Kad pises kao ludak a to sto pises nema nikakvog znacajnog sadrzaja.
I am so post-rock I shit sad birds.
nesto ka ja, glenn i slicna ekipa to ti je spamovanje
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
The administrator has banned your email address. To contact the administrator click here
kad hocu da stavim validan email i promijenim pass, moze li se regulisat ovo
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ljudi, ocete li banovat vise ovo dijete - August Dominus???
dosadio je vise sa glupim temama i nekim izmisljenim rijecnikom... i vrijedja nam fudbalsku reprezentaciju!
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=68120
Zamolio bih administraciju da ove dvije teme spoji u jednu.
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=60555
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=66940
Hvala.
The more things change, the more they stay the same.
fino bi bilo da se i teme nase reprezentacije spoje u jednu, hvala.
Zar je toliko problematicno uvest "automatic image resize" ljudi? To nije ni minut posla.
10 minuta posla je ubaciti forum mod za automatic image resize, ali nije u tome problem.
Problem je u uslovima garancije forumskog software-a, koji zabranjuje instalaciju modova koji nisu odobreni od strane vBulletina. Vlasniku je vaznije da ima punu podrsku za forum software, nego da se instaliraju modovi, i to je sasvim razumljivo. vBulletin nema oficijalni mod za automatic image resize, jer kao i svaka pametna software firma, tu opciju cuva za buduce verzije software-a. Koliko sam upoznat, automatic image resize je implementiran u 4.0.0 verziji i u verzijama novijim od te. Koliko para toliko i muzike.
Sa druge strane tu su uvijek moderatori koji mogu da reaguju sa editovanjem postova, kada su prevelike slike/fotografije u pitanju. Ja na svoj dio foruma uvijek editujem i napisem u razlogu da se za fotke preko 1000px stavi samo link, a ne IMG code.
\\OFL•GIC
Spam is flooding the Internet with many copies of the same message.
Trolling is when someone who posts inflammatory, extraneous, or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum, chat room, or blog, with the primary intent of provoking other users into a desired emotional response[1] or of otherwise disrupting normal on-topic discussion.
Kad ce ljudi naucit vise sto je spam a sto trolovanje ....
Si fueris Romae, Romano vivito more; si fueris alibi, vivito sicut ibi
Postovani,
Posto sam se iselio iz CG prije 5 mjeseci i odjavio T-com telefon/adsl/TV, a samim tim oni mi ugasili nalog [email protected] na koji mi je ovaj ACC registrovan, bi li bili ljubazni i pustili me da stavim [email protected] jer je to mail koji najvise koristim?
Unaprijed veliko vi fala.
Svoj,
RotfLmaOmGg
Aj kad velis. Fala ti u svako dobro.
pozdrav!
imam jedan prijedlog, a odnosi se na ograničenost smajli liste.
postojeći su baš otrcani, pa bi jedan update bio od koristi.
hvala!
The more things change, the more they stay the same.
Molim odgovor. Vrlo mi se čini da brojač posjeta na topicima je ustvari podešen da broji manje jedinstvenih posjeta nego što ih je usitinu bilo.
Npr danas vidim da na istoriji ima veliki broj posjeta, pogledam koja je to tema tako posjećena, budu 20 gostiju na temi (neko je na nekom drugom forumu linkovao temu) a poslije na puni sat, izlazi da je temu posjetilo npr 5 ljudi u toku tog sata?!?! Što će reći da brojač posjeta temama broji MANjE nego što je bilo realno posjeta. Zar ne?
Imam i drugi rezon da je to tako....
I zasto bi to koga brinulo ili zanimalo?
Pa ništa, za tebe je ovo ustvari chat.
koji drugi rezon?
She is only here to annoy herself!
Jednom sam stavio u attachments neku sliku, sjutra vidim slika download-ovana 250 puta, a tema imala npr 70 jedinstvenih posjeta?!?!
Danas sam 100% siguran da je brojač netačan bio, umanjuje posjete.
Nadam se da to nece poremetiti kosmicke sile, i da ce, kako Kejslodzik kaze, 2012 doci kao sto je i najavljeno i planirano.
\\OFL•GIC
Ne bih rekao da su kosmičke sile, jednostavno je brojač tako namješten.
Jeste, tako je namjesten od strane software developera.
\\OFL•GIC
Sve se to može podesiti na zahtjev vlasnika foruma.
Nisi shvatio. Ne postoji opcija da se to sa 2-4 klika sredi.
![]()
\\OFL•GIC
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks