Evo cijene
http://accountant.blog.rs/blog/accou...rnoj-gori-2009
(dolje je cijena vital ulja, razlika je u 1 cent)
Ima i nasih proizvoda koji su gore jeftiniji.
Uglavnom ove price da nam Srbije nema bi umrijeli od gladi ne da su glupe nego boli i mislio sam da takve price moze pricat samo neko ko je neobrazovan jer su to price za malu djecu.
pa decko, da li si ti normalan? kao da nam srbi dzabe davaju hranu pa bismo zato pocrkali? mozda tebi iz srbije svaki mjesec stize nekoliko tisuca eura pa zato ne bi prezivio.plati li se sadrzaj tih kamiona? plati. znaci nije dzabe... da ne dolaze iz srbije dolazili bi iz neke druge drzave, prosto ko pasulj...
da li znas ko odredjuje cijene u CG? nasa drzava ili neka druga? ako ne znas, odredjuje ih naza drzava i radi toga je jeftinije ovo sto si nabrojao.
takva je situacija prije par godina bila sa proizvodima Plantaza 13.jul koji su bili jeftiniji u BiH nego kod nas u CG..
boldovane rijeci se pisu malim slovom
i da znas, nemam nista protiv tebe samo ti objasnjavam neke stvari, ako cemo gledat po porijeklu veci sam srbin i vise imam sprske krvi od 95% foruma, al CG ce mi uvijek biti prva ljubav jer sam u njoj odrastao i sve sto imam u njoj sam stekao!
da ne bude totalni off-topic: jel bogdanova jos drze u zatvoru u djenovi, jesu li mu sudili?
sve cigane u zatvor !
Pravilno je "srpska", to je prisvojni pridjev. Isto kao sto je "americki", a ne "amerikanski" iako je drzava Amerika... "srbijansko" je vec nesto sto se u politici koristi zarad raznih stvari...
Uostalom, zasto bi prilikom pravljenja tod prisvojnog pridjeva dodavao slovo "n", kad ga u nazivu drzave nema. Postoje veoma jednostavna pravila prilikom pravljenja pridjeva, a to su: jednacenje suglasnika po zvucnosti, jednacenje suglasnika po mjestu tvorbe, jotovanje, palalizacija, sibiralizacija, nepostojano "a", ... Ovdje je "b" preslo u "p", iliti jednacenje po zvucnosti. Dakle, "SRPSKA"!!!
Da jos malo pojasnim: drzava nije Amerikana, pa ni tako nije amerikanski, isto tako drzava nije Srbijana, pa nije tacno srbijanski.
Last edited by mishko_ajkula; 15-10-10 at 12:56.
o cemu se prica ovdje? kako je naziv ove teme?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
I 'srbomrzci' na tribinama![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Hvala Srbiji sto nas hrani!!!
http://www.mondo.rs/s185940/Fudbal/I..._utakmicu.html
Gruzijac David Petrijašvili, delegat utakmice kvalifikacija za EURO 2012. Italija - Srbija, u svom izveštaju je napisao kako je FSS sve svoje informacije o bezbednosnim rizicima u Đenovi na vreme dostavio i njemu i organizatoru utakmice.
pa normalno ....
B92: FSS čist, Italijani krivi
Sednica Izvršnog odbora počela je sa 45 minuta odlaganja zbog kašnjenja predsednika FSS Tomislava Karadžića koji je došao u pratnji telohranitelja u "Hajat".
Karadžić je novinarima rekao da je FS Italije odgovoran za incidente i prekid utakmice u Đenovi.
U izveštaju delegata UEFA na utakmici Davida Petrijašvilija, stoji da je FSS učinio sve što je u njegovoj nadležnosti i što je bila njegova obaveza. Karadžić takođe očekuje da državni organi do ponedeljka daju ocenu o mogućnosti odigravanja 'večitog' derbija.
Delegacija FSS će 25. oktobra će na čelu sa generalnim sekretarom Zoranom Lakovićem, a nije isključeno da putuje i Tomislav Karadžić ići u sediše UEFA u Nionu gde su pozvani saslušanje zajedno sa italijanskim savezom i delegatom meča.
Tek nakon razgovora disciplinska komisija UEFA će najverovatnije 28. oktobra doneti konačnu odluku o susretu Italija - Srbija.
[quote=johnny bravo;1874287]http://www.mondo.rs/s185940/Fudbal/I..._utakmicu.html[/
Karadzicu,idi bre u 3 pm,daj tu ostavku i gubi se vise odavde-samo unazadjujes fudbal,kretencino jedna seljacka!!!
predsjednik fudbalskog saveza dolazi sa tjelohraniteljima![]()
She is only here to annoy herself!
Tole treba da se otera,on je kriv za sve sto se dogadja ZVEZDI.Lukic je dobar covek i on bi trebo da bude pretsednik saveza jer se bori za srbiju i KOSOVO i protiv je onih stvorenja sto su setali u Beograd.Dokle vise da se kradu titule zvezdi kada ima mnogo bolji tim od partizana (namerno malim slovima),zvezda mora da bude klub namber.1 u srbiji i tacka!! A sada pobeda u derbiju i sledece godine da igramo ligu sampiona da vidi evropa kakvi navijaci ima zvezda i sta je pravo navijanje! DELIJE SVI NA MARAKANU nedamo pobedu partizanu,ZVEZDA do titule!!
Osvajaci LS, 15.10.2010 18:32
klasicni bolesnik....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks