Page 35 of 1288 FirstFirst ... 2531323334353637383945851355351035 ... LastLast
Results 851 to 875 of 32185

Thread: ++ Informacije o internet kupovini

Thanks Thanks Given 
    1,764
    Thanks Thanks Received 
    617
    Thanked in
    465 Posts

A sve nam je tako, pa kakvi smo ni paypal nam ne treba.

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Danas sretoh postara
    "Sto je ovo, sta narucujes ovo, da nemam kola ne bih ti mogao donosit ovo"

Stiglo mi je (sve u jedan dan)
    -Total Closure za kola
    -Set srafcigera
    -Bezicni mis
    -Kapa

A jedna stvar je stigla greskom, rukavice za ruke (neke bijesne, one bez prstiju a imaju plastiku neku za udaranje dusu dala) umjesto dukserice, placeno ~30 dolara, tako da sad to moram vracat.

Ko ce snositi troskove slanja, ok ja platim slanje, oce li me on refundirat?
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

izvini se cika postaru... kako drcni znaju da budu za nevjerovat je. a samo rade svoj posao za koji primaju plate.

ne bi trebalo nista da platis ako je njihova greska, svaki iole ozbiljniji prodavac ce prihvatiti trosak na sebe, refundirat ili na neki nacin nadoknadit

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Ja jos cekam od amazona da vidi sto ce s posterom sto je nestao... Cekam iz USA da mi posalju rukavice, stizali su paketi za 4 dana pa se nadam i ovaj, plus iz UK 2 stvari, samo da ne bude prije iz Ameriko no UK...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imao bih jedno pitanje u vezi verifikacije CKB VISA Electron kartice na PayPal. Naime kod verifikacije, pored mojih prebivalisnih podataka navedena je kao drzava Slovenija. Treba li tako verifikovati CKB karticu i hoce li se odradit verifikacija Ima li potrebe i za verifikacijom email adrese?

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

@Gorostas: Mnogi su postari prokleli ovu temu Inace, javi se prodavcu, reci mu da ti je greskom poslao, i vidjeces sa njim sta ti je raditi... Najvjerovatnije ce ti refundirati sve troskove...

@bracomn: Verifikacija kartice nema veze sa podacima koje si naveo kao prebivaliste... Jednostavno skinu ti sa nje 1,5 euro, i onda kod iz te transakcije upises na PayPal sajtu da bi je verifikovao, i to ti je to...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

E ja narucio sa dvd.co.uk playstation move i on je pending zasto tolko traje?Item je in stock.Ima li ko druge sajtove odakle da narucim osim shopto.net (on zahtijeva 3rd autentifikaciju a montenegra nema)

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

kakav preokret, saljem prodavcu da mi je poslao greskom rukavice a on meni "ja nemam rukavice" te ja pogledah, i zapravo mi je drugi prodavac poslao greskom , kupio sam nesto za 3 eura a dobio ovo u vrijednosti od 13e, iz minusa u plus, opaaa
    Poslao sam prodavcu ipak da mi je greskom poslao, mada bi mu troskovi prevoza bili skuplji nego sami proizvod, mozda mi oprosti i kaze "ma dobro je to"
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Ja sa shopta narucujem, radi ti.
    The hut probaj.

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

ne radi za proizvode preko 50e znate li kolko ce trajati pending ?Imali koji drugi sajt

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Kontaktirao sam prodavca sto mi je greskom poslao skuplji artikal i pitao ga dal da vratim ili sta da radim, u svakom slucaju sam zadovoljan sa dobijenim, i radi mi
    -"Izvinjavamo se na nasoj gresci,sta kazes na to da ti posaljemo ovo sto si kupio?"
    Ja rekoh
    -"a sta sa rukavicama da radim onda"
    a on
    -"Zadrzi ih, ne moras nam platiti nista a mi cemo ti poslati ovo sto si kupio"
    e rekoh neces vala samo ti biti posten da jebe zeca!
    -"Nema potrebe da mi saljete to, zadovoljan sam sa rukavicama a i ovako ste izgubili sto ste mi ih greskom poslali, fino sa vase strane svakako, dobit cete pozitivni feedback sa sve 5 zvjezdica"

I tako se zavrsi, iznenadio sam sam sebe a i prodavac me iznenadio, ocekivao sam u najbolju ruku da ce reci "zadrzi rukavice i kvit smo" a on mi nudi da mi povrh njih posalje i ovo sto sam narucio
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by N_L View Post
    Ja jos cekam od amazona da vidi sto ce s posterom sto je nestao... Cekam iz USA da mi posalju rukavice, stizali su paketi za 4 dana pa se nadam i ovaj, plus iz UK 2 stvari, samo da ne bude prije iz Ameriko no UK...

O tom posteru slobodno mozemo film da napravimo...
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Kontaktirao sam prodavca sto mi je greskom poslao skuplji artikal i pitao ga dal da vratim ili sta da radim, u svakom slucaju sam zadovoljan sa dobijenim, i radi mi
    -"Izvinjavamo se na nasoj gresci,sta kazes na to da ti posaljemo ovo sto si kupio?"
    Ja rekoh
    -"a sta sa rukavicama da radim onda"
    a on
    -"Zadrzi ih, ne moras nam platiti nista a mi cemo ti poslati ovo sto si kupio"
    e rekoh neces vala samo ti biti posten da jebe zeca!
    -"Nema potrebe da mi saljete to, zadovoljan sam sa rukavicama a i ovako ste izgubili sto ste mi ih greskom poslali, fino sa vase strane svakako, dobit cete pozitivni feedback sa sve 5 zvjezdica"

I tako se zavrsi, iznenadio sam sam sebe a i prodavac me iznenadio, ocekivao sam u najbolju ruku da ce reci "zadrzi rukavice i kvit smo" a on mi nudi da mi povrh njih posalje i ovo sto sam narucio
    svaka cast..

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Tako neshto je nepojmljivo nashim kupcima i prodavcima, jer kod nas je trgovina uvijek funkcionisala po principu prevare... Uglavnom to je ono sto od pocetka teme pricam, da je sigurnost i u pogledu placanja, i u pogledu primanja posiljke veoma visoka, i da se uvijek moze naci odgovarajuce rjesenje...

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by Rave92 View Post
    O tom posteru slobodno mozemo film da napravimo...
    Tacno tako, vratio mi amazon pare

Druga stvar, za primanje para da li mi je bolja opcija Western Union ili transfer preko banke, ko manje para uzima?
    200-300e da mi stigne.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

ima li idje na taj ebay kakva podrska ili kako vec , da pitam za onaj paket sto nije stigo? dje god kliknem sve moram da popunjavam neka chuda a ni jedno nema veze s tim sto ja hocu.??

Thanks Thanks Given 
    1,764
    Thanks Thanks Received 
    617
    Thanked in
    465 Posts

Quote Originally Posted by N_L View Post
    Tacno tako, vratio mi amazon pare

Druga stvar, za primanje para da li mi je bolja opcija Western Union ili transfer preko banke, ko manje para uzima?
    200-300e da mi stigne.
    WU uzme samo pri slanju (10 i vise % vidi na http://www.westernunion.com), dok swift - preko banke, uzimaju pri slanju, ali i ovi nasi ti uzmu 5+ eur...

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Quote Originally Posted by *lucifer* View Post
    ima li idje na taj ebay kakva podrska ili kako vec , da pitam za onaj paket sto nije stigo? dje god kliknem sve moram da popunjavam neka chuda a ni jedno nema veze s tim sto ja hocu.??
    Na eBay prvo treba da obavjestis prodavca kod koga si kupio da ti kasni paket... To ces uraditi tako sto ces otici na tvoj eBay profil (My eBay Summary) i onda u lijevom meniju kliknuti na Won/Purchased... Onda kada ti otvori sta si sve kupovao u zadnje vrijeme tu vidi koji je paket koji ti kasni, i desno kod tog paketa imas da kliknes "More actions" i onda izaberi "Contact seller"... Otvorice ti posebnu stranicu, i onda pri dnu imas "Can't find an answer?" i dugme Contact seller, na koje treba da kliknes... I onda samo u sledecoj stranici napises (naravno na engleskom) kako ti nije stigao paket, a proslo je toliko dana, i kako to da rijesite... Eto to je procedura... Inace koliko ti vec kasni posiljka? Odakle je poslata? Kojom vrstom poste?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by Incognito View Post
    Na eBay prvo treba da obavjestis prodavca kod koga si kupio da ti kasni paket... To ces uraditi tako sto ces otici na tvoj eBay profil (My eBay Summary) i onda u lijevom meniju kliknuti na Won/Purchased... Onda kada ti otvori sta si sve kupovao u zadnje vrijeme tu vidi koji je paket koji ti kasni, i desno kod tog paketa imas da kliknes "More actions" i onda izaberi "Contact seller"... Otvorice ti posebnu stranicu, i onda pri dnu imas "Can't find an answer?" i dugme Contact seller, na koje treba da kliknes... I onda samo u sledecoj stranici napises (naravno na engleskom) kako ti nije stigao paket, a proslo je toliko dana, i kako to da rijesite... Eto to je procedura... Inace koliko ti vec kasni posiljka? Odakle je poslata? Kojom vrstom poste?
    usps ali proslo je 70 dana, tako da sam ga izgleda popusio za taj paket!:mad:

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

USPS ima razne vrste posiljki... Od onih brzih koje stizu za 3-4 dana, do onih standardnih kojima treba 20ak dana... U svakom slucaju nakon 15-20 dana treba kontaktirati prodavca ako posiljka ne stigne, a obicno i sami napisu na detaljima proizvoda koliko vremena je uobicajeno potrebno da stigne... Mislim da se na tvom profilu vise ne nalazi ta posiljka, jer sve preko 60 dana se mice sa profila... Medjutim, nadji u mailovima onaj mail od prodavca kada si kupio proizvod, i tu mozes da nadjes stranicu prodavca i da ga kontaktiras... Valjda ce prihvatiti kasnjenje, iako je vec toliko proslo vremena...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

ovako naravno da vise nema te posiljke tj. obrisana je. poslao je paket prvi put i nije stigo za 30 dana. onda je poslao opet al eo prodje skoro 40 dana i opet ga nema i ja ga opet pitah sto je s posiljkom a on zbori "We're sorry to hear that. We've put a tracer on the package and should have an update soon from the USPS. We thank you for your patience." ja ga eo pitah prije 3 dana oce li taj update sto pominje uskoro, mada fukara ne odgovara nista. ma slat cu mu 50 mailova vrnuce pare ja mu kazem.

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

eBay ima nesto sto se zove Buyer Protection Program, tj ako se ne uspijes dogovoriti sa prodavcem, ti onda fino kontaktiras eBay, i oni to srede sa njim, a tebi vrate pare... Dakle, ako za jos koji dan ne uspijes to rijesiti da ti vrati pare, posjeti: http://resolutioncenter.ebay.com/
    Inace, jesi li provjerio da li ti je dobra shipping adresa? Da ti nije ostala ona od PayPal-a na susjednu drzavu? Neobicno je ako je prava adresa da nijedna od dvije posiljke ne stignu...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

ama ne mogu na to kliknut poslije 45 dana . a pogotovo ne poslije skoro 70

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

OK OK, kako god ti znas i umijes

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

We're sorry there's a problem with your purchase.You have 45 days after you buy an item to open a case.Unfortunately, the deadline to contact us about a problem with this item was Sep-19, 2010.You can try to work out this problem by contacting the seller(vidis, dakle poslije 45 dana nema pomoci haha)

Page 35 of 1288 FirstFirst ... 2531323334353637383945851355351035 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)