su to samo price i da arene ostaju na total

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Ima toga sigurno,ka' da sto znaju ovi sto ugradjuju Total...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako total uzima 5e za 4 kanala Arene, zasto ne bi taj prihod podijelili? O cemu pricas druze?
    90% ljudi koje znam, a vole da gledaju sport placaju Arena sport paket od kad su krenule fudbalske lige. Naravno, ovi koji ne koriste total..

Page 49 of 276 FirstFirst ... 394546474849505152535999149 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)