Novara - Atalanta X 3.30
Neće se Italija igrat.To će službenim rezultatom.
Ja sam bačio danas Indiana-Minesota 2.Lome sve redom na svom terenu pa da probamo i u goste.2.80 je kvota
Novara - Atalanta X 3.30
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Danas malo laganije....
Dublovi
1).
Albinoleffe v.s. Frosinone 3+ , q.2,10
Vasco v.s. Corinthians 3+ , q.1,85
2).
Austria U19 v.s. France U19 2 , q. 2,20
Montenegro U19 vs San Marino U19 2+ pp q. 1,80
3).
Rukomet ,Njemačka liga
Wetzlar-Goppingen ; Goppingen manje golova od 54,5 q.1,85
Košarka, NLB Liga
Igokea v.s. KK Zagreb 1 q. 1,75
Srecno !
Last edited by GuGi; 13-10-10 at 16:01.
;-)))) manje od 54 ce sigurno biti..... Xaxaxaxa kao da sam tipovao kosarku.....
Pi , mrtva Igokea
Last edited by GuGi; 13-10-10 at 20:23.
dodje to lagano....cekam gotingen over 141 za nekih 20, pa ako dodje to, uzivo cu nesto na ove 'talijane.....
EDIT: ufff...za dlaku...
Last edited by mr.bobby; 13-10-10 at 20:20.
Prodjoh nocas, sa 2 eura, 52 dobitak, odigra sam
Lugano- Ambri 1 (hokej, svajcarska)
Siena-Padova 1
Torino-Vicenca 1
Ginjon-Bastija 2
Modena-Empoli X
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
albinoleffe 1 2:1
reggina 1 1:0
siena 1 2:1
varese 2-3 1:1
novara 2-3 2:0
dobitak....
Redjina 1:0 Peskara ~ 1 @ 1.80
Siena 2:1 Padova ~ 1 @ 1.80
Ginjon 1:4 Bastija ~ 2 @ 2.05
Luzenac 2:0 Rodez ~ 1 @ 1.80
GAP 2:2 Kolmar ~ 1 @ 1.75
E majku im je**m poremecenu vode 2:0 i iz chista mira dobijaju direktni crveni u 58 minut i ovi daju dva gola u 79ti i 89ti HOROR.
Ne razumijem ekipu koja vodi 2:0 i dobije direktni crveni karton to mi jednostavno ne ulazi u glavu o chemu se tu radi...
A ovi *****u te ga dadoshe masno u 89ti suturali se nedje tim autobusom dok se budu vrcali doma.
Yaroslav 1
Helsinki 1-1
Lulea 1
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Federer na manje od 19,5 i ana ivanovic h1 na konacan ishod sa 50e...shto mislite?![]()
Lambda
Rus2 17:30 Baltika vs Ural 1 , q.2,50 ....
A nece, no 2 .... Oooooo majku im.... I batalio sam kladjenje ponedeljkom i cetvrtkom ...i opet poceh ....uzas....![]()
ajmo danas predlozi
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Senzacionalni lideri Bundeslige, ekipa Majnca, pokušaće da u subotu postave novi rekord nemačkog šampionata za najbolji start u istoriji tog takmičenja. Oni su otvorili novu sezonu sa 7 uzastopnih pobeda, i time izjednačili rekord Bajerna i Kajzerslauterna. Pobedom protiv HSV-a, Majnc bi ostvario osmi trijumf zaredom, i tako se našao na vrhu ove večite liste.
Na njihov eventualni kiks čeka drugoplasirana Borusija iz Dortmunda, koja trenutačno kasni 3 boda za liderom, ali ima bolju gol razliku. Borusiju očekuje gostovanje kod Kelna, koji je trenutačno u zoni ispadanja.
Majnc 1
Dortmund 2
Roma 1
furth - osnabruck 1
minhen 1860- wehen 1
ana ivanovic - goerges 1
ukupna kvota 2,9
Koln 1903 -B. Dortmund 2 @1.9 10/10
LJUDI OVO JE FIX SEZONE!!!JA DANAS STAVLJAM NA OWO SVE PARE SHTO SU BILE NAMIJENJE ZA SUBOTU I NEDELJU!!!MA NE,STAVLJAM SVOJ,MAJKIN,TATIN,BRATOV,SERTRIN I UJAKOV ZIVOT!!!!ODIGRAJTE OWO!![]()
![]()
Lambda
Nemoj slucajno velike pare stavljat.Njemci su totalno nepredvidljivi.1.90 jeste sjajna kvota,i ja cu igrat Borusiju,ali sa malim parama.Jedino ih je sigurno na golove igrat.
Dvojka jeste maltene sigurna na osnovu i kvaliteta,i forme i svega,i kvota je odlicna,ali se nemoj zalecat sa velikim ulozima.
Raise my hammer,take my aim
Rozendal-Fortuna S @1 1.65
Bursa-Kardemir @1 1.70
Laneli-Eirberistvid @1 1.65
Sijetl-CD Civas @1 1.55
toliko od mene![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks